• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ayy canım olsunda kendini belli etsin :) benim bugun 6+0 oldu haftaya başlar belki saglıklı bebşi versin allahım inş

yeni hamiş baharcan16 var , eylül var , aysıla var

ama canım kendinede zarar oluyor bebeğede... herşey kokuyorr..eşinden bile uzaklaşıyosunn.. gün boyunca bir paket çubuk krekerrle doyurmaya çalışıyosunn...bende böle düşünüyordumm belli etsin hamile olduğumu anlayımm diyee..başa gelincee zor oluyorr..yarın inşallah kalp atışlarını duycazz...sen ne kadarlık hamilesin canımm.??

ama canım kendinede zarar oluyor bebeğede... herşey kokuyorr..eşinden bile uzaklaşıyosunn.. gün boyunca bir paket çubuk krekerrle doyurmaya çalışıyosunn...bende böle düşünüyordumm belli etsin hamile olduğumu anlayımm diyee..başa gelincee zor oluyorr..yarın inşallah kalp atışlarını duycazz...sen ne kadarlık hamilesin canımm.??

haklısın canım başa gelmeden anlamıo insan işte ama bu yola girdiysek bunlarıda göze aldık işte çekmek zorundayız bebege zararı olmuomuş bebiş senin stoklarından kanından beslenio onu aç bırakıom sanma şimdi çok küçükler , ben 6+0 oldum bugun :CüvCüv:

merhaba arkadaşalr yine yardımınıza ihtiyacım var benim adetim 26 gün sürüyo 2 gün önce olmakıydım geçen ay olduğum güne 3 gün var benim adetim yaklaşınca göyüslerime dokunamamzdım akındtım çok yoğun olurdu şimdi açık kahve az bi akıntım var adet olacamışım gibi az bi ağrım var bende ilk böyle oluyo ne yapacağımı şaşırdım bir bilgi lütfen kafam karıştı

canım benim benim adetim 2 gün gecikti.dün akşam ilk defa birşey başıma geldi..mutfaktayken birden istifra ettim ama tek sefer de oluk gibi:)ne olduğumu şaşırdım.korunmasız 5.ayım acaba birşeyler mi oldu bu ay hiç bilemiyorumm...

canım bildiğim kadarıylaa bulantılar için daha erken.yarın test yap bkalımm...benim 3. gününde silik çıkmıştıı..umarım hamilesindirr...:Saruboceq:

rümaysa hadi hayırlsı canıjm bi kan testi yaptr bence inş hamişsindir dediklerin hamileilk belirtisi gibi ama hiç belli olmuo umutlandırmak istemem en iisi test canım

merhaba arkadaşalr yine yardımınıza ihtiyacım var benim adetim 26 gün sürüyo 2 gün önce olmakıydım geçen ay olduğum güne 3 gün var benim adetim yaklaşınca göyüslerime dokunamamzdım akındtım çok yoğun olurdu şimdi açık kahve az bi akıntım var adet olacamışım gibi az bi ağrım var bende ilk böyle oluyo ne yapacağımı şaşırdım bir bilgi lütfen kafam karıştı

mrhaba canımm... kendimden örnek vereyim benim adet döngüm düzenli..her ay 3 gün öne atıyorduu... dediğin gibi göğüslerim 1 beden üyürdü acırdı burdan anlardımm hastalancağımıı ve sadce yumurtlma dönemimde akıntım olurduu.. hamile olduğumu öğrenmeden öncee güğüslerimdee hiçbir belirti olmadı ve akıntımm olmaya başladııı.. ayrıca adet olcakmışım gibi kasık ağrım çoktuu ve halal var..ayın 11 dee hastalanmam gerekiyodu sabahıı kahveremgimdsii kanamam olduu dedim haöile değilim ..sonra bidaha bişey gelmeynce test yaptım hamil olduğumu öğrendimm...ümitlendirmek istemem ama bi kan tahlili yaptır orda hmen çıkar.. kişiden kişye belirtiler değişebiliyodaa..umarım hamilesindirr..

kızlar gunaydın. hazır aklımdayken burayada yazayım umarım cevabı bılen vardır.
dun göğüslerime resmen bıçak batması oldu. ıkısıne aynı anda değil ama . bir gün içindebeşkere falan oldu. acısını taa içimde hissettim. öyle ucunun acıması falan değil yanı. boyle bır belırtı hıç duydunuzmu????

kızlar gunaydın. hazır aklımdayken burayada yazayım umarım cevabı bılen vardır.
dun göğüslerime resmen bıçak batması oldu. ıkısıne aynı anda değil ama . bir gün içindebeşkere falan oldu. acısını taa içimde hissettim. öyle ucunun acıması falan değil yanı. boyle bır belırtı hıç duydunuzmu????

bu denli duymamıştımm..büyümee uçlarda hassasiyet acıma oluyodaa bıçak batmasıı şeklinde duymadım bendede olmadıı...

Gncamcanım senin vermiş olduğun sirke suyu tarifini yaptım dün akşam günde bir kez yetermi sence hemen hemen 2 bardak suya yarım çay bardağı sirke katmıştım umarım yanlış yapmadım sayfayı kaybettim nerde yazıyor bulamıyorumde geldiğin iyi oldu

alevsonmez, gncam, handan2546, jasmincin, Patricia, sever, SİDE, tubacik, zeyno55 KAÇ KİŞİYİZ TOPİCDE KİMSE YAZMIYOR HERKES GEÇMİŞİ OKUYOR ANLAŞILAN

Gncamcanım senin vermiş olduğun sirke suyu tarifini yaptım dün akşam günde bir kez yetermi sence hemen hemen 2 bardak suya yarım çay bardağı sirke katmıştım umarım yanlış yapmadım sayfayı kaybettim nerde yazıyor bulamıyorumde geldiğin iyi oldu

tamam canım ii yapmışsın bol bol yıka onunla bide kremin adını atyorum özeline bak tamammı öptüm seni....

mrhaba canımm... kendimden örnek vereyim benim adet döngüm düzenli..her ay 3 gün öne atıyorduu... dediğin gibi göğüslerim 1 beden üyürdü acırdı burdan anlardımm hastalancağımıı ve sadce yumurtlma dönemimde akıntım olurduu.. hamile olduğumu öğrenmeden öncee güğüslerimdee hiçbir belirti olmadı ve akıntımm olmaya başladııı.. ayrıca adet olcakmışım gibi kasık ağrım çoktuu ve halal var..ayın 11 dee hastalanmam gerekiyodu sabahıı kahveremgimdsii kanamam olduu dedim haöile değilim ..sonra bidaha bişey gelmeynce test yaptım hamil olduğumu öğrendimm...ümitlendirmek istemem ama bi kan tahlili yaptır orda hmen çıkar.. kişiden kişye belirtiler değişebiliyodaa..umarım hamilesindirr..

teşekkür ederin hemen hemen aynı benimde bu arada hayırlı olsun senin hamileleiğin allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin

tubacık gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaçamazsınnn

bu göbiş ne zman belli olucak dün sordum gitmiştin gerçi benimki şimdiden işi ama gaz o bi inio bi işio

harbiden kızlar amma durgun bugün. herkesin işler yoğun heralde. ben çok heyecanlıyım ya. sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum. test yapıcam. bugün dinledim sizi yapmadım kızlar hoş geceyi görümcemde geçirmeseydim sabah yapardım heralde ay bilmiyorum yaaa. bir yanım evet bu sefer oldu galiba diyor bir yanımda yine yarın regl olucaksın boşuna hayal kurma diyor:1shok:

Back