En erken hamilelik belirtileri

Kızlarrr Günayydınnnsengözlerimebaksanab Size bişi sorcam, hani çarşamba bir damla kan gelmişti de yerleşme kanaması mı demiştim ya, o gün evde test yaptım bişi çıkmadı. Bugun yapsam çıkar mı sizce ya da kan testi yaptırsam çıkar mı?delikafaduldenOpuyorumm hepinizihihoyyyt

dularımız seninle ceylanım hadi git inş bu ay tutacak:)

ecrincim haklısın degişik koycam die millet ne isimler koyuyo ben anlamını öle sanıodum valla şaşırdım bende araştırcam zaten eşim istio bu ismi ben çocuklugumdan beri hep deniz-nehir isimlerini hayal ettim bakalım kocişi kandırabilirsem bunları koycam hele erkek çocuguna deniz en büyük hayalim ya inş

canım günün geçtimi
kan testinde bi günlük olsa bile çıkar ama idrarda gününün geçmesini bekle derim ben

ceylanım dualarımız seninle. inşallah herşey yolunda gidicek ve melekler gelicek. ( 35 falan oldu heralde 40 a az kaldı,)-tatlicadiarzu-

ceylan inş yumurtan çatlar ve meleğin tutunuverir sana bol bol dua etcez selayla cuma arası dua ederseniz tutarmış benim ortaokuldaki hocam hep derste mırıl mırıl bişey yapardı meğersem dua ediyomuş hadi kızlar en güzel dualar meleklerimiz için

gunaydin kislaaarrr
nasil keyifler
ist a gunesli bir hava var, gunumuz aydinlik olsun...kulagimiz mujdeli haberlerle dolsun bugun

peki ceylancım o yara hamileyken zarar vermiomu sana acaba onu yaktırdıktan sonra kalman dahami ii gibi

handancım benimde yara vardı eğer o zaman hamile kalsaydımki doktoruma göre engel değildi doğumda yada doğumdan sonra yakıcaz demişti herhangi bi sorun olmuyomuş gerçi yaranın büyüklüğüde önemliymiş benimki orta büyüklükteydi artık ortası büyüğü küçüğü ne kadar oluyo onu bilmiyorum tabiki

kızlar günaydınn .uzun zamndır giremiyordumm..bu aralar çok kötüyüm..hiçbirşey yiğemiyorum bulantıdan...yarın doktora gidiyorumm ..yeni hamile arkadaşlar vramıı

günaydın alev siz kaç haftalıksınzı bulantılar başlamış benim başalamdı hala ya

canım bu pazrtesi 7 ye gircekk.. kişiden kşieye değişeblir bende diyodum bulantım niye yokk demez olsaydımm çok kötü bir durum mutfağa giremiyorumm midemde kasılmalar oluyo bişey yiğemiyorumm..

ayy canım olsunda kendini belli etsin :) benim bugun 6+0 oldu haftaya başlar belki saglıklı bebşi versin allahım inş

yeni hamiş baharcan16 var , eylül var , aysıla var

canım bu pazrtesi 7 ye gircekk.. Kişiden kşieye değişeblir bende diyodum bulantım niye yokk demez olsaydımm çok kötü bir durum mutfağa giremiyorumm midemde kasılmalar oluyo bişey yiğemiyorumm..
canım benim benim adetim 2 gün gecikti.dün akşam ilk defa birşey başıma geldi..mutfaktayken birden istifra ettim ama tek sefer de oluk gibi:)ne olduğumu şaşırdım.korunmasız 5.ayım acaba birşeyler mi oldu bu ay hiç bilemiyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…