En erken gebelik belirtilerini yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum

8 Ay önce gittiğimde banada aynı şeyleri söyledi tekrar doğum kontrol verdi 6 ay kullan sonra tekrar gel dedi. Ama kilo veririm diyorsan 3 ay sonra gel dedi. 3 ayda pek kilo vermedim 6 kilo kadar verebildim o yüzden gidemedim. 6 ay dolduğunda 15 kilo vermiş olarak gittim. Bu sefer yumurtların çok iyi dedi. Bu ay bir dene ovülasyon testleriyle takip et eğer olmazsa önümüzdeki ay başka bir ilaca başlayalım dedi. Ben zaten yumurtlama döneminde olduğum zaman anlıyorum zatende yinede kullandım ovülasyon testlerini yumurtlamanın 3 gününü değerlendirdim oldu Allaha şükür sizde kafanıza çok takmayın eğer kilonuz varsa verin biraz çünkü kilo aşırı etkiliyor. Sonra sizde hamile kalırsınız Allah ın izniyle. Bir de bir süre yediklerinize içtiklerinize biraz daha dikkat edin. Sağlıklı besinler tüketin.

Ay şuan çok sevindim yaa ben dünden beri korkuyorum çocuğum olmucak diye. Ya 65 kiloydum 72 ye çıktım bu 2 ay içerisinde. 170 boyum vermem gerekiyor bir 7 kilo umarım benimde olur yaa

Ay şuan çok sevindim yaa ben dünden beri korkuyorum çocuğum olmucak diye. Ya 65 kiloydum 72 ye çıktım bu 2 ay içerisinde. 170 boyum vermem gerekiyor bir 7 kilo umarım benimde olur yaa
7 kilo aslında çok bir kilo değil eğer çok dikkat ederseniz 2 hafta da gidiyor hemen. Benimde boyum 172 kilom 86 ya kadar çıkmıştı. Evlendiğimden beri çok dikkat etmiyordum. 2 ayda hatta 2 ay bile sürmeden verdim ben o kiloları sizde dikkat edersenizabuk verirsiniz. Bir de ovülasyon testleriyle yumurtlamayı takip etmeni öneririm. Yumurtlama gününü vs hepsini takviminde not al adet gecikme vs hesaplamalarını ona göre yaparsın ben öyle yaptım

Adetler düzensiz ya ovülasyom testini nasıl yapıyoruz hergün mü. Hergün yapsak 45 50 tane lazım olacak

Adetler düzensiz ya ovülasyom testini nasıl yapıyoruz hergün mü. Hergün yapsak 45 50 tane lazım olacak
Ben internetten toplu 30 tane almıştım. Adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım. Her gün aynı saatte 1 tane test yaptım. Adetimden sonra 21. Günde pozitifi gördüm. Vücudunu çok iyi dinleyen bilen insanın yapmasına aslında gerek yok ben yumurtlama günümü sabah kalkınca anladım testi yaptım yinede. Sonrasında acaba mı demek yerine bilsende anlasan da yap dedim kendime

Anladım bende öyle yapacam olmadı

Anladım söktürücü felan verdi mi acaba dedim de bana folik asit verdi son gittiğim de pcos hastaları için genelde bunu kullanıyoruz. Hem folik asit hemde yumurta destekleyici demişti muhtemelen size de destekleyici bir ilaç başlar
Hormanlara bakıp yazacakmış. Adet olmayı bekliyorum

Geç döllwnme olabilir diye 1 hafta bekliyelim dedi

Merhaba bizde 1 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz ilaçla tedavi aşamasındayz daha maalesef daha nasip olmadı bu ay 3. Denememizdi benimde dediğiniz gibi kasıklarımda batma ve belimde ağrı var iliskiden beri hic geçmedi azaldı çoğaldı ama hep var hala daha var göğüs uçlarımda sadece hassasiyet var şişkinlik yok yada ben anlayamadım bilmiyorum baskada bi belirtim Yok umitlenmek istemiyorum sonu çok büyük hüsran oluyor ama karnım ve belim agridikca umitlenmek istiyorum gözüm gelecek olan lekelenmede daha adetime 7 gün var lekelenme olmadı sizin lekelenmeniz normal adet dongunuze ne kadar kala gelmişti?

Merhaba bizde 1 senedir deniyoruz ilacla tedavi oluyorum yumurta büyüme sorunum var 3. Denememizdi ilacla olan bu ay dediğiniz gibi bu ay bende de kasıkta batma bel ve leğen kemiği ağrısı var ve hic gecmedi umitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyor ama binyandanda umitlenmek istiyorum adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı negatif olduğuna inanmakta istemiyorum ama beklemekde oldukça yorucu bi sürec gözüm gelecek olan lekelenmede sizin lekelenmeniz adet dongunuze ne kadar kala gelmişti acaba?

Hanımlar merhaba, bugün döngünün 24 günü. Adete tahminen 9 gün civarı var. Yumurtlama dönemi 18inde bir kere ilişki oldu. 2 3 gün sonrasından itibaren. Adetin geleceği gün gibi bir ağrı ve bir yere uzanırken veya eğilirken hamilelikteki gibi karında bir gerilme ağrısı var. Bir hamilelik gecirmistim. İlkinde böyle adet ağrısı hissetmedim. Hayatım boyunca da 30 günden önce adet görmem l. Bugundaha 24. Gün imkansız yani.. Adet ağrısı bu kadar erken olur mu veya başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi? Enfeksiyon tarzı bir şeyde de adet agrisi olur mu

Keşke erken öğrenilmese ama insan isteyince de dayanamıyor. Bir test yaptım bakabilir misiniz adete 7-8 gün falan var
kızlar bende bu ay klomen kullandım bundan bir hafta önce aşırı kasık ağrısıyla avile gittim doktor bana normalde hep 0 larda olan değerimin 2 ye çıktıgını söyledi. risk almayalım normaline göre yükselmiş belki daha çok yenidir dedi. üzerinden 6 gün geçtikten sonra yani bugün test yaptım test böyle çıktı. bende de aşırı akıntı var. yorgunluk ve sık idrar. sizce değerim yükselir mi hiç böyle bişeyle karşılasan oldu mu.

Eklentiler

• private.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 89
Kaç dakika sonra çıktı. Hamilesin canım bence

çok zaman geçmiş mesajınızın üzerindne umarım hamile kalmışsınızdır 4 - 5 gün önceydi sanırım benim lekelenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…