En erken gebelik belirtilerini yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum

İlişkiden bir gün sonra gebeliği hissetmek imkansız.
Kendinizi ona odakladığınız için muhtemelen piskolojik olarakta belirtileri hissettiniz.

Ben onu hafif tıkanıklığı olanlar için falan diye düşünüyorum bende problem çıkmamıştı
Mrb benim oğlum 4 yaşına girdi onda hsg çektiğim ay hamile kaldım.ilk 3 gün ilişki yasak dedi doktor ve o aylarda hamile gibi davran dikkat et dedi ve saglikla aldım kucağıma Rabbime şükür.suan istyrm ama kısmet bakalim

Merhaba benim şu an bir kızım var ama ikinci çocuğu düşünüyoruz. Onceki gebelikte testlerde sonuç hep negatifti üstüne görme yaşadıktan bir ay sonra ben hamile olduğumu öğrenmiştim o yüzden su an var mı yok mu bilemiyorum. 19-25 Mayıs korunmasız ilişki oldu. 28 inde oyle genel kontrol için kan ve idrar verdim enfeksiyon yok sadece demir düşük çıktı ve b vitamini kalsiyum ilacı da verdiler. 29 mayıstan beri sürekli akıntım var . Hatta bir kere uzayan sümüksü bı akıntı oldu. 30 mayıstan beri de kasıklarım agriyo adet olcakmis gibi Su aralar ara ara oluyor. Basım dönüyordu o da azaldı tabi su an. Birde uykum normalde ağır değildir uyanmakta zorlanıyorum bir haftadır. Sizce ne zaman test yapmalıyım adetime bir hafta var

Bende hsg çekildim martta. Mayıs başında kimyasal geçirdim.

Masallah barekallah Allah sağlıkla kucağına nasıp etsin inşallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…