Adetiniz niye gecikmiş pekiGittim sorun yok dedi eşimin de sperm sayısı düşük olduğu için aşılama olmaz dedi direkt tüp bebeğe başlamamız gerek dedi
Umarım en yakın zamanda çok güzel sonuç alırsınız. Dualarım sizinleGittim sorun yok dedi eşimin de sperm sayısı düşük olduğu için aşılama olmaz dedi direkt tüp bebeğe başlamamız gerek dedi
Hocam tüm ay boyunca 2 günde bir yaptım.Yumurtlama gününüzün üzerine 14 gün eklediniz mi yoksa normal adet olmanız gereken tarihi mi hesapladınız. Çünkü bende başta yanlış hesaplamışım da o yüzden soruyorum
Konurnmasız ilişkilerde genelde olurmuşAdetiniz niye gecikmiş peki
Olabilir aslında çünkü adetim geçtiği ilk günlerde çok akıntım oluyordu. Bende acaba yeni mi yumurtluyorum diye düşündüm belki o yüzden adet olmadım.Benim yumurtlama günüm 3 marttı. Normalde 7 martta adet olmam gerekiyordu. Ama yumurtlama günü geç olunca adet gününde sarkmış oldu. Yani 3 martın üzerine 14 gün ekledim bu süreninde bitmesini bekledim. Gecikince de test yaptım. Acaba yakın zamanda yumurtlama dönemine girmiş olabilir misiniz diye düşündüm
Olabilir aslında çünkü adetim geçtiği ilk günlerde çok akıntım oluyordu. Bende acaba yeni mi yumurtluyorum diye düşündüm belki o yüzden adet olmadımBenim yumurtlama günüm 3 marttı. Normalde 7 martta adet olmam gerekiyordu. Ama yumurtlama günü geç olunca adet gününde sarkmış oldu. Yani 3 martın üzerine 14 gün ekledim bu süreninde bitmesini bekledim. Gecikince de test yaptım. Acaba yakın zamanda yumurtlama dönemine girmiş olabilir misiniz diye düşündüm
Bende düzwnli şekilde 35 günde bir adet olurum ama 2 aydır hep sarkıyor. Bugün 11. Gün hala olmadım. Adet belietisi de yokBir de adetlerinizin düzeni de önemli bir etken ben aşağı yukarı 35 günde felan bir adet oluyordum dkh kullanmadan önce pcos olduğunu için hatta bazı zamanlar 2 ay olmadığım bile oluyordu ama dkh kullanırken 28 günde bir oluyordu düzenli şekilde bıraktığım ay yine 35 lere denk gelecek şekilde olmuş oldu yumurtlama günümde
Eğer yoğun bir akıntı yaşadıysanız muhtemelen yumurtlama gününüz o gündü eğer öyleyse adet olmanıza daha 4 gün var felan varOlabilir aslında çünkü adetim geçtiği ilk günlerde çok akıntım oluyordu. Bende acaba yeni mi yumurtluyorum diye düşündüm belki o yüzden adet olmadım
Benim de 4 gün oldu gecikti düzenli bir iliskim var 1 hafta önce kan verdim 0.123 çıktı acaba geç döllenme olurmu aranızda böyle olan varmiydi negatif cikip sonradan yikselme17 gün mü geçti günün yani cumartesi günü verdiğinde oyle oluyor yani
2 Mart'ta leknmem oldi sonra adet oldum bu ay çocuk düşündüm 1 hafta önce kan testi verdim 0123 çıktı ilk gebeligimde de kan vermemiştim ama doktorum sende geç döllenme oluyo demişti acaba şimdi de öyle olabilirmiyani 7 marttaki adetinizden sonra hamile kalmaktan mı şüpheleniyorsunuz 2 mart lekelenme olayı kafamı karıştırdı
3 gün oldu adetim gecikti ama genelde de düzensiz adet oluyorum ilişki sonrasida yumurtlma döneminden beri kasık ve bel ağrım çok fazla2 Mart'ta leknmem oldi sonra adet oldum bu ay çocuk düşündüm 1 hafta önce kan testi verdim 0123 çıktı ilk gebeligimde de kan vermemiştim ama doktorum sende geç döllenme oluyo demişti acaba şimdi de öyle olabilirmi
Sizin dediğiniz gibidir umarım. Ben o günleri değerlendirmiştim belki nasip olurEğer yoğun bir akıntı yaşadıysanız muhtemelen yumurtlama gününüz o gündü eğer öyleyse adet olmanıza daha 4 gün var felan var
O zaman korkmuyim teşekkür ediyorumKonurnmasız ilişkilerde genelde olurmuş
İnşallah nasip olur sizde mutlu haberlerle yazarsınız tekrarSizin dediğiniz gibidir umarım. Ben o günleri değerlendirmiştim belki nasip olur
Adet gecikmesi yaşanmadan 1 hafta önce kan vermişsiniz anladığım kadarıyla bence çok erken davranmışsın benimkide geç döllenme adetim 4 Gün gecikince anca göründü3 gün oldu adetim gecikti ama genelde de düzensiz adet oluyorum ilişki sonrasida yumurtlma döneminden beri kasık ve bel ağrım çok fazla
Yazarım inşallah teşekkür ediyorumİnşallah nasip olur sizde mutlu haberlerle yazarsınız tekrar
Merabald bugün doktora gittim. Polikistik over varmış. Yumurtaların çok ama tembeller dedi. Adet olunca hormonlara bakacakmış. Dönem dönem oluyor dedi bu tembellik.İnşallah nasip olur sizde mutlu haberlerle yazarsınız tekrar
Çevrenizde öyle olup hamile kalabilen var mı acabaİnşallah nasip olur sizde mutlu haberlerle yazarsınız tekrar