En erken gebelik belirtilerini yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum

17 gün mü geçti günün yani cumartesi günü verdiğinde oyle oluyor yani

De ne dedi artış normal mı? Hesabıma göre 6 haftalık olmalı adet tarihine göre normalde çok düşük ama belli olmaz belki geç dollenme olabilir yada kimyasal olabilir canım

Benimde gecikmenin 10. Günü ama bilemiyorum emzirdiğim için normalde düzensiz adetim o yuzden bilemiyorum,bikaçgün daha bekleyıp test yapmak istiyorum olmazsa adet.gecen ay 37 günde bir olmuştum yani onu baz alırsam 2 gün geçti adetim

Yok kaç kez gittim sıkıntı yok dedi
O zaman kafanıza çok takmayın kendinizi rahat bırakın. Çünkü bende pcos olmasına rağmen ben hamileyim şuan. Doktor bana 7 ay önce anne olamazsın demiyorum ama normal insanlara göreok daha zor olursun demişti ve tekrar dkh vermişti 6 ay kullan tekrar gel dedi. 6 ay sonra farklı doktora gittim o da ilacı bıraktırdı bu ay dene olmazsa önümüzdeki ay çatlama iğnesine felan başlayalım dedi. İlk günler aşırı stres oldum olmayacak vs diye ama sonra saldım. Adetim 2 gün gecikince acaba mı dedim test yaptım negatif çıktı çokta üzüldüm adeti bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok dedim sonra adet belirtilerim başladı. Normalde 1 gün sürer belirtilerim ertesi gün hemen olurum. 2 gün daha geçipte hiçbir şey olmayınca akşama doğru tekrar test yaptım o zaman pozitif çıktı. Kafama çok takmadım ama ben şu aralar biraz takmıştım o da kalp atışını henüz duymadığımız için şimdi onu da saldım kafaya takınca da hiçbir şey değişmiyor kendini rahat bırakmak gerekiyor

Haklısnız aslında takmamak önemki. Benim de adetim gecikti 8 gün oldu az önce gene test yaptım negatif çıktı. İster istemez insan stres oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar doktorunuza herhangi birşey soracağınız zaman whatsapptan felan sorup hızlı yanıt alabiiliyormusunuz? Kişisel numarasını felan paylaştımı sizinle ? benim doktorum ta sabah yazdım hala cevap yok acil bişey olsa yandık vallahi.

2 Mart'ta lenlenmem oldu 7 marta kadar sonra adet oldum adetten sonra gün aşırı ilişkim var şimdi bütün belirtilerim var 6 gün önce kan verdim beta HCG 0123 çıktı gebe değilsin dedi acaba geç döllenme olabilirmi ilk gebeligimde öyle olmuştu çünkü

yani 7 marttaki adetinizden sonra hamile kalmaktan mı şüpheleniyorsunuz 2 mart lekelenme olayı kafamı karıştırdı

Haklısnız aslında takmamak önemki. Benim de adetim gecikti 8 gün oldu az önce gene test yaptım negatif çıktı. İster istemez insan stres oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Dediğim gibi 10 gün bekleyin hala negatif olursa doktordan bir randevu alın kanınıza felan baktırır zaten ona göre size bir yol gösterir. Amin inşallah herkes sağlıklı hayırlı evlatları olsun

Dediğim gibi 10 gün bekleyin hala negatif olursa doktordan bir randevu alın kanınıza felan baktırır zaten ona göre size bir yol gösterir. Amin inşallah herkes sağlıklı hayırlı evlatları olsun
Bugün 10 gün oldu cve hala tık yok. Araya bayram girecek bide o kötü oldu. Kan için adet olmak lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…