• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

merhaba canım. peki göğüs ağrısı falan hiç oldu mu adet tarihinden once? bu soylediklerini adet gunun geçince mi yaptın?
Normal adet öncesi gibi rutin bir ağrıydı. İki gun gecikince testi yaptım.allerji ilaçları kullanıcaktım çok öksürüyordum dedim içmeden önce nolur bolmaz bi test yapim dedim gecikme dışında hiçbir belirtim yoktu hiç ama. İdrar kabına idrarınızı yapın bulanıksa gözünüz aydın en bariz belirtim buydu.

Takmamak mümkün mü cnm böyle bir dert varken
Bende takıyordum inan kaç ay ama takmakla elime bişe geçmiyeceğini olcağı varsada olmayacağını kendi beynimde düşünmeye başladım kendimi böyle oyaladım sanki hep olacak biliyorum ama zamanı şuan değil diye telkin ettim kendimi ve hayatın akışına bıraktım bunu yapmaya çalış inan bana işe yarıyor

Bende şuan 6+3 haftalık hamileyim. Adetim normalde 40 günde bir oluyor. 30. Günde kasık ağrısı başladı. 40. Güne kadar bekledim. Test yaptım pozitif çıktı. Kan testinde hcg 1352 çıktı. 2gün sonra keseyi gördük. Bir hafta sonra da kalp atışını duyduk şükür. İlk gebeliğimde de kasıklarım uzun bir süre ağrımıştı. Öyle farketmiştim.
Negüzel allah kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Benimde çok geçikir adetim oyüzden her ay belirti arıyorum sanırım 🙈

bayanlar benim adetime 2 gün kaldı. Belirtileri dolu dolu yaşıyorum. Kasık ağrım gitgide artıyor. Merakla bekliyorum. Sizde gelişme var mı? Gebe olduğunu öğrenen var mı?

bayanlar benim adetime 2 gün kaldı. Belirtileri dolu dolu yaşıyorum. Kasık ağrım gitgide artıyor. Merakla bekliyorum. Sizde gelişme var mı? Gebe olduğunu öğrenen var mı?
benimde oyle canım. her an adet olasım var) göğüslerim çok sert ve ağrıyor. aslında ovulasyon günü 8 nisan. o hesapla 22si bat gelmesi gerekirdi. geçen ay 25i oldum. bu ayda 25ini bekleyeyim olmazsam test yaparım diye diye henüz yapmadım. doğrusu cesaretimde yok.

Bende 4 gün ala yaptım sonuç çok üzdü. Adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Tabiki çok merak ediyorum ama yapacak bişey yok en doğru sonuç zaten gecikmesinin beklemek
Evet insllah ikimizde hamişsizdir allah nasip etsin isteyen herkeze

benimde oyle canım. her an adet olasım var) göğüslerim çok sert ve ağrıyor. aslında ovulasyon günü 8 nisan. o hesapla 22si bat gelmesi gerekirdi. geçen ay 25i oldum. bu ayda 25ini bekleyeyim olmazsam test yaparım diye diye henüz yapmadım. doğrusu cesaretimde yok.
Bugün aşırı bel ve kasık ağrısı var. Kahverengi leke gelmiş sabah. Aynı adet sancısına benziyor inş hayırlısıyla seviniriz ya bu ay hissettim olacak dedim ama ağrı aynı adet ağrısı 😔

Back