• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

kızlar en erken olan belirti bende adetten 1 hafta önce başlayan gögüslerde şiddetli acı ve ağrıydı... ılk belırtı o oluyo dıyebılırım net şekilde.. ha her zman gögüslerınız agrıyosa benım gıbı normal zamandan daha erken baslıyo

Bugün aşırı bel ve kasık ağrısı var. Kahverengi leke gelmiş sabah. Aynı adet sancısına benziyor inş hayırlısıyla seviniriz ya bu ay hissettim olacak dedim ama ağrı aynı adet ağrısı 😔
kahverengi lekelenme durdu mu? bende bel ağrısı yok hiç olmadı.ama bendede aynı reql sancısı. eşim israr ediyor test yap diye

kızlar en erken olan belirti bende adetten 1 hafta önce başlayan gögüslerde şiddetli acı ve ağrıydı... ılk belırtı o oluyo dıyebılırım net şekilde.. ha her zman gögüslerınız agrıyosa benım gıbı normal zamandan daha erken baslıyo
Benimde adettim yakinlasinca goguslerim agriyo ama ilk bebegimde kasik agrim cok olmuştu malesef kurtaj oldum

Kremsi bi akıntı var başka akıntım yok. Sabah dayanamadım evde bir tane gebelik testim vardı onu yaptım ama negatif çıktı 😔
bende de kremsi yogun seffaf akinti ama bir suru negatif test. yalniz yillardir her zaman akintim olur her cesitini gordum bunu ilk defa goruyorum sanki yagli arko kremi surmusum elime gibi kivami bulasik detarjani gibi jelimsi. gunler once de pecete gibi beyaz parcalar geldi anlamadim yasayan var mi?

bende de kremsi yogun seffaf akinti ama bir suru negatif test. yalniz yillardir her zaman akintim olur her cesitini gordum bunu ilk defa goruyorum sanki yagli arko kremi surmusum elime gibi kivami bulasik detarjani gibi jelimsi. gunler once de pecete gibi beyaz parcalar geldi anlamadim yasayan var mi?
Ben bir hafta boyunca yaşadım. Bugün adet günüm. Ama dün Kahverengi leke gelmeye başladı

Kizlar adetim 2 gun gecti. Bugun ucuncu gun. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi idrar testi yapmaya heveslenmeye de korkuyorum. Farkli olarak adet belirtilerim cok erken basladi, idrara sıkışma, gaz problemi, tuvalette koyuluk, inanilmaz bel agrisi. Pazartesiye kadar adet olmazsam ogun yapayim test diyorum:(

Kizlar adetim 2 gun gecti. Bugun ucuncu gun. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi idrar testi yapmaya heveslenmeye de korkuyorum. Farkli olarak adet belirtilerim cok erken basladi, idrara sıkışma, gaz problemi, tuvalette koyuluk, inanilmaz bel agrisi. Pazartesiye kadar adet olmazsam ogun yapayim test diyorum:KK43:
İnşallah mutlu haberi alırsınız 😊

Kizlar adetim 2 gun gecti. Bugun ucuncu gun. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi idrar testi yapmaya heveslenmeye de korkuyorum. Farkli olarak adet belirtilerim cok erken basladi, idrara sıkışma, gaz problemi, tuvalette koyuluk, inanilmaz bel agrisi. Pazartesiye kadar adet olmazsam ogun yapayim test diyorum:KK43:
Test yapınca bize de haber verin olur mu??

Test yapınca bize de haber verin olur mu??

Tabii ki. Insallah hayirlisiyla hamileyimdir de sizlerle de guzel haberi paylaşırım🙏 Gecenki gebeligimde erken ogrenip cok strese girmistim oyuzden pazartesiyi bekliyim diyorum ama nasil dayanicam bakalim. Kurtaj sonrasi hep 25 gunde bir oluyodum bugun 27.gun.

Back