- 29 Nisan 2019
- 31
- 12
- 8
- 31
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Ya gerçekten öyle bende daha anlayamadım küçücük nokta var ultrason kağıdında bakıp bakıp duruyorum işte inşallah değerin articak senin de çok güzel haberlerini alicaz ben inanıyorum benim bir hafta geçti üstünden yine de diyorum acaba daha mı yüksek olması gerekiyordu insanin derdi bitmiyoki:)Ne guzel haberler ya Allahim hic kimsenin kucağını boş bırakmasın. Inşaallah benimde değerim artar sağlıklı bi bebeğim olur . Hamd olsun öyle mutluyum ki tarifi yok hala ne olduğunu anlayamadım
Valla bunca zaman geçti oldu şükür bi kalp atisini değerlerin yükseldiğini görsem rahatlıcam inşaallah:)Ya gerçekten öyle bende daha anlayamadım küçücük nokta var ultrason kağıdında bakıp bakıp duruyorum işte inşallah değerin articak senin de çok güzel haberlerini alicaz ben inanıyorum benim bir hafta geçti üstünden yine de diyorum acaba daha mı yüksek olması gerekiyordu insanin derdi bitmiyoki:)
İnşallah bende onu bekliyorum:)Valla bunca zaman geçti oldu şükür bi kalp atisini değerlerin yükseldiğini görsem rahatlıcam inşaallah:)
Canım göründü kese şükürEvet ayni zamanlardabenimde ağrılarım oluyor kuzum arada normalmiş evet kaç haftalık şimdi senin . Inşaallah çıkar kese haber et :)
Maşaallah ne güzel çok sevindim kuzum Allah kucağına almayı nasip etsinCanım göründü kese şükürsıkıntı yok dedi. Yeni bir folikasite başlattı. Ultrason üstünde 0.72 cm yaziyor sanirim 5 haftalik
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım bebislerimiziMaşaallah ne güzel çok sevindim kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin
Peki ondan sonra kan verdinmi cnm2 gün gecikmeyle kan değerim 42,3 ciktii
Yok henüz vermedim yarın vericem yine inşaallah kuzmPeki ondan sonra kan verdinmi cnm
Insallah degeriniz artarYok henüz vermedim yarın vericem yine inşaallah kuzm
Bnmde degerim 680 ti adetim bi hafta gecikti korkuyorum degerim duşuk geldi bana 2 gun sonra tekrar kan verecem dua et bana ınsallah yukselir degerimInşaallah tek isteğim
Maşaallah değerin çok güzel umarım dahada çok artar canmBnmde degerim 680 ti adetim bi hafta gecikti korkuyorum degerim duşuk geldi bana 2 gun sonra tekrar kan verecem dua et bana ınsallah yukselir degerim
Ama adetim bi hafta gecikmiş degeeimi az buldum insallah gec dollenmedirMaşaallah değerin çok güzel umarım dahada çok artar canm
Benimde bugün 65 cıktı değerim adetimin 4.günü sana göre baya düşük bence senin iyi canımAma adetim bi hafta gecikmiş degeeimi az buldum insallah gec dollenmedir
Seninki gec dollenme olabilirBenimde bugün 65 cıktı değerim adetimin 4.günü sana göre baya düşük bence senin iyi canım
Inşaallah öyledir perşembe günü bakcaz bakalım artış düzenli gidiyor muSeninki gec dollenme olabilir
Ben gebe kaldigimda sarı akıntı olmuştu. Ne yaptinizMerhaba bende bişey sorabilir miyim adet günüm yarın ama yumurtlamamdan beri beyaz akıntım vardı bir veya iki gün kuruluk yaşadım sonrasında akıntım beyaz olarak devam etti iki gündür sarıya döndü anlamadım neler oluyooor bu durumla karsılasan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?