- 29 Nisan 2019
- 31
- 12
- 8
- 31
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Tabiki tutabilir benMerhaba kızlar ben de ilk defa bu ay denedim günüme 5 gün kaldı. Normalde adet olduğum gün kasık ağrılarım başlardı ancak 3 gündür kasiklarimda karincalanmalar oluyor. Göğüslerim normalde de 1 hafta öncesinden başlar ağrımaya onu es geçiyorum. 2 aydır folik asit kullanıyorum meraktan çatliyorum eşim günün geçsin yapalım diyo çok da heveslenmek istemiyorum daha ilk seferde tutar mı bilmem. Allah hayırlı zamanda nasip etsin
Düşükten sonra vücut kendini ne zaman hazirlarsa o zaman kaliniyo hamile bence. Ben düşükten sonrada ovulasyon testi kullandım olmadı bu 4. Denemem bu sefer çift çizgiyi silikte olsa gorebildim. Ama bu ay kalacağımi tahmin ettim vücudumun hazır olduğunu anladım insallah hamilesindir Rabbim isteyen herkese nasip etsinGünlerimiz hemen hemen yakın benimde 7 günüm kaldı eşime kalsa çoktan yaptırmıştı hatta yarın gidip test al diye baskı yaptı ama erken deyip beklemek istiyorum aylar öncesi kimyasal gebelik yaşadım adetimden bir hafta önce ağrılarım olunca hem kan hem gebelik testi yaptırmıştım negatif sonuç çıkmıştı adetim gecikince yaptım pozitif olmuştu ama oda düştü şimdi tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorumo düşükten sonra ilk kez bu ay denedik Rabbim hayırlısıyla sevindirsin bizleri
Tabiki tutabilir ben
Düşükten sonra vücut kendini ne zaman hazirlarsa o zaman kaliniyo hamile bence. Ben düşükten sonrada ovulasyon testi kullandım olmadı bu 4. Denemem bu sefer çift çizgiyi silikte olsa gorebildim. Ama bu ay kalacağımi tahmin ettim vücudumun hazır olduğunu anladım insallah hamilesindir Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Ben ilk defa denedim 2 yıl Yasmin kullandım ocakta bıraktım. Doktor inofolic combi verdi eğer tutarsa onun faydası olacak sanırım. Ben de bir ara heves ettim bakayım diye ama ramazanda misafir ağırlamaktan fırsat olmadı vakit de çabucak geçtiGünlerimiz hemen hemen yakın benimde 7 günüm kaldı eşime kalsa çoktan yaptırmıştı hatta yarın gidip test al diye baskı yaptı ama erken deyip beklemek istiyorum aylar öncesi kimyasal gebelik yaşadım adetimden bir hafta önce ağrılarım olunca hem kan hem gebelik testi yaptırmıştım negatif sonuç çıkmıştı adetim gecikince yaptım pozitif olmuştu ama oda düştü şimdi tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorumo düşükten sonra ilk kez bu ay denedik Rabbim hayırlısıyla sevindirsin bizleri
Amin hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Ben ilk defa denedim 2 yıl Yasmin kullandım ocakta bıraktım. Doktor inofolic combi verdi eğer tutarsa onun faydası olacak sanırım. Ben de bir ara heves ettim bakayım diye ama ramazanda misafir ağırlamaktan fırsat olmadı vakit de çabucak geçti
İnşallah bana da öyle dediler hatta doktorum 1 ay korun sonra deneyebilirsin demişti 3 seferde aynı şekilde degerlendirdim yumurtlama dönemini ama olmadı 4. Sefer tuttu. O beklemek insanı mahvediyo ben 5 gün kala test yaptım dayanamadım hiç bişey yoktu gölge bile ama dedim yarın yine yapcam biliyorum hamileyim inat ettim biraz galiba çünkü ben hiç bel ağrısı nedir bilmem benim kasiklarim ağrır bu sefer son 1 hafta 1 saat ayakta durunca belime kramp giriyodu sanki bide ilk kez göğüs uclarim koyulasti dedim kesin yarın yapcam o da baya silik çıkti yilmadim akşam bida yaptım farklı marka yine silik o yüzden vucudunuzu iyi analiz edin. Hazır mı değil mi sonrası geliyo zaten :) tavsiyem son iki gün kala test yapın çıkmasa bile adet gününüzde tekrarlayın derimÜstüne hamile kalırsın demişlerdi bana ama ben istemedim psikolojik olarak baya etkilenmiştim eşim o zamandan beri sabırla bekledi nerden baksanız 5 ay geçti üzerinden bu ay deneyelim dedim daha 7 gün var ama bel ağrısı beni mahvetti adet belirtisiyle çok benzediği için ümitlenmek istemiyorum ama bi yanım ya olursa demiyor değilMübarek gün Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
İnşallah bana da öyle dediler hatta doktorum 1 ay korun sonra deneyebilirsin demişti 3 seferde aynı şekilde degerlendirdim yumurtlama dönemini ama olmadı 4. Sefer tuttu. O beklemek insanı mahvediyo ben 5 gün kala test yaptım dayanamadım hiç bişey yoktu gölge bile ama dedim yarın yine yapcam biliyorum hamileyim inat ettim biraz galiba çünkü ben hiç bel ağrısı nedir bilmem benim kasiklarim ağrır bu sefer son 1 hafta 1 saat ayakta durunca belime kramp giriyodu sanki bide ilk kez göğüs uclarim koyulasti dedim kesin yarın yapcam o da baya silik çıkti yilmadim akşam bida yaptım farklı marka yine silik o yüzden vucudunuzu iyi analiz edin. Hazır mı değil mi sonrası geliyo zaten :) tavsiyem son iki gün kala test yapın çıkmasa bile adet gününüzde tekrarlayın derim
İnşallah bizleri de haberdar etmeyi unutmayın:)
Bence İhtimal herzaman var cnm ama malesef adet gününü beklemen lazım öğrenmek içinBende sormak istiyorum yeni açtım üyeliğimi sırf sizlerden birşeyler öğrenmek için yaklaşık 1 yıldır eşimle düzenli ilişkiye giriyoruz bebek istiyoruz bizde. Ama bir türlü olmadı özellikle ben çok takıntı yaptım. 1 hafta önce yumurtlama zamanımdı ilişkiden birkaç gün sonra lekelenmem oldu ama ilk defa yaşadım böyle bir durumu. Daha sonra kasıklarımda kramp başladı bugünde midem bulanıyor. Hamile olma ihtimalim var mıdır korkuyorum test yapmaktan negatif çıkar diye. Lütfen beni de bilgilendirin bu kadar erken belirti olur mu ?
Hayırlıolsun arkadaşım darasi basima bende bekliyorumKızlar Merhaba ne kadar doğru bilmiyorum ama eve gelir gelmez ilk defa test yaptım elim ayağım titredi resmen sonuç direkt belirgin çift çizgi görünce soka girdim. Kan testini vermeden umitlenmek istemedikilk defa bu ay denemistik 3 aydır inofolic combi kullanıyorum belki onun faydası olmuştur.
Bence p.tesi bekleme acile git ver kan. Inşaallah doğru sonuçturÇok teşekkür ederim canımancak kanda cikmadan tam sevinemiyorum nedense şimdi elimdeki diğer testi yaptım o da direkt çift çizgi çıktı. Tecrubesizlikten sanırım tam olaya adapte olamadım en gec p.Tesi kan sonucumu paylaşırım hayirlisiyla herkese nasip etsin Allah aratmasin
Muhtemelen akşam kan vermeye giderimBence p.tesi bekleme acile git ver kan. Inşaallah doğru sonuçtur
Koyu cikmis ama çizgiler büyük ihtimal olmuş. Olumlu olumsuz yaz burayada :)Muhtemelen akşam kan vermeye giderimeşim de diyor bak yanlış çıkmasın heveslendik şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?