Adimi cikartma ne olural bak Asi işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adimi cikartma ne olural bak Asi işte
Ahahhaha ben bile aldım 40 sonrası için sjsjsjjsBende aldimm teşekkürler link icin bu ay olmazsa onumuzdeki ay elbet kullaniriz
Cok alemsin kiz güldürdün beniDurun gidem kaziklanam da oyle
Evet yaaa hani bu whatsap grubu ne olduSen mesaidesin diye oyle
bayılıyon dimi illa bi tanesine 250 tl vercenal bak Asi işte
Erko sandınız beni bende ısrar etmedim yanlış anlaşılcam diye bxnsbsbbzEvet yaaa hani bu whatsap grubu ne oldu
Kesinlikle fiyati dusuk olunca içim rahat etmiyorbayılıyon dimi illa bi tanesine 250 tl vercen
Hayir birde gebe kalma suremin uzadigini dusun kocam iflas ettibayılıyon dimi illa bi tanesine 250 tl vercen
Aynısı mıııuE napiyim kiz burda 5 tanesine 124 tl veriyor ben bi tane negatif cikan test icin 234 verdim ya
Yok degildi predictordu aldigimAynısı mıııu
Canım gerekmedikçe ilaç içme belki parol ya da minoset olabilir ama ben artık ağrı kesiciyi hayatımdan çıkardım bol su iç... Olmazsa bak git kan var icinn rahatlasın böyle insan beklemeklede bı yere varamiyor kihahah canım benim düşünmen yeter❤❤ hafiflese bile yeter bana çok fenayım bugun
Kız onlar adetin yaklaştığı için normaldir takma yoksa enfeksiyon dicektim enfeksiyon varkende öyle idrarla akıntılar gelebiliyorBende dikkat etmezdim aslında da regl günüme kadar ovulasyon testi yapayım dedim bardakta fark ettim
Dayandim içmedim ilaç icemem zaten icim rahat etmez biraz hafifledi bakalim. su 2/ 3 lt arası içiyorum hele bu sıcaklarda eve gidip yatmayı planlıyorumCanım gerekmedikçe ilaç içme belki parol ya da minoset olabilir ama ben artık ağrı kesiciyi hayatımdan çıkardım bol su iç... Olmazsa bak git kan var icinn rahatlasın böyle insan beklemeklede bı yere varamiyor ki
Neyse sen al kenarda dursun kdkdk ben 5 gün kalası öğrendim bununla ve yorumlarda da öğrenen çok . Ben evde hep bulunduruyorum artık jjdndjdYok degildi predictordu aldigim
İstemedinizEvet yaaa hani bu whatsap grubu ne oldu
Hani kim istemedi kızlara soralım oy birliği ile ben hayır diyorum hahahahaİstemediniz
Sen Instagram yaz isteyen sana numarasını atsın kuralım?İstemediniz
HahahaErko sandınız beni bende ısrar etmedim yanlış anlaşılcam diye bxnsbsbbz
ya sorunca ben de istiyosun sandım grubun bi asisi de bu ya hahahahahahahahaha mervkutluu12 isteyen mesaj atsın .(Kimse atmadı..)Hani kim istemedi kızlara soralım oy birliği ile ben hayır diyorum hahahaha