- 21 Şubat 2018
- 129
- 55
- 32
Bitti mi mesain kuzum ? Git dinlen güzelce . Sabret bakalım.Dayandim içmedim ilaç icemem zaten icim rahat etmez biraz hafifledi bakalim. su 2/ 3 lt arası içiyorum hele bu sıcaklarda eve gidip yatmayı planlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitti mi mesain kuzum ? Git dinlen güzelce . Sabret bakalım.Dayandim içmedim ilaç icemem zaten icim rahat etmez biraz hafifledi bakalim. su 2/ 3 lt arası içiyorum hele bu sıcaklarda eve gidip yatmayı planlıyorum
Öyle yap canım sen calisiyodun galiba iş yoğunluğundan da olabilir uykusuzluk sıcak v.s gidio dinlen güzelceDayandim içmedim ilaç icemem zaten icim rahat etmez biraz hafifledi bakalim. su 2/ 3 lt arası içiyorum hele bu sıcaklarda eve gidip yatmayı planlıyorum
Çıkıyorum şimdi pazartesi sendromu oldum bugunBitti mi mesain kuzum ? Git dinlen güzelce . Sabret bakalım.
Evet canim bir duş iyi gelecekÖyle yap canım sen calisiyodun galiba iş yoğunluğundan da olabilir uykusuzluk sıcak v.s gidio dinlen güzelce
Şey biz artık wp dan grup kuruyoruz gelmek isteyen olursa beklerizya sorunca ben de istiyosun sandım grubun bi asisi de bu ya hahahahahahahahaha mervkutluu12 isteyen mesaj atsın .(Kimse atmadı..)
Ben attımmmmya sorunca ben de istiyosun sandım grubun bi asisi de bu ya hahahahahahahahaha mervkutluu12 isteyen mesaj atsın .(Kimse atmadı..)
Merve'ye mesaj attim ben instadanŞey biz artık wp dan grup kuruyoruz gelmek isteyen olursa bekleriz
Senin dm kutusu cosacak şimdiya sorunca ben de istiyosun sandım grubun bi asisi de bu ya hahahahahahahahaha mervkutluu12 isteyen mesaj atsın .(Kimse atmadı..)
Ben de istek attım sadece bilir diyeMerve'ye mesaj attim ben instadan
Igde grup kuralimHani kim istemedi kızlara soralım oy birliği ile ben hayır diyorum hahahaha
Wpye gelmez misin bu bizi üzer gözlerimiz seni arıyorIgde grup kuralim
İnstgramdan mı kuruyorsunuzya sorunca ben de istiyosun sandım grubun bi asisi de bu ya hahahahahahahahaha mervkutluu12 isteyen mesaj atsın .(Kimse atmadı..)
hadi gel sendeKiz ne wpsi
wp de kurduk gel gel ben baktım hepsi kızIgde grup kuralim
buradan mi atiyim numarayiWpye gelmez misin bu bizi üzer gözlerimiz seni arıyor
Yok Merve’ye instgramdan at dur söylim onaburadan mi atiyim numarayi
Ben gebeligimi, adet gecikmeden önce anlıyordum. İlk belirtileri aşırı mide krampları , ve mide bulantısı.Merhaba sevgili anne adayları!
Hamile kalmak için sabırsızlandığımız bu heyecanlı dönemde, sizin gibi aynı yolda olanlarla deneyimlerinizi paylaşmak ve en erken gebelik belirtilerini tartışmak için buradayız. Ben de şu anda bu sürecin içindeyim ve sizlerle birlikte öğrenmek, destek olmak istiyorum.
Bu başlık altında, hamile kalmayı beklerken yaşadığınız erken belirtileri, hislerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabiliriz. Belki de ilk belirtileri birlikte keşfederiz! Hadi, sorularımızı, endişelerimizi ve mutluluğumuzu paylaşalım. Ayrıca, bu yolculuğu bu forum dışında da paylaşmak için bir grup oluşturabiliriz belki.
Adet gecikmeden önce mide bulantısı yapıyor mu ? Mide bulantısı için hep 2. aydan sonra diyorlarBen gebeligimi, adet gecikmeden önce anlıyordum. İlk belirtileri aşırı mide krampları , ve mide bulantısı.
Benim de dündü, ara ara ağrılarım oluyor devam ediyor ama gelen giden yok bakalım özellikle bugün oldum modundayımBat dündü. Test yaptım prodoctor. Negatif. Ama allah belamı vermiş durumda baş agrısı sırt agrısı karın agrısı. Ayaklarım yanıyor. Regl olsam da kurtulsam modundayım