- 21 Şubat 2018
- 129
- 55
- 32
Sen hep aykırı ol böyle tamam mı ovülasyon bakma test yapma folik kullanma Seni grubun en asisi ilan ediyorumKullanmıyorum. Onun hakkında da herkes bir sey soyluyor korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hep aykırı ol böyle tamam mı ovülasyon bakma test yapma folik kullanma Seni grubun en asisi ilan ediyorumKullanmıyorum. Onun hakkında da herkes bir sey soyluyor korkuyorum
Çok teşekkür ederim kaydettimElenatal 1 benim kullandığım bussuru mineral ve vitamin var içinde. Hamilelik öncesi olarak satılıyor. Ben gunde bir tane içiyorum canim
Bu dış gebelik iğnesi folik asit depolarını boşalttığı için banada korunmayı bıraktığın dakika başla dedi iki doz şeklindeBen kullandım çiçeğim. Ben 5-6 ay önce başka bir sebeple gittiğimde kan testlerimde folik ve b12 aşırı düşük çıkmıştı. Henüz çocuk düşünmüyorduk ama doktor senin sağlığın içinde iyi değil diyip başlatmıştı. Uzun süre kontrollü bir şekilde kullandım. Şuan değerlerim yüksek olduğu için kullanmıyorum
Hadi bakalım inşallah3-4 gün gibi bir sure vardi
Merveeeeeee nasıl cuma yaaaa ben yaptımMerve sen hamilesin inan bana
Yapamıyooommm yapamıyoooomm elim gitmiyor anlasanaaaaa ağrım var regl olcak gibi çok negatif hissediyorum. sanki vücudum hamile değilsin der gibi bağırıyoooMerveeeeeee nasıl cuma yaaaa ben yaptım
Bence gayet geçerli bir belirtiBirde ben regl öncesi tatli krizlerine girerim ama suan oyle bir isteğim yok belirtiye bakar misin
Tamam tamam sen hamilesin bence ben inanıyorumYapamıyooommm yapamıyoooomm elim gitmiyor anlasanaaaaa ağrım var regl olcak gibi çok negatif hissediyorum. sanki vücudum hamile değilsin der gibi bağırıyooo
Teşekkürler çiçeğim aldım
Ya hahahaha kız ondan degil ne bilem o kadar doktora gittim kansizliktan dolayi ama folik asit kullanacaksin demediler beni istemeyeni ben hic istememSen hep aykırı ol böyle tamam mı ovülasyon bakma test yapma folik kullanma Seni grubun en asisi ilan ediyorum
Bir gun işten ciktim eve gidiyorum nasil canim tatlı çikolata istiyor. Evin kapisini zor actim montu cikarmadan hemen çekmeceden cikolata alıp yemiştimBence gayet geçerli bir belirti
Bende aldimm teşekkürler link icin bu ay olmazsa onumuzdeki ay elbet kullaniriz
Teşekkürler çiçeğim aldım
Bu ne hiz bi urun alabilmem icin mental olarak hazirlanmam gerekBende aldimm teşekkürler link icin bu ay olmazsa onumuzdeki ay elbet kullaniriz
al bak Asi işteBu ne hiz bi urun alabilmem icin mental olarak hazirlanmam gerek
Eczanede ne pahaliymis bak bu 5 tane mis alalim dursun ancak gelirBu ne hiz bi urun alabilmem icin mental olarak hazirlanmam gerek
Sen mesaidesin diye oyleBugün çok sıkıcı yaaaa