Yaa evet cok iyi anliyorum seni biliyor musun ama bu ay aglamak yok tamam miBekle bakalim 2 3 gün tam bir geciksin ben cok garantici davranıyorum. Cunku bir kere oyle umilenip adet olmuştum ağlamıştım o derece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa evet cok iyi anliyorum seni biliyor musun ama bu ay aglamak yok tamam miBekle bakalim 2 3 gün tam bir geciksin ben cok garantici davranıyorum. Cunku bir kere oyle umilenip adet olmuştum ağlamıştım o derece
Merve sen hamilesin inan banaDünya hassas kalpler için cehennem. Ben de kendime cumaya kadar süre tanıdım. Cuma gününe kadar gelmezse test yapcam . Olur da benden haber alamazsanız bilin ki regl oldum bi köşede ağlıyorum
Ay hadi bakalım biz gülmedik sen gül inşallah3-4 gün gibi bir sure vardi
Yok ya tecrübeliyim artik olmazsada ilk ay der önüme bakarim yapcak bisi yokYaa evet cok iyi anliyorum seni biliyor musun ama bu ay aglamak yok tamam mi
Evo da hamileDünya hassas kalpler için cehennem. Ben de kendime cumaya kadar süre tanıdım. Cuma gününe kadar gelmezse test yapcam . Olur da benden haber alamazsanız bilin ki regl oldum bi köşede ağlıyorum
Bennn bennnEvo da hamile
Hhahahaha yupppiiiiiiHERKES HAMILE TAMAM MIIII
hahahahahhahahhahahah ya çok tatlısın Testin yapamadığını yaptı valla. Ben ikna oldum hepimizin hamile olduğuna Sen de hamilesin hepimiz hamileyizUcge sen hamilesin
Ben bayadir kullanıyorum canim vitamin folik asitte var içinde doktorum vermiştiBu arad folik asit kullanıyor musunuz? Gebelik düşünmeye başladığın dakika kullan dedi doktor bana.
İsmi ne tam olarak bidahaki ay başlayacağım. Ama bana iki doz almamı söylediBen bayadir kullanıyorum canim vitamin folik asitte var içinde doktorum vermişti
Ben kullandım çiçeğim. Ben 5-6 ay önce başka bir sebeple gittiğimde kan testlerimde folik ve b12 aşırı düşük çıkmıştı. Henüz çocuk düşünmüyorduk ama doktor senin sağlığın içinde iyi değil diyip başlatmıştı. Uzun süre kontrollü bir şekilde kullandım. Şuan değerlerim yüksek olduğu için kullanmıyorumBu arad folik asit kullanıyor musunuz? Gebelik düşünmeye başladığın dakika kullan dedi doktor bana.
Kullanmıyorum. Onun hakkında da herkes bir sey soyluyor korkuyorumBu arad folik asit kullanıyor musunuz? Gebelik düşünmeye başladığın dakika kullan dedi doktor bana.
Eczane de satiliyor muSiz bi PRODOCTOR gebelik testini alın 5 li satılıyor 130 TL civarı hemede geliyor hem o sırada 2 güne herşey daha net olur. Doğru sonuç veriyor genelde
Elenatal 1 benim kullandığım bussuru mineral ve vitamin var içinde. Hamilelik öncesi olarak satılıyor. Ben gunde bir tane içiyorum canimİsmi ne tam olarak bidahaki ay başlayacağım. Ama bana iki doz almamı söyledi
Bilmiyorum ki ben hep trendyoldan aldımEczane de satiliyor mu