Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüreğini ferah tut tatlım . Güzel haberlerini alacağız inanıyorum benKızlarr bende yarın gidiyorum doktora bakalım hala gelmedi bi yandan da korkuyorum kötü bişey çıkmasından
İnşallahhh hep beraber paylaşırız güzel haberlerimiziYüreğini ferah tut tatlım . Güzel haberlerini alacağız inanıyorum ben
ay ne biliyim nasildi koyu kirmizi kahverengi karisik bir seydi ama benim ilk gunume oyle geliyor hep sonra ben ped degisimi yaptım onda kahverengiydi. Ama baya çok geldi islakliği hissettim yani aktiğini Allahim tarih ettigim şeye bak çok utaniyorum suanayyy demeeeeeee. ne kadar geldi ki bi de renk önemli rengi nasıldı az tarif et bakiyim
ahahahhahahahaah ya saçmalama ne utancan Kesildi mi şuan gelmiyor muay ne biliyim nasildi koyu kirmizi kahverengi karisik bir seydi ama benim ilk gunume oyle geliyor hep sonra ben ped degisimi yaptım onda kahverengiydi. Ama baya çok geldi islakliği hissettim yani aktiğini Allahim tarih ettigim şeye bak çok utaniyorum suan
bizde seni bekliyoruzAy ben bundan 2 ay önce dedim ki
yon bekliyorum öyle bende
Hee kesildi ya bakalım bi yarin olsunahahahhahahahaah ya saçmalama ne utancan Kesildi mi şuan gelmiyor mu
Agrim da gitti normalde ilac icmeden kesmez regl zamanındaahahahhahahahaah ya saçmalama ne utancan Kesildi mi şuan gelmiyor mu
Ayyyy inşallah yerleşme kanamasidirHee kesildi ya bakalım bi yarin olsun
Ayyyyyy kan mı versenAgrim da gitti normalde ilac icmeden kesmez regl zamanında
Heyecanlandirma beni ya ben bekliyim biraz durAyyyyyy kan mı versen
Hiç belli olmaz . bu belirtilerin falan belirli bir kıstası yok bence ya . Benim teyzemin yerleşme kanaması o kadar çok olmuş ki regl oluyorum zannedip hayatına devam etmiş. Hiç hamilelik aklına gelmemiş. Ümitlendirmek istemem ama her ihtimal aklında bulunsun benceAma o kanama çok az oluyor diyorlar valla kafam karisti ya
Bekle bakalim 2 3 gün tam bir geciksin ben cok garantici davranıyorum. Cunku bir kere oyle umilenip adet olmuştum ağlamıştım o dereceHeyecanlandirma beni ya ben bekliyim biraz dur
Dünya hassas kalpler için cehennem. Ben de kendime cumaya kadar süre tanıdım. Cuma gününe kadar gelmezse test yapcam . Olur da benden haber alamazsanız bilin ki regl oldum bi köşede ağlıyorumBekle bakalim 2 3 gün tam bir geciksin ben cok garantici davranıyorum. Cunku bir kere oyle umilenip adet olmuştum ağlamıştım o derece
Kaç günün vardıHeyecanlandirma beni ya ben bekliyim biraz dur
Yaaaa deme oyleee destek olacağız burda birbirimize benimde eli kulaginda regl geliyorum diyor gümbür gümbür önümüzdeki aylara bakacağız yumurtlama gunu takip ederiz bende 29 temmuza kadar süre tanıdımDünya hassas kalpler için cehennem. Ben de kendime cumaya kadar süre tanıdım. Cuma gününe kadar gelmezse test yapcam . Olur da benden haber alamazsanız bilin ki regl oldum bi köşede ağlıyorum
3-4 gün gibi bir sure vardiKaç günün vardı
Yaaa yeniden ümit dogdu icime merve istemedin amaHiç belli olmaz . bu belirtilerin falan belirli bir kıstası yok bence ya . Benim teyzemin yerleşme kanaması o kadar çok olmuş ki regl oluyorum zannedip hayatına devam etmiş. Hiç hamilelik aklına gelmemiş. Ümitlendirmek istemem ama her ihtimal aklında bulunsun bence