Ben 2 yıl bekledim hgsha.Benim durum biraz karışık. Zaten milyonda bir olan bir durummuş hem iç hem dış gabeliği aynı anda yaşamak. Dış gebelikte değerler düzenli artmıyor diye biliyorum. Benim her iki günde bi 10 katı artış oldu ve hastanede yatan bu zamana kadar ki en yüksek dış gebelik değeri olduğunu söyledi doktorlar. İlaç işe yaramadığı için mecbur ameliyat olmak zorunda kaldım ve sağ tüpümü maalesef kaybettim . Psikolojik olarak çok yıpratıcı o yüzden seni anlıyorum. Ama birşey inkansızlaşınca insana daha çekici geliyormuş kendimi motive etmeye çalışıyorum 1 yıl çok uzun geliyor şuan bana doktor 3 ay korunman yeter deyince bende kendimi hazırlıyorum işte yavaştan
adetine kaç gün var kız belli olmaz kaset testten daha varsaMoral falan kalmadı bugünpsikolojim bozuldu gülüyorum bide üstüne mesai kitlediler 8 e kadar çalışalım bakalım
Bugün adet günüm işte olmam lazım olmadımadetine kaç gün var kız belli olmaz kaset testten daha varsa
Bide normal olarak adet tarihinden bi iki gün önce olurumBugün adet günüm işte olmam lazım olmadım
Erken gebelik alsaydın keşkeBugün adet günüm işte olmam lazım olmadım
Ay ne bileyim yaaa dur aklıma girme alırım bakErken gebelik alsaydın keşke
Ben ameliyata girdiğim sabah iğnenin 7. Günündeki kanım 17.900 dü maalesefBen 2 yıl bekledim hgsha.
Çok geçmiş olsun canim en iyisini yapıyorsun motive olman çok güzel
Benim düzensizdi iki gunde bir kan veriyorum ilki 200 kusurlerde cikti sonra 400 sonra 900 insalanlarin 1000 1000 cikarken benim cok az artiyordu. İgne ile düşürdüm. Çok şükür ameliyata yada kurtasa gerek kalmadi.
Geç döllenme falan olduysa kaset testte de hemen çıkmaz burda başına gelen arkadaşlarımız var ben adetime 8 gün kala iki test yaptım ikisi de silik çıktı diğer gün hiçbişey çıkmadı. Sordum burda bi kız dedi ki arkadaşı adet günü test yapmış negatif çıkmış sonra nasılsa negatif diye lazere gitmiş hala olmayınca 4 gün geçmiş bidaha yapmış pozitif yani geç döllenme olmuşBide normal olarak adet tarihinden bi iki gün önce olurum
Ya al ya kan ver pozitif gormek istiyoruzzzzzzAy ne bileyim yaaa dur aklıma girme alırım bak
Ay senin o tatlı yorumlarınGeç döllenme falan olduysa kaset testte de hemen çıkmaz burda başına gelen arkadaşlarımız var ben adetime 8 gün kala iki test yaptım ikisi de silik çıktı diğer gün hiçbişey çıkmadı. Sordum burda bi kız dedi ki arkadaşı adet günü test yapmış negatif çıkmış sonra nasılsa negatif diye lazere gitmiş hala olmayınca 4 gün geçmiş bidaha yapmış pozitif yani geç döllenme olmuş
Ahh canım benim Allah'ım yasatmasin bir daha cok üzüldüm ama guclu durusuna hayran kaldimBen ameliyata girdiğim sabah iğnenin 7. Günündeki kanım 17.900 dü maalesefreglime 5 gün kala hamile olduğumu öğrenme rağmen 1 hafta içinde değerlerim bu hale geldi. Keşke iğne ile atabilseydim ama hayati tehlikem çoktu mecbur acil ameliyat oldum 7. Günde. Motivasyon önemli gerçekten birde yaş gidiyor tabi çok yıprandım ama bazı şeyleri geride bırakmam lazım düşünmek çok yoruyor artık . Bu arada 3 kez kürtaj oldum maalesef perişan ettiler beni
Öyle hemen moral bozmak yok bidahaki ay tekrar denersin umutsuzluğa kapılma. Benim göğüslerimde aşırı ağrı ve hassasiyet olmuştu . Kasıktaki batma bende de vardı birde sürekli uyku hali vardı. Herkesteki belirti farklı ama belki kıyaslarsın kendinle. Bide sürekli regli olacakmışım gibi bir ağrı vardı karnında kasıklarımda .Moral falan kalmadı bugünpsikolojim bozuldu gülüyorum bide üstüne mesai kitlediler 8 e kadar çalışalım bakalım
Tabiki bekle bir iki gün baktın olmuyor o zaman yine yap ben şimdi bunu söylemek zorunda hissediyorum kendimi çünkü nasılsa negatif diye umutsuzluğa kapılmayalım inşallah hepimizin kucağı dolarAy senin o tatlı yorumlarınbeklicem yaaa göğüslerimde hassasiyet vardı bugün oda geçti gibi
Aminnnnn . Hepimize sağlıklı bebekler versin Rabbim. "Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş " bu aralar mottom buAhh canım benim Allah'ım yasatmasin bir daha cok üzüldüm ama guclu durusuna hayran kaldim
İnşallah en kisa zamanda Rabbim verir bebisini sana
Millet göğüs ucu diyor hep şeninde mi öyle oldu yoksa komple bir ağrı mı mevcüttüÖyle hemen moral bozmak yok bidahaki ay tekrar denersin umutsuzluğa kapılma. Benim göğüslerimde aşırı ağrı ve hassasiyet olmuştu . Kasıktaki batma bende de vardı birde sürekli uyku hali vardı. Herkesteki belirti farklı ama belki kıyaslarsın kendinle. Bide sürekli regli olacakmışım gibi bir ağrı vardı karnında kasıklarımda .
Lavanta yağı da cok iyi geliyor baş ağrısına birde bolca su icmek onemliAhh canım benim Allah'ım yasatmasin bir daha cok üzüldüm ama guclu durusuna hayran kaldim
İnşallah en kisa zamanda Rabbim verir bebisini sana
Kizlar bir sey dicem ben dedim ya adet oldum diye kanamam durdu acaba yerlesme kanaması miydiAy senin o tatlı yorumlarınbeklicem yaaa göğüslerimde hassasiyet vardı bugün oda geçti gibi