Ay ben seni binan erkek sandımBurası da bir grup konuşabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben seni binan erkek sandımBurası da bir grup konuşabiliriz
Doktor çok ara verme dedi bana bazı yapışıklıklar ameliyat esnasında açamamış bundan kaynaklı böyle söylüyor . Ben 1.5 ay sonra denemeye başlayacağım ama kaç ay sonra olur olur mu bilmiyorum sürece kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorumhoşgeldin canımmm.. bende 2022 eylül ayında dış gebelik geçirdim. ama o zamandan beri bu sene bu ay denemelere başladım
Buz varsa buz kompresi yap ya da başını yazma türü bez gibi bir şey varsa sarabileceğin deneiş yerim osb de uzak her yere anca akşam çıkıta alabilirim delircem çalışmaya bile halim yok şuan
Ahahhaa yok buraya erkekler üye olamıyor diye biliyorum. Ya ben burayı yeni açtım konuları kayıt olmadan sık sık okuyordum ama yeni kayıt oldum. Açıkcası biraz karışık geldi kaçırıyor insan bazı şeyleri o yüzden wp daha rahat olur gibi gelmişti yada Instagram. Tabiki kime nasıl uygunsa öyle olmalıAy ben seni binan erkek sandım
ahahahahhahahah ya sen beni öldürcenAy ben seni binan erkek sandım
Beklicem ya bakalımErken olabilir canim ya bekle bakalim bir kac gun daha yada imkanin varsa kan ver bakalim garanti olsun.
ne bilim direk whatsapp deyince aklıma o geldi numaraları veriyormuşuz bi bakıyormuşuz erkek hahahaAhahhaa yok buraya erkekler üye olamıyor diye biliyorum. Ya ben burayı yeni açtım konuları kayıt olmadan sık sık okuyordum ama yeni kayıt oldum. Açıkcası biraz karışık geldi kaçırıyor insan bazı şeyleri o yüzden wp daha rahat olur gibi gelmişti yada Instagram. Tabiki kime nasıl uygunsa öyle olmalı
ahahahaha sen daha test yapmadın mı beni kandırdınahahahahhahahah ya sen beni öldürcen
Benim herhangi bir yapisikligim falan yok ameliyatta olmadim 1 sene korun dedi zaten rahim filmi de cekilmistim simdi daha yeni kendimi hazir hissettim bakalim bir kac ay deneyelim doktora gidicem tekrardanDoktor çok ara verme dedi bana bazı yapışıklıklar ameliyat esnasında açamamış bundan kaynaklı böyle söylüyor . Ben 1.5 ay sonra denemeye başlayacağım ama kaç ay sonra olur olur mu bilmiyorum sürece kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum
Bilemedim ki ben hiç dikkat etmedim öyleKızlar adete 4 gün kaldı bugün idrarımda beyaz beyaz tortular var bir sürü bu nedir
Enfeksiyon olabilir. Gebelik belirtisi mi bilmiyorum açıkcasıKızlar adete 4 gün kaldı bugün idrarımda beyaz beyaz tortular var bir sürü bu nedir
Evet buz yapabilirim o aklima gelmedi teşekkür ederim canimBuz varsa buz kompresi yap ya da başını yazma türü bez gibi bir şey varsa sarabileceğin dene
Bende dikkat etmezdim aslında da regl günüme kadar ovulasyon testi yapayım dedim bardakta fark ettimBilemedim ki ben hiç dikkat etmedim öyle
Ay Allah korusun valla yanma falan yok enfeksiyon yakıyorEnfeksiyon olabilir. Gebelik belirtisi mi bilmiyorum açıkcası
He öyle , o bugün bende de oldu ama bmyle küçük küçük beyaz şeyler vardı ne bilim hiç düşünmedim aaaa bak iyi söyledinBende dikkat etmezdim aslında da regl günüme kadar ovulasyon testi yapayım dedim bardakta fark ettim
Bata kaç gün var dndjdjHe öyle , o bugün bende de oldu ama bmyle küçük küçük beyaz şeyler vardı ne bilim hiç düşünmedim aaaa bak iyi söyledin
Benim durum biraz karışık. Zaten milyonda bir olan bir durummuş hem iç hem dış gabeliği aynı anda yaşamak. Dış gebelikte değerler düzenli artmıyor diye biliyorum. Benim her iki günde bi 10 katı artış oldu ve hastanede yatan bu zamana kadar ki en yüksek dış gebelik değeri olduğunu söyledi doktorlar. İlaç işe yaramadığı için mecbur ameliyat olmak zorunda kaldım ve sağ tüpümü maalesef kaybettim . Psikolojik olarak çok yıpratıcı o yüzden seni anlıyorum. Ama birşey inkansızlaşınca insana daha çekici geliyormuş kendimi motive etmeye çalışıyorum 1 yıl çok uzun geliyor şuan bana doktor 3 ay korunman yeter deyince bende kendimi hazırlıyorum işte yavaştanBenim herhangi bir yapisikligim falan yok ameliyatta olmadim 1 sene korun dedi zaten rahim filmi de cekilmistim simdi daha yeni kendimi hazir hissettim bakalim bir kac ay deneyelim doktora gidicem tekrardan
Bugün sabah kaset yaptım bise çıkmadıBata kaç gün var dndjdj
Moralini bozma çünkü bazen geç döllenme olabiliyor . Kanda kesin çıkıyor ama bi kan ver istersenBugün sabah kaset yaptım bise çıkmadı
Moral falan kalmadı bugün psikolojim bozuldu gülüyorum bide üstüne mesai kitlediler 8 e kadar çalışalım bakalımMoralini bozma çünkü bazen geç döllenme olabiliyor . Kanda kesin çıkıyor ama bi kan ver istersen