Oh içim rahatladı teşekkür ederim evet dediğiniz gibi yatıyorum belimin altına da yastık koyuyorumBen teşekkür ederim. Hayır bu bir sorun değil tutma ihtimali var hatta yumurtanızın güzel geliştiğini bile gösterebilir. Tabiki emin olmak için ovulasyon testlerinden yardım alabilirsin. Birliktelik sonrası hemen ayağa kalkma bi süre sırt üstü yat hatta beline yastık koyabilirsin.
Naptin sende bi degisiklik var miAnladım
Rica ederimOh içim rahatladı teşekkür ederim evet dediğiniz gibi yatıyorum belimin altına da yastık koyuyorum
ayyy demeeeeeee. ne kadar geldi ki bi de renk önemli rengi nasıldı az tarif et bakiyimAma yerlesme kanamasi da o kadar cok olmazdi herhalde ya nereye yerlesiyor sanki yakti gecti oyle
kabızlık ve şişkinlik durumum sabah geçti üzüldüm hatta reglim geliyor diye ama o zamanda yazmışım ve üzülmüşüm kırmızıları göreceğim diyeYine ishal misin
Sen 2 yıl doğum kontrol hapı ile mi korundun? Dış gebelik sonrasıkabızlık ve şişkinlik durumum sabah geçti üzüldüm hatta reglim geliyor diye ama o zamanda yazmışım ve üzülmüşüm kırmızıları göreceğim diye
Yok canim dis gebelik sonrası kullanmaya başladım hapıSen 2 yıl doğum kontrol hapı ile mi korundun? Dış gebelik sonrası
Vallahi belirtilerim regli gibide değil gibide yoruldum dusunmektenAy çatlicam bi kan verin bizde burada kutlayalım
Ay ben bundan 2 ay önce dedim kiBen ne zaman test yapsam o gün reglim geliyoryarın da olmazsam bu ağrıya test yapayım bari de Reglim gelsin
yon bekliyorum öyle bendeNaptin sende bi degisiklik var mi
Zaten öyle oluyor insan ikilemde kalıyor bende öyleydim. Bi kan verseniz 0-5 sen yüksekse zaten gebelik deriz seviniriz en sağlıklısı kan vermekVallahi belirtilerim regli gibide değil gibide yoruldum dusunmekten
Zaten öyle oluyor insan ikilemde kalıyor bende öyleydim. Bi kan verseniz 0-5 sen yüksekse zaten gebelik deriz seviniriz en sağlıklısı kan vermekte
Küstüm oynamıyorum der gibiBen vermicem kan
Daha benim günüme var bakalımZaten öyle oluyor insan ikilemde kalıyor bende öyleydim. Bi kan verseniz 0-5 sen yüksekse zaten gebelik deriz seviniriz en sağlıklısı kan vermek
Küstüm oynamıyorum der gibia