Aynen öyle her şeyin vakti zamanıda var. Beklememiz lazım mecbur ama bunu sıkıntı olarak yaparsak ruhumuz daralır inan kiHaklısınız yaa vallahi saldım akışına bıraktım. Olma ihtimali var en azından gönlümü karartmayayım. Hayırlı olur inşallah hepimiz için :)
Benim digerin de oldu mu hatirlamiyorum yaa.. gaz ve şişkinlik vardi onu net hatırlıyorum ama memikolari hatirlayamadimBelkide biz 30 yaşlarda tık yok
Sen rahat olun dedikçe benAynen öyle her şeyin vakti zamanıda var. Beklememiz lazım mecbur ama bunu sıkıntı olarak yaparsak ruhumuz daralır inan ki
önce fiyatını sor amaSabah alıyorum ozman
Yapma yanarızSen rahat olun dedikçe ben
Kasete mi vermiş erken gebeliğe miönce fiyatını sor amabak gebe 250 tl vermiş. aman diyim
Kaset dediginiz ne oluyorKasete mi vermiş erken gebeliğe mi
sabah ola hayrola kaç saatkalmiş sunun surasindaKafam dağılsın diye en sevmediğim şeyi yaptım ütüama sonra bi baktım ütü yaparken hayallere dalıyorkm geri bıraktım
aşkım sana verdiği erken gebelik testi. bi de kaset testler var. en basit klasik olan . ahan da şu alta koyduğum . regl gecikmesinin 10-15. gününde falan tespit edebiliyor amaKaset dediginiz ne oluyorgebelik testi dedim o da predictor express verdi iste
Kaset 10-15 gün gecikince mi sonuç veriyoraşkım sana verdiği erken gebelik testi. bi de kaset testler var. en basit klasik olan . ahan da şu alta koyduğum . regl gecikmesinin 10-15. gününde falan tespit edebiliyor ama
Anladım... tesekkur ederim tatlım kasetler daha mi uygun oluyor fiyatiaşkım sana verdiği erken gebelik testi. bi de kaset testler var. en basit klasik olan . ahan da şu alta koyduğum . regl gecikmesinin 10-15. gününde falan tespit edebiliyor ama
Senin aldigin erken gebelik adet gunu gelmeden de yapılıyor diye biliyorum gecmesini beklemiyorsunKaset dediginiz ne oluyorgebelik testi dedim o da predictor express verdi iste
Kizin kalbine inecek durun heleKaset 10-15 gün gecikince mi sonuç veriyor
Ben ilk gebeligimde 7 ci gun yapmıştım kaset test ile baya baya kirmizi çift çizgi olmuştu.. 10 15 günde adam catlar ortadanKaset 10-15 gün gecikince mi sonuç veriyor
şimdi internette baktım. baya uygun. 25-30 tl civarındaAnladım... tesekkur ederim tatlım kasetler daha mi uygun oluyor fiyati
Bende o niyetle almistim ama sonradan farkettim ustunde adet gununde veya gectikten sonra gibi bir sey yaziyorduSenin aldigin erken gebelik adet gunu gelmeden de yapılıyor diye biliyorum gecmesini beklemiyorsun