Düzensiz regl ile daha zor böyle durumlar. Erken gebelik testi gösterebilir gibi eğer varsaBenim aşırı aşırı karışık regl dönemlerim bir bakıyorsun 28 bi bakıyorsun 35-40 pcosluyumgeçen ay 4 ünde olmuştum bu ay telefon uygulamam dünü gösteriyordu eğer 4 ünü sayarsam 2 hafta gecikmiş oluyorum dünse de 1 gün
Geçmiş olsunKızlar merhaba benim de bat 24 temmuz aralıkta bir düşüğüm var testler film falan derken Mart'tan beri deniyoruz. Bende de regli sancıları olmakla beraber mide yanması var inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay
gerçekten herkes gazman gibi geziyor ortadaOyle deme gaz herkeste ortak
Normalde düzensizdir ama hiç böyle tüm regl belirtilerini yaşayıp yaşayıp olmadığım olmamıştı tansiyon düşüklüklerine baş ağrılarına kadar en yükseğini yaşadım hani başka neyden olabilir diye düşünüyorum ama bir sebep bulamıyorum umarım her şey gönlünüzce olur özellikle göğüslerime kafam çok takılıyor mesela hiç böyle şiştiğini görmemiştimDüzensiz regl ile daha zor böyle durumlar. Erken gebelik testi gösterebilir gibi eğer varsa
bu ay biz mi çok takıntılıyız takıntımızdan dolayı mı regl olamadık ya da gerçekten topluca hamile mi kaldık bilemiyorumKızlar merhaba benim de bat 24 temmuz aralıkta bir düşüğüm var testler film falan derken Mart'tan beri deniyoruz. Bende de regli sancıları olmakla beraber mide yanması var inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay
Ay hepimiz gebeymişizbu ay biz mi çok takıntılıyız takıntımızdan dolayı mı regl olamadık ya da gerçekten topluca hamile mi kaldık bilemiyorum
Ben oyle düşünüyorum biraz geçsin. İlk dis gebelik yaşadığım zaman 32.gunde yapmistim testibiz biraz beklesek mi28-29 gibi yapsak
Evet yaaa gaz bitmedi. Karnim gürül gürülgerçekten herkes gazman gibi geziyor ortada
Dimiiiiiii bende de oyle. Mesela her ay bi belirti olurdu. Ornek veriyorum bi ay belim cok agirirdi bi ay goguslerim hassaslasirdi bi ay baska bir sey. Bu ay hepsini ayni anda yasiyorum bendeNormalde düzensizdir ama hiç böyle tüm regl belirtilerini yaşayıp yaşayıp olmadığım olmamıştı tansiyon düşüklüklerine baş ağrılarına kadar en yükseğini yaşadım hani başka neyden olabilir diye düşünüyorum ama bir sebep bulamıyorum umarım her şey gönlünüzce olur özellikle göğüslerime kafam çok takılıyor mesela hiç böyle şiştiğini görmemiştim
Merhabaaaa.... Hosgeldin canim. Benimde bir dış gebelik surecim oldu. Allah'ım hepimize nasip etsin anneliğiKızlarrr merhaba ben de merakla bekleyen kişiler arasındayımmmbenim regl günüm düzensiz normalde de ama aynı senin gibi günlerdir regl oldum diye sürekli lavaboya git gel yoruldum vallahi sabahları ağrıyla ben de çok uyandığım oldu ve uyku düzenim de aşırı bozuldu bende ki belirtiler tammiyle aynı regl olacağım zaman ayaklarım buz keser ve ben bunu herhalde 1 haftadır yaşıyorum diğer en önemli belirti de göğüslerim de hafif ağrı var ama sanki yuvarlak kısmıyla uç kısmına bağlanan yer var ya orası şiş anlam veremiyorum bir türlü kendimi mi kandırıyprum diye de çok düşünüyorum bir türlü de test yapamadım benim bir sefer tüp bebek denemem var ama olumsuz sonuçlanmıştı umuyorum ki burda ki herkes bir gün anne olmanın içinde ben de dahil tadarız süreçleri yazacaksanız ben de size katılabilirim
Duzensiz adet ile yumurtlamani test ile mi takip ediyorsun canım yoksa vucut belirtilerine goremi ?Normalde düzensizdir ama hiç böyle tüm regl belirtilerini yaşayıp yaşayıp olmadığım olmamıştı tansiyon düşüklüklerine baş ağrılarına kadar en yükseğini yaşadım hani başka neyden olabilir diye düşünüyorum ama bir sebep bulamıyorum umarım her şey gönlünüzce olur özellikle göğüslerime kafam çok takılıyor mesela hiç böyle şiştiğini görmemiştim
Hahha evet o zamanlar 25 gunde bir oluyordum kesin.. ama yinede beklemistim.Garanti olsun
Hayır birkaç ay önce takip ediyordum ama bu ay bırakmıştım olmuyor diyeDuzensiz adet ile yumurtlamani test ile mi takip ediyorsun canım yoksa vucut belirtilerine goremi ?
Bencede akışına bırakmak lazım insan cok stres yapar. Gorev gibi iliskiye girmek. 2 yada 3 gunde bir olsa illaki denk gelir diye düşünüyorum.Hayır birkaç ay önce takip ediyordum ama bu ay bırakmıştım olmuyor diyesadece vücut belirtilerinden