Vala ya ben ne kadar erkene çeksem o uzatıyorKizin kalbine inecek durun hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala ya ben ne kadar erkene çeksem o uzatıyorKizin kalbine inecek durun hele
ahahahahaha aşkım ne biliyim internette öyle yazıyo . çok biliyormuş gibi bilgi verdim özür dilerim heralde garanti olsun diye öyle yazmışlarBen ilk gebeligimde 7 ci gun yapmıştım kaset test ile baya baya kirmizi çift çizgi olmuştu.. 10 15 günde adam catlar ortadan
ÖğreneceğizBende o niyetle almistim ama sonradan farkettim ustunde adet gununde veya gectikten sonra gibi bir sey yaziyordu oncesinde dogru sonuc vermeyebilir. Onlar 3 cesitmis sanirim bi early var express var birde early+express varmis eczaci bana express vermisti aslinda early yazandan almam gerekiyordu o adet gunu oncesi icinmis. Bilemedim o an alirken sonradan ogrendim
baya fark var fiyat olarakşimdi internette baktım. baya uygun. 25-30 tl civarında
Ben vazgeçtim test mest yapmıyorum ya biri diyor 15 biri diyor 7Ben ilk gebeligimde 7 ci gun yapmıştım kaset test ile baya baya kirmizi çift çizgi olmuştu.. 10 15 günde adam catlar ortadan
Evet öyle yazıyor ama ne biliyim bazi yerlerde sey diyor yumurlama gununu net biliyorsan 14 cu gun test yapabilirsin diyeahahahahaha aşkım ne biliyim internette öyle yazıyo . çok biliyormuş gibi bilgi verdim özür dilerim heralde garanti olsun diye öyle yazmışlar
ahahahahaha çiçeğim hayal kırıklığına uğrama diye heeep ben çok korkuyorum ya seni de ortak ettim korkumaVala ya ben ne kadar erkene çeksem o uzatıyor
10 gün bekleyin net olsun yada en guzeli kan vermek kesin sonucBen vazgeçtim test mest yapmıyorum ya biri diyor 15 biri diyor 7
ahahahahaha çiçeğim hayal kırıklığına uğrama diye heeep ben çok korkuyorum ya seni de ortak ettim korkuma b
Aaa belirtiler ortak olmaya başladı ucge ninde dizleri ağrıyoduBaşardın yapmayalım test falan ama , sanki regl olacam ya dizlerim çok ağrıyor
Beni beklediginiz surede regl olmazsaniz zaten hamilesinizdir kizlarrrrSen istiyorsun seninle beraber yapalım testleri
İşten gelince fark ettim çekiliyor gibi dizlerim sabah kalmaz regl olurum benAaa belirtiler ortak olmaya başladı ucge ninde dizleri ağrıyodu
İnşallah gebelik belirtisidir regl olmayalimmm.. geliyor mu gelmekte olan yoksaaaAaa belirtiler ortak olmaya başladı ucge ninde dizleri ağrıyodu
Ayni şeyi mervede dedi ama olmadı dur bakalım hele ona odaklanmaBaşardın yapmayalım test falan ama , sanki regl olacam ya dizlerim çok ağrıyor
Midesi ağriyan var mı benim şimdi yine mide agrim basladiAaa belirtiler ortak olmaya başladı ucge ninde dizleri ağrıyodu
Yok aşkım benim memittolardan başka belirtim yok şuan. Yanma mı ağrı mı ?Midesi ağriyan var mı benim şimdi yine mide agrim basladi
Bilemedim ya hayırlısı artıkAyni şeyi mervede dedi ama olmadı dur bakalım hele ona odaklanma