Ben şişkinlik yaşıyorum ve gaz problemleri bende de var az önce biraz yürüyüş yaptım geldim kasıklarım engel oldu yürümeme ve eşim eve geldiğimde senin göğüslerin mi dolgunlaşmış diyoooMidesi ağriyan var mı benim şimdi yine mide agrim basladi
Kasıklarımda ara ara ağrı oluyor benim. Dun aksam ve gece baya oldu bugun yokMidesi ağriyan var mı benim şimdi yine mide agrim basladi
Ooooo sende butun belirtiler varrrrBen şişkinlik yaşıyorum ve gaz problemleri bende de var az önce biraz yürüyüş yaptım geldim kasıklarım engel oldu yürümeme ve eşim eve geldiğimde senin göğüslerin mi dolgunlaşmış diyooo
Benimkileri de yürürken havaya kaldırıyorum bırakınca pat diye ağrıyorYok aşkım benim memittolardan başka belirtim yok şuan. Yanma mı ağrı mı ?
Memittosu tombikto olan biri daha dlksajdlkajdBen şişkinlik yaşıyorum ve gaz problemleri bende de var az önce biraz yürüyüş yaptım geldim kasıklarım engel oldu yürümeme ve eşim eve geldiğimde senin göğüslerin mi dolgunlaşmış diyooo
Ay test alıp yapsam mı acaba yarınnnnOoooo sende butun belirtiler varrrr
AhahahahMemittosu tombikto olan biri daha dlksajdlkajd
Ağrı.vurup geciyor arada. Memitolarim benimde dolgun ama acı felan yokYok aşkım benim memittolardan başka belirtim yok şuan. Yanma mı ağrı mı ?
OoooooooooBen şişkinlik yaşıyorum ve gaz problemleri bende de var az önce biraz yürüyüş yaptım geldim kasıklarım engel oldu yürümeme ve eşim eve geldiğimde senin göğüslerin mi dolgunlaşmış diyooo
En çokta insanı o yoruyo ya böyle kendimi dinleyeyim ama test yapmayayım düşüncesine giiryor bazen insanSabah regl olmasam alacam
Ya elimde bastırınca ağrıyor mesela yemek yerken masaya denk geliyor evde sütyen kullanmadığım için değince bile bir acıtıyor gibi oluyor bir de şişlik var o kahverengi kısımda orayı da nasıl anlatırım bilmiyorum işte o çizgiyle ucundaki bağlantı da bir şişlik varAğrı.vurup geciyor arada. Memitolarim benimde dolgun ama acı felan yok
Acaba neden bilemedimYa elimde bastırınca ağrıyor mesela yemek yerken masaya denk geliyor evde sütyen kullanmadığım için değince bile bir acıtıyor gibi oluyor bir de şişlik var o kahverengi kısımda orayı da nasıl anlatırım bilmiyorum işte o çizgiyle ucundaki bağlantı da bir şişlik var
Evet dizlerim agrıyınca regl olacam dedim modum düştüEn çokta insanı o yoruyo ya böyle kendimi dinleyeyim ama test yapmayayım düşüncesine giiryor bazen insan
Ben yarın yapabilir miyim bilmiyorum gerçi bir yanım yap kurtul çaresine bak diyor eğer çıkmazsa amaBende.. bize de 3 gun kalmis olacak