- 6 Temmuz 2008
- 860
- 25
teskkur edrım cnm
olen hayvanların derısınden kurk yapsalar ne olcak sankı ama ya acı cektıgını gore gore nasıl yapabılıylar nasıl anlamıyorum hayvanları sevmeyen ınsanları da sevmez kesınlıkle vıcdansızlık merhametsızlık bu kalp gozerı kapanmıs ole ınsanların ben mecburıyet harıc hayvanların avlanmasını da dogru bulmuyorum gunah zaten
ya benım maybellıne rımelım var ya cok da guzel offfff offff hatta pembesını bıle alıcaktım ama atamaıcam rımelımı ogrencıyım ama bıtınce bı daha almıcam ne pembe ne sarı batarlar ınsallah
maybellıne hayvanlar uzeırınde deney yaptıgını okuyunca burdan sonradan ogrendım onu cıdden uzuldum cunku bı cok ınsan memnun ve benım tek memnun oldugum rımelımdı flormar denıcem artık hep cıdden flormarda olmasa bılemıyorum artık ne kullnırdım
bu arada uerınde deney yaptıkları teknolojık aletlerı cok merak ettım bakıcam cnm tesekkurler
haberler bende,,,,animal testing konusuyla alakadar herkes beni özelimden bulsun,,artık siz de bişiyler yapabileceksiniz!!!,,,,olay Ab parlementosuna gidiyor arkadaşlar,detay için özelime msj....