En Duygusal Sevgililer Günüm

ayy ben gerçekten çok etkilendim bundan:16::16::16:
eşlerimizi hediye almıyor diye değil sevgilerine göre değerlendirmek lazım, kıymetlerini bilelim tabi onlar da bizim:1::1:
eşim gelsin kocaman öpcem onu:48:
bu arada geçmiş olsun canım bebeğini aldırmana çok üzüldüm. Allah bi daha yaşatmasın, hayırlısını versin:16:

Son düzenleme:
kesinlikle çok güzel ve yaşanılacak bir şehir ama dediğin gibii içinde sevdiklerin yoksa ada bi yere kadar
benim gebeliklerim kanımda pıhtılşama olduğu için 12.haftada kalp atımları duruyordu
2.kaybımda tahliller yapıldı daha sonra kan cıvıtıcı iğne yapmam gerektiğini söyledi doktorumuz
gebelik öncesi 3aydan başlayıp gebelik süresince hergün bu iğneyi kullanmam gerekdiğini söyledi
kullandım yine olmadı yine kalp atımı durdu
sonra rahim filmi çekildi ondada rahmimde septum olduğunu söledi doktor
ve rahmimim kalp şeklinde olduğunu ameliyat olmam gerekdiğini söyledi
ameliyat da oldum sonra tekrar hamile kaldım iğnelerle yine 12.haftaya kadar gelebildik
yine aynı son :ssz::43:
daha sonra doktorum iğne dozunun az geldiği söyledi bu seferde hamile kalırsam iğne dozunu yükselticeğim dedi
tekrar hamile kaldım bu seferde iğne dozunu yükseldik
çok şükür 15 haftaya kadar geldik bu seferde rahmimde açıklık olduğunu
bebeğin heran düşebileceğini hemen operasyonla rahim ağzına dikiş atılması gerekdiğini söyledi
onuda yapdırdık 32.haftaya geldik bu seferde kanımdaki pıhtılaşmadan ötürü bebeğin gelişiminin durduğunu
bebeğin beslenmediğini ve artık kilo almadığını söyledi
bebeği almalıyız dedi ama riskli dedi bebeğin ciğerlerinin gelişiminin tam olmadığını söledi
ama yapacak başka bir şeyimiz yok dedi ve bebeği aldılar sezeryanla
sadece 2gün kaldı küvezde hemen toparladı oğlum çok şükür

ama bu seferde 25günlükken çok hastalandı nefes alamıyordu burnu taıkanmışdı
doktora götürdük rsv virüsü kapmış yani bronşit dedi ama daha çok küçük kaldırabilirmi bilmiyorum dedi
bu çocuk bu virüsü birinden almış dedi
evet sorumsuz misafirimizden aldı
eşimin dayısı geldi meğerse gripmiş geldiğinde oğlumu aldı kucağına sevdi
hastaysan ne diye küçüücük çocuğu alıyorsun kucağına be adam
karısıda yanında hiç birşey demiyor
gözümün önünde çocuğum nefes alamadı mosmor aldu doktorlar kucağımdan aldı
yoğun bakıma indirdiler çok kötü bir duyguydu allahım kimseye yaşatmasın
ama bunuda atlattık çok şükür şuan oğlum 2 yaşında
bunu anlatmamaın nedeni senin bebişin olduğunda özellikle ilk 6 ay mümkün olduğunca kimsenin kucağına verme
küçük oldukları için bağışıklıkları çok güçsüz olluyor

biraz uzun oldu galiba kusura bakma

ayy okurken gözlerim doldu, çok şükür sonunda bebeğine kavuşmuşsun, Allah uzun ömür versin.
bende haftaya kontrole gidicem, doktor gerekirse tedaviye başlarız demişti, korkuyla bekliyorum tahlil sonuçları nasıl çıktı acaba,
zaten kısmet olursa 2.hamileliğimi uzun bir süre anneme bile söylemicem,çünkü aynı olayları yaşarsam hem üzülüyorlar hemde
çevreden kendini bilmezler arayıp saçma sapan yorumlar yapıp canımı sıkıyorlar.
sağ salim doğarsa zaten gurbette olduğumuzdan ailem dışında kimse gelemez,yabancılarında kucağına vermem,ister küssünler,ister darılsınlar
ne zorluklarla dünyaya getiriyoruz.

ayy ben gerçekten çok etkilendim bundan:16::16::16:
eşlerimizi hediye almıyor diye değil sevgilerine göre değerlendirmek lazım, kıymetlerini bilelim tabi onlar da bizim:1::1:
eşim gelsin kocaman öpcem onu:48:
bu arada geçmiş olsun canım bebeğini aldırmana çok üzüldüm. Allah bi daha yaşatmasın, hayırlısını versin:16:

sağol canım, eşim hediye almamıştı biliyordum ama kocaman bir buket gül yaptırmış çok şaşırdım,
hiç beklemiyordum çünkü biz küçük bir ilçede yaşıyoruz,burda çiçekçi falan yok,köy gibi,
minibüsçüden rica etmiş,oda il merkezinden gelirken getirmiş ama kırılmış ve solmuştu,
olsun benim için dünyanın en güzel çiçeğiydi:)

Son düzenleme:
ayy okurken gözlerim doldu, çok şükür sonunda bebeğine kavuşmuşsun, Allah uzun ömür versin.
bende haftaya kontrole gidicem, doktor gerekirse tedaviye başlarız demişti, korkuyla bekliyorum tahlil sonuçları nasıl çıktı acaba,
zaten kısmet olursa 2.hamileliğimi uzun bir süre anneme bile söylemicem,çünkü aynı olayları yaşarsam hem üzülüyorlar hemde
çevreden kendini bilmezler arayıp saçma sapan yorumlar yapıp canımı sıkıyorlar.
sağ salim doğarsa zaten gurbette olduğumuzdan ailem dışında kimse gelemez,yabancılarında kucağına vermem,ister küssünler,ister darılsınlar
ne zorluklarla dünyaya getiriyoruz.

kesinlikle en iyisi kimseye söylememek yoksa o dönemde insanı çok yıpratıyorlar düşünsene bana sen çok yemek yemiyorsun onun için bebeklerin ölüyor diyen bile oldu yok topuklu ayakabı giydin ondan oldu diyenmi dersin yok otobüse bindin otobüs salladı ondan oldu diyenmi dersin zaten seninde çok hassas bir dönemin herkesin bişey dediğinde kendini sorgulayıp boş yere üzüyorsun onun için en iyisi senin yaptığını yapmak.
buarada bütün tahlillerin yapılsın canım hormanlarına bakılsın gerekirse rahim filminide çekdir sonradan kötü şeyler yaşayacağına ilk başda önlemini al benim gibi her seferinde bi tahlil yapıp seni deneme tahtasına çevirmelerine izin verme
çünkü bana bazı tahlillerinn anca kayıbın oldukdan sonra yapabiliriz dedi doktorlar ama öyle bişey yok istersen yapmak zorundalar

kesinlikle en iyisi kimseye söylememek yoksa o dönemde insanı çok yıpratıyorlar düşünsene bana sen çok yemek yemiyorsun onun için bebeklerin ölüyor diyen bile oldu yok topuklu ayakabı giydin ondan oldu diyenmi dersin yok otobüse bindin otobüs salladı ondan oldu diyenmi dersin zaten seninde çok hassas bir dönemin herkesin bişey dediğinde kendini sorgulayıp boş yere üzüyorsun onun için en iyisi senin yaptığını yapmak.
buarada bütün tahlillerin yapılsın canım hormanlarına bakılsın gerekirse rahim filminide çekdir sonradan kötü şeyler yaşayacağına ilk başda önlemini al benim gibi her seferinde bi tahlil yapıp seni deneme tahtasına çevirmelerine izin verme
çünkü bana bazı tahlillerinn anca kayıbın oldukdan sonra yapabiliriz dedi doktorlar ama öyle bişey yok istersen yapmak zorundalar

canım özel hastaneye gidiyoruz ama beklediğim ilgiyi göremedim ,birşey soruyoruz kısaca cvp veriyor,hiç ayrıntıya girmiyor,
bebek alınacağı zaman 10 dk sürer dedi,sancı vereceğini saatlerce bekleyeceğimizi söylemedi,
9 saat hastanede kaldık,eşimden başka kimse yok yanımda,
pijama getirmene gerek yok dedi,yinede götürdüm iyiki de götürmüşüm.
şimdi bütün tahlileri istiyorum desemde gene bildiğini yapıcak doktor, hayırlısı canım, inşallah birşeyim çıkmaz.
şu an için tek bildiğimiz kan uyuşmazlığımız var.

Az önce eşim aradı, antibiyotik hapını içtin mi dedi, bende içtim dedim,
tamam aşkım,bunun için aramıştım, sen benim için çok önemlisin dedi,
gözlerim doldu, bu benim için en güzel hediyeden bile daha değerli.
3 gün önce bebeğimizi aldırdık,çok duygusalım kızlar,toparlanmaya çalışıyorum.
Eşim hediye almadı biliyorum ama bu sözü bile yeter bana,Allah eşimi de almasın benden.
Eşleriniz hediye almadıysa bu seferlik benim hatrıma kızmayın adamcağızlara olur mu:)
sizlerle paylaşmak istedim kk kadınları hepinizi seviyorum iyiki varsınız...
çok geçmiş olsun........Aynı nedenle 13 aralık da bende bebeğimi aldırdım :( o acı hiç gitmiyor insanın içinde benimde ilk bebeğimdi.... sevgililer gününü hiç atlamaz kutlardık eşimle ama bu defa içimizden gelmedi 22 ocak da da evlilik yıldönümümüzü buruk bir şekilde kutladık ama anlayışlı eşim mutlu etmek için elinden geleni yaptı çiçekler hediyeler vs. vs.................. birbirimize olan sevgimiz aşkımız olduğu sürece ayakta kalıyor insan.......bugünleride atlatacağız yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız senin içinde dua edeceğim........ ondan sonra nice yıldönümleri nice sevgililer günü var önümüzde yeter ki sağlık olsun

öncelikle geçmiş olsun canım rabbim daha nice bebeler verir inşallah ve böyle bir eşe sahip olduğun içinde şanslısın sonsuz mutluluklar diliyorum size..:16:

sağol canım, eşim en büyük destekçim zaten, ailelerden çok uzakta tek başımıza yaşıyoruz
ne akraba,ne arkadaş,burda sizlerle sohbet ediyorum.
bizde çok önem vermeyiz ama deliye hergün bayrammış:)
banada kutlama yapmak için bahane oluyor böyle özel günler,
süpriz yapmayı, hediye almayı çok seviyorum.
ama bu sefer pasta yapmaya bile üşendim,akşam iş çıkışı kuaföre gidicem sadece.

insan ailelerden çook uzakta olunca bence daha da tutunuyor eşine. biizm gibi eşi ile ailesi arasında kalmıyor kocalar.
öyle olmayı çok isterdm hatta ailesi hiç olmasın isterdim...... mutlu evlilk nasıl olur insan nasıl eşinin yanınd adünyayı unutur bunları tatmayı çok ama çok isterdim.....
özendim... benmkide gül almış gelmiş ama bunca sorun varken yine parasını konuştrmuş gibi geldi bana. istediğim hayatı yaşayamıyorum gül de pek anlam ifade etmiyor sanki. yine de saolsun düşnmüş....:(

Back