En dibe battım!

Suan icin yapmak istedigim kendi ayaklarimin uzerinde durabilecegum bi hayat kurmak. Ve esimi ve o kiz arasinda tercih yapmam gerekse ikisinide hayatima almam. Gercekten uzun bi sure yanliz kalmaya ihtiyacim var. Evlenebilecegimi dusunmuyorum tekrar cunku kizlarim var ve kizlarimi asla ama asla yabanci bi erkekle ayni evde tutmam hayattim boyunca en korktugum sey anneme benzemekti. Cocuklarimdan ayri yasayamam son 6 ayda evliligimi sadece cocuklarim icin bitirmedim yoksa simdiye coktan bitirirdim. Escinsel bi evlilikte dusunemem ben sadece bi kac kisi duyunca bile hicab diydum evden cikamiyorum ki yaptigim tek sey mesajlasmak daha ilerisini kaldiramam ve cocuklarimin boyle birseyi ogrenmesini de istemem devam ederse duyarlar. Zaten coxuklarim ogrenmesin ilerde diye mahkemeye yansimamasi icin ugrasiyorum.

hayir aski ilk kez yasadigimi dusunuyorum.

Umarım dilediginiz gibi olur herşey

Cok hata yaptigimin farkindayim ama inanin hic kimse yoktu cevremde paylasabilecegim. o kizlada isler bu noktaya nasil geldi bilmiyorum. Kendimden ve yaptigimdan utaniyorum. Cok buyuk pismanim. Suan dogru olani yapmak istiyorum sadece.
Geçmişte yaşadıkların senin suçun degil, eğilimin de senin suçun degil. Ama ya kendini öyle kabul ederek ona göre bir yol çizecektin, ya da bu eğilimini değiştirmek için çözümler arayacaktın. Çok kötü şeyler yaşamışsın ama kader yüzüne gülmüş ve sana bir eş, cocuklar yani sıcak bir yuva sunmuş. Ama sonrasında sana resmen rahat batmış. İnsanız her şey olabilir. Ama insan önce evlat sahibi oldugunu aklına getirerek ona göre atar adımlarını.
Şimdi bu eşten kurtulmak istiyorsun ama ne anne var ne baba ne bir mesleksahibisin ne de bir işte çalışıyorsun. Yarın bir gün bu adam senden vazgeçse öylece kalırsın ortada.
Bir şeyler yaşamış olabilirsin ama kimsenin hayatı ile oynamaya hakkın yok.
Eşinle devam edeceksen sadakatle devam et,yoksa daha fazla kullanma adamın imkanlarının.
Ha su durumda eşini de saglıklı bulmadım ama...
İnsanlara şaşırıyorum. Nice anneler var ki cocukları ugruna ne sıkıntılara katlanmış, ama siz neden bir anne olarak önce cocuklar yerine zevkinizin peşine düştünüz.
Gerçekten anlamıyorum. Kpss olayı falan da bana uzak bi ihtimal geliyor.

Durumunuza çok üzüldüm. Sizi yargılama, kınama haddini de kendimde görmüyorum. Sadece bundan sonrası için umarım her şey istediğiniz, mutlu olacağınız gibi olsun diyebilirim. Hayalleriniz için bol şanslar diliyorum.

hayir aski ilk kez yasadigimi dusunuyorum.

hah bende onu diyorum. daha önce hiç aşık olmamanın eksikliği, merakı vs vs.
beyninizi aşık olmaya meyl eden bütün bunlar olabilir.
o sebeple öncelikle kendinize zaman tanıyın hemen boşanma yoluna girmeyin.
sizin sadakat konusundan önce çözmeniz gereken meseleleriniz var. yaşadığınız tacizlerin travmasını bile hala atlatabilmiş değilsiniz. iyileşmeden atacağınız her adım sizi mutsuz edecektir. çocuklarınız büyüyüp kendi yollarını çizdiğinde geçmişe bakıp pişman olmayın.

Sizi buradan tanıyorum, çok şaşırdım. Size önerim psikolojik tedavi almanız ve evliliğinize zaman tanımanız. Allah yardımcınız olsun.

Kendi ayaklarınızın üstünde durmak istiyorsan kpss değilde, mesleğinizle ilgili bir yerlere girebilirsiniz.Kpss hem zor hem belirsiz 90+ puanla atama bile şu günlerde zor oluyor, (yapamayacağınız için değil tabiki ama bu kafa karışıklığıyla derslerinize odaklanmak zor olur) Eşim izin vermiyor demişsiniz ama bir şekilde yumuyaşacaktır sizi çok seviyorsa , boşanmadan önce iş bulursanız boşandıktan sonraya yatırım olur. Yargıya taşınırsa ve eşinizin elinde kanıt varsa sanırım biraz zorlu bir süreç bekliyor sizi ,çünkü aile birliğini temelden sarsan siz oluyorsunuz hemde ülkemizde asla kabullenilemeyen bir aldatma şekliyle. Sevmek suç değil kendinizi tanımadan yaptığınız bir evlilik olmuş ,belki evliliğin boğuculuğu sizi farklı noktalara taşımış umarım en doğru yolu kendiniz için bulursunuz :))

Yanlış mı hatırlıyorum acaba? Sizi cok eskiden dua topiklerinden biliyorum, hiç böyle Bi izlenim vermemiştiniz. ( asla yargılamıyorum)

Çocukluğunuzda yaşadıklarınız için çok üzgünüm. Bu konu hakkında psikolojik destek alın demek dışında ne denir bilmiyorum. Keşke yaralarınızı sarmanıza bir faydam olsa. Ağır şeyler yaşamışsınız, bunlar yanlış seçimler yapmanıza sebep olmuş. Yaşadıklarınızdan sonra kaç insan normal kararlar alabilirdi, bilmiyorum. Aldatmak hatadır evet ama travmalarınıza bakınca, yaralarını sarmak için kendine yol ararken, yoldan çıkan birini görüyorum sadece.

Eşinizin aldatıldığı halde sizden vazgeçmemesini, onu bir adamla değil, bir kadınla aldatmış olmanıza bağlıyorum. Aldatmak, aldatmaktır elbette ama eğer bir adamla aldatmış olsaydınız, bunu daha kişisel alabilirdi, daha çok kinlenebilirdi. Söz konusu bir kadın olduğu ve sizin cinsel yöneliminizi bildiği için, aldatılmanın asıl sebebinin sizden kaynaklandığına inanıyor, o yüzden bunu daha dayanılabilir görüyor bence. Eşiniz sağlıklı düşünmüyor elbette, öyle düşünebilse, bu yaşanılanın üstesinden gelebilir miyiz, gelemeyeceksek nasıl bir yol izlemeliyiz diye düşünürdü, şuan yaptığı şey size eziyet etmek. Bilmiyorum genel yapısı nasıldır? Olaylar yeni ve öfkesi canlı olduğu için mi böyle davranıyor mesela? Zamanla daha mantıklı düşünmeye başlayabilir mi?

Siz ne yapmalısınız konusuna gelirsek... Alıp başınızı gidemediğinize, ekonomik özgürlüğe ya da aile desteğine sahip olmadığınıza göre, bana tek yol eşin sizi anlamasını sağlamak gibi geliyor. İçinizdeki boşluğu anlamasını sağlamalısınız. Sağlıklı düşünebilmek, davranabilmek için ve daha önemlisi çocuklarınızı da yaşadıklarınıza sürüklememek için psikolojik destek almalısınız eşinizle birlikte. Daha sağlıklı düşünebilmeye başladığınızda, boşanmanız gerekiyorsa, bunun kararını almanız da daha az sancılı olacaktır ama önce gerçekten şu aldatma konusunun etkilerinin hafiflemesi gerekiyor.

Ve okumanız ya da bir meslek sahibi olmanız gerekiyor. Zira bu bağımlı halinizden kurtulmanız gerekiyor. Eşiniz bu isteğinize karşı tamamen kayıtsız davranamaz bence. İçinizdeki bazı şeyleri onarmak için buna çok ihtiyacınız olduğunu anlatın ona. Anlamamakta ısrar ediyorsa da, o zaman çekin restinizi. Başka ne yol var ki? Boşanmak ve ondan gelecek her şeyle savaşmaya hazır olmak dışında bir çareniz yok bu durumda.

Gerçekten dua edeceğim sizin için. Allah sizi ferahlatacak, şu yaşadıklarınızın yükünü üstünüzden alacak bir yol, bir çare göstersin.

Öyle doğmak diye bir şey yok ki çevresel etki ile de olabiliyor, psikolojik de, hormonal de. Teşhis tabiki gerekli
Çevresel etkiyle kimseyi eşcinsel yapamazsınız. Yanlış müdahale sonucu penisi zarar gören bir bebeğin tamamen kesilip kız gibi yetiştirilmesine rağmen, büyüdüğünde kendini erkek olarak hissetmesi buna en güzel örnektir.

Ben size sapik demedim zaten. Tam tersi size sapik diyenlere karşı sizi savunuyorum. Bence de anlattiginiza göre biseksuelsiniz. Elbette çoğunluğun karşı cinse ilgi duyduğu bir dünyada zorluklar yasiyorsunuz, anlıyorum. Ama bu eşinizi aldattığıniz gerçeğini değiştirmiyor. Keşke boşanıp yolunuza gitseydiniz.

kesinlikle yazdiklarimda sizi itham etmiyorum sadece kendini ifade etmeye calisiyorum ama kafam cok.karisik kurdugum cumlelerde dusuk olabilir yanlis anlasilmak istemem

Reactions: Kuf
Zora gelince hop sanane Burası bir forumsa ve alintilama seçeneği varsa, istediğim kişiye kurallar dahilinde cevap yazarım.

Kendinizle celismissiniz yine. Teşhisi sadece doktor mu koyuyor demiştiniz. Şimdi de tabii ki hastaneye git diyecegim diyorsunuz. Yaftalamadim diyorsunuz ama istersem sapıklık olarak görürüm kimseyi ilgilendirmez diyen yine sizsiniz. Belli ki sizinle tartışmak mümkün değil. İyi günler.

Sadece telefonda görüştüğünüz birine aşık olduğunuzu düşün muyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…