En dibe battım!

1 kere yasadigim sehire geldi. Ama ben zaten bedenine degil ruhuna asik oldugumu hissederdim hep.
1 kere görüştünüz tamam ama ruhunu uzaktan anlayamazsiniz ki, bilmiyorum ne kadarlik bir ilişkiydi ama bence sizde farkli duygular uyandırmış aşk sanıyorsunuz hos ask zaten oyle bişey belkide ama gercek ask degl gibi geldi. Birde ilk konuyu okurken burdan tanıştık geldi escinsel iliski teklifi yaptı kabul ettm diye okudum ya da öyle anladim. Ama siz evlenmeden öncede böyleydim diyosunuz , ben orda sanki siz öyle değilken bir boslukla ya da yönlendirmeyle yaptığınızi anladim. Şuanda da o duygu hoşunuza gittigi icin öyleydim dediginizi hissettim yanlis olabilir. Tabiki ozelinize girmek istemiyorm fiziksel birşey olmadan hani insan doğası iki cins birarya gelince tutku vs fiziksellik olur olmasi istenir . Sadece birbirnize aşkım canım yazarak bir iliski olmus sanirim, dertlesmek gibiyse neden buraya geldi bu is

Tabi ki bu yaptigimdan sonra bana guvenmiyor. Ben bunu yapacak bi insan degildim bende asla kendime yakistiramiyorum. Ne ailem ne esim.kimse benden boyle bisey beklemzdi. Beni kaybetmek istemiyor inanin nedenini bilmiyorum birak gideyim dedim kabul etmedi cocuklari gostermemekle tehtid ediyor. Kultursuz biriside degil yasadigimiz sehirin yarisi tanir bizi inanin bu hale nasil geldi bilmiyorum. 3 haftadir ne gozumde ne kalbimde yas dinmedi hem pismanim hemde bu sekilde devam.edemiyorum.
sizi bırakmaması belkide sevdiğinden değil, boşanırken bu olaylar ortaya çıkıp etrafına rezil olacağını düşünüyordur eşiniz.

1 kere görüştünüz tamam ama ruhunu uzaktan anlayamazsiniz ki, bilmiyorum ne kadarlik bir ilişkiydi ama bence sizde farkli duygular uyandırmış aşk sanıyorsunuz hos ask zaten oyle bişey belkide ama gercek ask degl gibi geldi. Birde ilk konuyu okurken burdan tanıştık geldi escinsel iliski teklifi yaptı kabul ettm diye okudum ya da öyle anladim. Ama siz evlenmeden öncede böyleydim diyosunuz , ben orda sanki siz öyle değilken bir boslukla ya da yönlendirmeyle yaptığınızi anladim. Şuanda da o duygu hoşunuza gittigi icin öyleydim dediginizi hissettim yanlis olabilir. Tabiki ozelinize girmek istemiyorm fiziksel birşey olmadan hani insan doğası iki cins birarya gelince tutku vs fiziksellik olur olmasi istenir . Sadece birbirnize aşkım canım yazarak bir iliski olmus sanirim, dertlesmek gibiyse neden buraya geldi bu is
isin ilginci o bu duygulardam kurtulmak icin yazmisti bende destek olmak icin mesaj yazmistim sonra sohbet ilerledi instaya wp ye gectik. goruntulu sihbet falan derken benden etkilendigini siyledi ve bende cok iyi hatirliyorum kac kere reddettim ama bi yandan da ilgilenilmek hosuma gitti cunku esim tarafindan fiziksel ilgi hic gormuyorum. sonra mesajlar falan tutku uyandi icimizde ama hic bi temasda bulunmadik.

öyleyse unut geçmişi eşinede unuttur hayatına bak boşver olan olmuş sanada tecrübe olmuş bu olay.
Ikilemdeyim. Eger ben ilgi gostersem eskisinden daha guzel bi evliligimiz olur buna eminim cunku esimde su surecte kendini sorguladi hatalarini anladi. Ama ben zaten kariyerimi iterek evlenmistim ve evlenirken soz vermisti okuyacaksin diye. simdi ise boyle bisey olmayacak diyor ki bu olay olmadan onceki tavrida ayniydi. Ben kendimin biseyler basarabilecegimi dusunuyorum. Acaba kendim mi cabalasam yoksa boyun mu egsem bunda kararsizim. ama ayni hataya tekrar dusmeyecegim o kinuda buyuk pismanlik yasiyorum uzun bi sure yanliz kalirim kendi yolumu secersem.

Temas yoksa esınız zinadan nasıl dava acıcak kopukluklar var cıkss olmamış..

Temas yoksa esınız zinadan nasıl dava acıcak kopukluklar var cıkss olmamış..
Zina davasi degil evlilik birligini temelden sarsmak falan dedi. Esimin elinde sadece o gun o kadinla saatlerce konusmuslar o da herseyi anlatmis goruntulu gorustugumuzu ileriye donuk hayallerimiz oldugunu vs delil olarak onu kullanabilir.

Ikilemdeyim. Eger ben ilgi gostersem eskisinden daha guzel bi evliligimiz olur buna eminim cunku esimde su surecte kendini sorguladi hatalarini anladi. Ama ben zaten kariyerimi iterek evlenmistim ve evlenirken soz vermisti okuyacaksin diye. simdi ise boyle bisey olmayacak diyor ki bu olay olmadan onceki tavrida ayniydi. Ben kendimin biseyler basarabilecegimi dusunuyorum. Acaba kendim mi cabalasam yoksa boyun mu egsem bunda kararsizim. ama ayni hataya tekrar dusmeyecegim o kinuda buyuk pismanlik yasiyorum uzun bi sure yanliz kalirim kendi yolumu secersem.
kaç yaşındasın ? belli ki eşinde sana saplantılı bir aşık ve gerçekten seviyor. Ama şuan sana güveni yok onuda anla gerçekten çok zor bir durum. Onun tekrar güvenini kazan çocukların var sanırım madem herşey güzeldi ortamı bozma sonra tekrar olmuyorsa yoluna bakarsın kendi hatan yüzünden onların suçu yokken onları mutsuz etme lütfen

kaç yaşındasın ? belli ki eşinde sana saplantılı bir aşık ve gerçekten seviyor. Ama şuan sana güveni yok onuda anla gerçekten çok zor bir durum. Onun tekrar güvenini kazan çocukların var sanırım madem herşey güzeldi ortamı bozma sonra tekrar olmuyorsa yoluna bakarsın kendi hatan yüzünden onların suçu yokken onları mutsuz etme lütfen
25 esim 41

Zina davasi degil evlilik birligini temelden sarsmak falan dedi. Esimin elinde sadece o gun o kadinla saatlerce konusmuslar o da herseyi anlatmis goruntulu gorustugumuzu ileriye donuk hayallerimiz oldugunu vs delil olarak onu kullanabilir.
Somut bir delil olarak sunabılecegı ne var pekı

Senin icin cok uzuldum. Dogan cuceloglu nun bir sozu vardir. Insanin anavatani cocuklugudur der. Anladigim kadariyla sadece adi anne olan, akli cinsel bolgesinde, annelikten bihaber igrenc bi mahlukla kirlenmis senin cocuklugun. Tum istismara ugramis cocuklar icin senin de icindeki kucuk cocuga sefkatle sariliyorum. Yasadiklarin asla kolay seyler degil. Cok uzgunum. Yapman gereken öncelikli sey psikolojik bir destek almak ve yasadiklarinin yukunden annen denen yaratigi o pis adamlari ve nihayetinde kendini affederek kurtulmak. Dedim ya kolay degil yasadiklarin. Ancak sen artik o zavalli kucuk savunmasiz cocuk degilsin..artik kimse sana tecavuz de edemez rizan disinda da dokunamaz. Bunu fark et ve hayatina yeni bir sayfa ac. Surecini tamamladiginda karar verirsin bosanmak veya baska seylere. Ancak önce ruhunun iyilesmesi lazim. Bunun icin destek almak onceligin olmali. Esin surecini biliyormus zaten. Eger ona samimi bir sekilde iyilesmek istedigini yardimina ihtiyacin oldugunu soylersen sana destek olacaktir. Tum cirkinliklerin icinde bence esin en buyuk sansin. Allah yardimcin olsun.
en mantıklı yorumlardan birisi bu bence, mutlaka ama mutlaka psikolojik destek görmeden hayatınızı etkileyecek bir karar vermeyin.
Ben hicbiseyi inkar etmedim zaten esime karsi da bu konuda durust davrandim. Tek sorun bu yaptigimla yasayamiyorum suan pismanligi iliklerime kadar yasiyorum ve normal yasantima hic bisey olmamis gibi donemiyorim
psikolojik destek sürecinde pismanliginizi eşinize dürüst bir şekilde açarsanız belki size olan sert durumu yumuşar ve hareket alanınız artar.
hangi yolu seçersen seç ama bunu sağlıklı bir ruh haliyle yap lütfen. Tüm bunların dışında yaşadıkların için çok üzgünüm. Tum kalbimle dua edicem senin için. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 💕

Vay be biz hala kilo aldım,kocamın anası bana bunu yaptı konularını tartışalım kızlar neler yapmış ya,ben mi çok monotonum kırıldım şimdi teklif eden bile olmadı :KK74:
Herkes istediği gibi yaşayabilmeli ama karşı tarafa zararı minumum vererek ayrılırsanız daha mutlu olursunuz,ayrılana kadar huyuna gidin herkesin sonra özgürsünüz zaten ama herşeyin bir bedeli var ve zaten siz yıllarca ait olmadığınız bir yaşamı sürerek bi bedel ödemişsiniz zaten.

Ayol neden yargılayıyım,beni ne ilgilendirir ki?
Sadece aldatılmış bir adamın hala aşık olduğunu sanman çok komik.
Adam ya takıntılı ya da onun bir arızası var ki ortaya çıkmasın diye ayrılmıyor.
Yoksa aldatıldığı halde susan 3 çocuklu eğitimsiz,işsiz, gidecek yeri olmayan kadınlar gibi ama çok seviyorum demiyordur herhalde.
İnsanlar aldatilsa da aşık kalabilir.
Aşk içinde mantık barındıran bir duygu değil.
Sizin için öyle olabilir ama genel olarak insanlar aldatilinca aşkları bitmiyor. Gurur devreye giriyor.
Aldatilip ayrılanlar aşkları bittiği için değil gururlu oldukları için ayriliyorlar.

burdan hiç kimse beni beğenmemiş demekkkkk :işsiz: niye beğenmionuz he niye ?

Aldatilan es aldatmayi affettikten sonra aldatilma sebebiyle dava açamaz. Yani boşanma davasında kusurlu taraf olmazsın.
Velayet konusuna gelince çocukların velayetini kesin olarak kazanır.
Avukatın dişli olur, kamuoyu baskısı oluşur( eşcinsellik kötü bir şey mi?) Uzun yıllar mücadele edersin bir ihtimal sen kazanırsın.
Bu yola gireceğini düşünmüyorum.
Memur olan kıza gelince memuriyetten bu sebeple atılmaz. Ancak memur sıfatıyla bagdasmayacak hareket olarak değerlendirilir. Disiplin cezası alır. ( daha önce almadığını varsayarak söylüyorum bunu).
Ayrıca açık konuşalım burası Türkiye. Kız ifşa olur. Çok kolay geçmez günleri.

X