En dibe battım!

Ben ilk yasadigim olaydan liseye kadar her seyi icimde tutmustum kimseye anlatmamistim. esimle tanisinca bi sure sonra onunla paylastim konuyu tam detay veremiyorum suan ve annemin bunlardan habersiz olacaginin imkansiz oldugunu gosterdi. Ben hep yazardim mesela ve yazdiklarimi da sakladigim bi kutum vardi orada hersey yaziliydi. En basitinden annemin o kuyuyu acmamasi icindekileri okumamasi imkansiz zaten benim ufak not defterlerime bile bakardi cunku.
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm. Sizin yerinizde olsam boşanmazdım, eşinizin bu baskısı bir zaman sonra geçer, azalır, sizin pişmanlığınızı, üzüntünüzü görür. Yani bu ömür boyu devam etmez bence. Annen için diyecek şey bulamıyorum. Yüzleştiniz mi hiç?

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm. Sizin yerinizde olsam boşanmazdım, eşinizin bu baskısı bir zaman sonra geçer, azalır, sizin pişmanlığınızı, üzüntünüzü görür. Yani bu ömür boyu devam etmez bence. Annen için diyecek şey bulamıyorum. Yüzleştiniz mi hiç?
evet yuzlestim gozumun icine bakarak yalan soyluyosun dedi.

Senin icin cok uzuldum. Dogan cuceloglu nun bir sozu vardir. Insanin anavatani cocuklugudur der. Anladigim kadariyla sadece adi anne olan, akli cinsel bolgesinde, annelikten bihaber igrenc bi mahlukla kirlenmis senin cocuklugun. Tum istismara ugramis cocuklar icin senin de icindeki kucuk cocuga sefkatle sariliyorum. Yasadiklarin asla kolay seyler degil. Cok uzgunum. Yapman gereken öncelikli sey psikolojik bir destek almak ve yasadiklarinin yukunden annen denen yaratigi o pis adamlari ve nihayetinde kendini affederek kurtulmak. Dedim ya kolay degil yasadiklarin. Ancak sen artik o zavalli kucuk savunmasiz cocuk degilsin..artik kimse sana tecavuz de edemez rizan disinda da dokunamaz. Bunu fark et ve hayatina yeni bir sayfa ac. Surecini tamamladiginda karar verirsin bosanmak veya baska seylere. Ancak önce ruhunun iyilesmesi lazim. Bunun icin destek almak onceligin olmali. Esin surecini biliyormus zaten. Eger ona samimi bir sekilde iyilesmek istedigini yardimina ihtiyacin oldugunu soylersen sana destek olacaktir. Tum cirkinliklerin icinde bence esin en buyuk sansin. Allah yardimcin olsun.

Senin icin cok uzuldum. Dogan cuceloglu nun bir sozu vardir. Insanin anavatani cocuklugudur der. Anladigim kadariyla sadece adi anne olan, akli cinsel bolgesinde, annelikten bihaber igrenc bi mahlukla kirlenmis senin cocuklugun. Tum istismara ugramis cocuklar icin senin de icindeki kucuk cocuga sefkatle sariliyorum. Yasadiklarin asla kolay seyler degil. Cok uzgunum. Yapman gereken öncelikli sey psikolojik bir destek almak ve yasadiklarinin yukunden annen dene yaratigi o pis adamlari ve nihayetinde kendini affederek kurtulmak. Dedim ya kolay degil yasadiklarin. Ancak sen artik.o zavalli kucuk savunmasiz cocuk degilsin..artik kimsr sana tecavuz de edemez rizan disinda da dokunamaz. Bunu fark et ve hayatina yeni bir sayfa ac. Surecini tamamladigimda karar verirsin bosanmak veya baska seylere. Ancak önce ruhunun iyilesmesi lazim. Bunun icin destek almak onceligin olmali. Esin surecini biliyormus zaten. Eger ona samimi bir sekilde iyilesmek istedigini yardimina ihtiyacin oldugunu soylersen sana destek olacaktir. Tum cirkinliklerin icinde bence esin en buyuk sansin. Allah yardimcin olsun.
Ne güzel yazmışsın ya dilime gelen ama cümle haline getiremedigim şeyleri çok acik anlatmışsın

Esin senin le evliliği hala surdurme çabasında ve yaptıklarının hata oldugunu çift taraflı düşünüyorsanız gerçekten başbaşa verip herşeyi asabilirsiniz bence

Benim takıldığım nokta buradan biriyle elinizi aldatmışsınız ama hala burada bu konu hakkında itiraf şeklinde konu açmanız.

Ne güzel yazmışsın ya dilime gelen ama cümle haline getiremedigim şeyleri çok acik anlatmışsın

Esin senin le evliliği hala surdurme çabasında ve yaptıklarının hata oldugunu çift taraflı düşünüyorsanız gerçekten başbaşa verip herşeyi asabilirsiniz bence

Hep klise bi laf var ya Turk filmlerinde cocukluguna inelim diye. Aslinda tum gercegi o anlatiyor..o cocukluk insanin hayatini mahvedebiliyor. Cok buyuk yaralar acabiliyor. Allah tacize tecavuze siddete ugrayan cocuklugu calinan tum yavrulara yardim etsin😔

Tam takildiginuzbyeri anlayamadim? cevremde bu konuyu paylasabilecegim kimse yok ve icimde kocaman bi dag oldu paylasmassam konusmassam cok acitacak.
Bunu da delil olarak kullanabilir mı? Sizi zor durumda bırakabilir mi yazdıklarınız? Buna takıldım. Konunuza inanmama gibi bir durumum yok.

Bunu da delil olarak kullanabilir mı? Sizi zor durumda bırakabilir mi yazdıklarınız? Buna takıldım. Konunuza inanmama gibi bir durumum yok.
Ben hicbiseyi inkar etmedim zaten esime karsi da bu konuda durust davrandim. Tek sorun bu yaptigimla yasayamiyorum suan pismanligi iliklerime kadar yasiyorum ve normal yasantima hic bisey olmamis gibi donemiyorim

Bu konu sayesinde birsey daha öğrenmiş oluyoruz.
Bir çok konu ve konu sahibine fake demekten vazgeçebiliriz umarım.
Hayatta bazı şeyler imkansız gibi geliyor ama değil.
Var ve evet bu insanlar bu olayları yaşıyor.
Neden bu kadar anormal geliyor?
İnsanların,yaşanmışlıkların evveliyatını bilmeden yaralayıcı, sürekli eleştirir konuşuyor ve yargılıyoruz.
Yapabildiğimiz en kolay şey bu çünkü..

Hatalarınızın farkında olmanız en büyük adım.
Eşinizin bunları öğrenmesi onun için de bir travma olmuştur.
Birbirinize şu durumda iyi geleceğinizi sanmıyorum.
Bir süre ayrı kalıp, ne istediginize nasıl mutlu olabileceğinize karar verdikten sonra ilerisi için adımlar atmanız daha sağlıklı olur gibi geldi bana.
Profesyonel bir yardım alabilseniz keşke.
Çok üzgünüm. Bundan sonrasında herşeyin sizin için daha güzel olabilmesi dileklerimle. ❤

Ihanetin masumu olmaz. Ama akıl istiyorsan eşcinsel olman çocuklarını alamayacagin anlamına gelmiyor. Zina davasını diğer kadına açamaz zira kocana sadakat sözü veren o değil.

Çocukluğunuzdan kalan derin yaralar var ilk önce onları bir nebze iyileştirmek için piskolojik destek almanız lazım. Yaşadığınız eşcinsel ilişkiden mi pişmanlık duyuyorsunuz? neden bu evliliği yaptığınızı anlamadığınız için mi? Yoksa sadakatsizlik yaptığınız için mi? Orasını pek anlayamadım ve vereceğiniz cevaba göre insanlar yorum yapabilir. Eşcinselliğinizi eşiniz evlenmeden önce biliyormuydu, zira bilmeden evlendiyseniz 2 defa aldatılmış oluyor. Dışarı çıkmamı yasakladı, kk yı yasakladı diyorsunuz ama bir de kendinizi onun yerine koymaya çalışın.. Bir erkek sevdiği kadını diğer erkeklerden kıskanır bu doğal birşey ama sizin eşiniz sizi karşınıza çıkabilecek kadınlardan da kıskanacak onun için ne kadar ağır bir yük.. Çocuklarınız peki ilerde öğrendiklerinde ne tür bir muameleye mağrur kalacaklar.. Ne düşüneceklef sizin hakkınızda? Bunları daha kötü olun diye yazmıyorum ama piskolojik destek alıp en doğru kararı almalısınız herkes için.

İnanasım pek yok hadi gerçek diyelim....
Şimdi eşcinsellik ay çok zorluk yaşadım eşcinsel oldum olayı değil ya....
Bu doğuştan gelen bir durum ben nasıl erkeklerden hoşlanıyorsam aynı durum....
Ben zorluklarla büyüdüm kısmı olayı hafifletmiyor.....

eşcinseldiniz madem neden eşinizle evlendiniz?
Ki bence biseksüeldiniz....
Hadi evet hayat konusunda şanssızdınız diyelim
Ama belli yerden sonraki şanssızlıgınız seçimlerinizin akıllıca olmamasıyla alakalı....
Yani ben ay zorluklarla büyüdüm kısmını belli yere kadar dikkate aldım....

kk daki kadın demişsiniz hoş mu bu?
Bir kadınla diyebilirdiniz sonuçta burada çok eski üyeler var hem zarar gelmesin istiyorsunuz hem de maşallah kkdaki kadın diyebiliyorsunuz...

ve eşiniz size aşık değil intikam almak istiyor o yuzden tehtid ediyor o yuzden hayatı dar ediyor....
sevgiyle şunu bir ayırt edin ya...

boşanmak şu anda akıllıca sayılmaz sizden tazminat bile alabilir....
Çocuklarınıza nafaka vermek zorunda kalabılırsınız...
Ee paranız da yok....
Bir şeyler işleyin satın diyecem ama öğrenırse adam ne yapar bilemiyorum...

bence kapana kısılmışsınız hem de kötü bir şekilde bir süre güvenini kazanmaya bakın
Kendisine terapilerden bahsedin....
Pişman olduğunuzu güzelce gösterin...
İlginizi arttırın...
Kusura bakmayın suan bu yapılabilir
Mecbursunuz....

yalnız siz işinizi elinize alsanız ve boşanmaya karar verseniz yine aldatma konusu gündeme gelecek sonsuza kadar evli kalacaksanız bari iyi olsun....

Ya da fark ettirmeden silin delilleri...
Yeni T.C de( benim için sorun yok herkes her cinsle olabilir) kadınla aldatmanızın erkekle aldatmanıza göre daha büyük sonuçları olabilir....

Çocukluğunuzdan kalan derin yaralar var ilk önce onları bir nebze iyileştirmek için piskolojik destek almanız lazım. Yaşadığınız eşcinsel ilişkiden mi pişmanlık duyuyorsunuz? neden bu evliliği yaptığınızı anlamadığınız için mi? Yoksa sadakatsizlik yaptığınız için mi? Orasını pek anlayamadım ve vereceğiniz cevaba göre insanlar yorum yapabilir. Eşcinselliğinizi eşiniz evlenmeden önce biliyormuydu, zira bilmeden evlendiyseniz 2 defa aldatılmış oluyor. Dışarı çıkmamı yasakladı, kk yı yasakladı diyorsunuz ama bir de kendinizi onun yerine koymaya çalışın.. Bir erkek sevdiği kadını diğer erkeklerden kıskanır bu doğal birşey ama sizin eşiniz sizi karşınıza çıkabilecek kadınlardan da kıskanacak onun için ne kadar ağır bir yük.. Çocuklarınız peki ilerde öğrendiklerinde ne tür bir muameleye mağrur kalacaklar.. Ne düşüneceklef sizin hakkınızda? Bunları daha kötü olun diye yazmıyorum ama piskolojik destek alıp en doğru kararı almalısınız herkes için.
ilk olarak esim evlenmeden once herseyi biliyordu escinsel oldugumu da biliyordu o zamanki kiz arkadasimdan apar topar ayrilip 17 gun icinde evlendim sirf anneme olan kinimden. Emin degildim esimi seviyordum asik hissediyordum ama cok acele bi evlilik yaptim. cok erken yasta kariyerimden vazgecerek evlendim. Esimle aramda ciddi bi yas farki var ve simdi dusununce bu evliligi asla yapmamaliydim. ilk pismanligim tabi ki evlilik. ama esime kizmiyorum o beni hep anladi bana kol kanat gerdi ciddi manada sefkat gosterdi.
2. olarak sadakatsizlik yaptim halbuli sadakat benim icin cok inemliydi. Nasil baskasina ikgi duydum duygusal bi iliskinin icine girdim bilmiyorum bi anda kendimi asik olarak buldum. Hic tanismamis olmayi isterdim. bu konu o olmasa baskasi olurdu konusu degil kesinlikle baskasi olmazdi diye dusunuyorum. Ama hem yaptigim ihanetten hemde esimi ailemi boyle bir konuda sarsmaktan kendimi boyle bi pozisyona sokmaktan herseyden inanilmaz pismanim. Kimseyi suclamiyorum kendimin buyuk hata yaptigimin farkindayim bundan sonra hata yapmadan duzgun bi yasam surmek istiyorum.

Ben size çok üzüldüm ya. Umarım en az hasarla atlatırsınız bu günleri.
Tek tavsiyem ani kararlar almaktan kaçınmanız olur.
Eşinize hak veriyorum aldatılmış en nihayetinde ama size evde hakaret edip,zarar vermiyorsa fiziki yada manen,bir süre daha kalıp düşünün derim. Önce ne yapmak istediğinize karar verin,sizin erkeklerden nefret etmenizde eşinizin bir dahli yok anladığım kadarıyla zira çocukluktan gelen birşey bu,dolayısıyla psikoloğa gitmeye devam edip bunu aşmaya bakın.
Eşinizle birliktelik yaşayıp çocuk sahibi olabildiğinize göre belki siz değişebilirsiniz. Tabi ki detay bilemiyorum,zorlandınız mı,yada isteksizmiydiniz eşinize karşı cinsel anlamda ama bence siz sanki sadece tacizden dolayı böyle hissediyorsunuz gibi düşündüm okurken. Çocuk yaşta yaşamışsınız ve anneniz asla korumamış sizi bu durumdan, haliyle siz böyle hissediyorsunuz. Tabi ki ben uzman değilim,sadece öyle hissettim.
Bir sorum var sadece,imkanınız olsa(iş ve maddiyat)eşinizden ayrılsanız ,çocuklarınızı da alsanız,sorunsuz çözülse bu konular,cinsel yöneliminiz ne yönde olur? Kimi alırsınız hayatinıza? Bir kadını mı yoksa bir erkegi mi?
Bence kimseyi istemezsiniz,erkek kadın farketmeksizin. Ben sizin kendi hemcinsinize yöneleceğinizi düşünmüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

ilişki terapistine gitmelisiniz bence ortam çok karışmış.

eşiniz netten aldattığınızı biliyorsa neden dışarı çıkmanızı yasaklıyor yapan her yerden yaparın kanıtı olmuş yani evden de aldatabilir insan. konu bu açıdan inandırıcı gelmedi bana.

eşcinselseniz nası çocuk yapabildiniz mesela biseksüel olmasın o ?

bir de sanırım karşı taraf aldatmayı affederse sonra boşanma davasında kullanamıyor. çocukları bana göstermez gibi bi hakkı yok yani

hayir bi deneyim falan yasamadik zaten. Sadece cok.asik oldum ve buyuk bi hata yaptim.

peki daha önce aşık olmuşmuydunuz hiç?
yani aşkı biliyor musunuz? aşık olduğunuzu mu zannettiniz acaba?
ben yine çocukluk travmalarınızın sonucu olduğunu düşünüyorum bu yaşadığınız ilişkinin.
beyninize kodlanmış olan erkek tanımı sizi bu kadına yöneltmiş. sonuçta aşkta beyin işi yoksa kalbimiz böbrek gibi dalak gibi bir organ.
boşanma gibi ciddi ve hayatınızı etkileyecek bir karar vermeden önce kendinizi tanıma yolunda iyi bir terapistle görüşmeniz daha sağlıklı olur.

X