Ben cevap vermeme gibi bisey yapmadim atladiysam kusura bakmayin kafam cok karisik. Bu olaydan oncede esim calisma ve okuma konusunda teepkiliydi. yaptigim dogru veya su su nedenden yaaptim demiyorum ama her zaman uzerimde bi baski bi itaate zorlama vardi. Esim hicbiae sekilde calismama musade etmiyor.Ve üye bir çok kişiye cevap verdiği halde bana vermedi. Çünkü işine gelmedi. Çocukluğunda tacize hatta pedofiliye ve de ensestte uğrayan kadın yada erkek sayısı o kadar fazla ki bu konuda gerçekten konu sahibine üzüldüm ama hiçbir tramva 2 çocuklu bir kadına bu derece dine batma lüksü vermiyor . Eşiyle terapi alırsa ve bir daha böyle bir rezilliğin yaşanmayacağına ikna ederse okula da döner, ama adam ailesini kurtarmak ve çocuklarının psikolojisini ve geleceğini güven altına almak adına çaresizce konu sahibini dış dünyadan izole etmiş. Çocuksuz olsa kesinlikle konu sahibine bas git derdim ama anne olunca o düştüğün dipten çıkmak zorundasın canım kardeşim. Diğer bütün annelerin yaptığı gibi.. tek çaresi terapi ve sorumluluklarının bilincine tekrar varmak. Sorumluluğunu bilse zaten bu derece saçmalamazdı.
Esim terapiye karsida negatif bakiyor daha once terapi aldigimda da inanin hep kavgayla gittim. kendisinin gelmesi imkansiz o nedenle. haftaya cumaya randevu aldim ve saatlerdir tartisiyoruz.Ve üye bir çok kişiye cevap verdiği halde bana vermedi. Çünkü işine gelmedi. Çocukluğunda tacize hatta pedofiliye ve de ensestte uğrayan kadın yada erkek sayısı o kadar fazla ki bu konuda gerçekten konu sahibine üzüldüm ama hiçbir tramva 2 çocuklu bir kadına bu derece dine batma lüksü vermiyor . Eşiyle terapi alırsa ve bir daha böyle bir rezilliğin yaşanmayacağına ikna ederse okula da döner, ama adam ailesini kurtarmak ve çocuklarının psikolojisini ve geleceğini güven altına almak adına çaresizce konu sahibini dış dünyadan izole etmiş. Çocuksuz olsa kesinlikle konu sahibine bas git derdim ama anne olunca o düştüğün dipten çıkmak zorundasın canım kardeşim. Diğer bütün annelerin yaptığı gibi.. tek çaresi terapi ve sorumluluklarının bilincine tekrar varmak. Sorumluluğunu bilse zaten bu derece saçmalamazdı.
Bakacaksın. Tekrar hayatına devam etmek zorundasın. Son derece gerçekçi olarak yazıyorum sen ANNESİN. Eşin seni kaybetmek istemiyor , en başta çocukları için istemiyor. O yüzden o da çaresizce saçmalıyor. Onu ikna edebileceğine inanıyorum. Ve lütfen banyo yap saçlarını tara , yemek ye , güzel bir film seyret ,hayat devam ediyor ve edecek. Bu bir tecrübedir de geç. Er yada geç tekrar iyi olacaksın çocukların için. Sen düzeldikçe eşinde yumuşayacak , elbet bu böyle devam etmeyecek. Ben sizin tekrar iyi olacağınıza inanıyorumBen gerceklerden kacmiyorum boyle bi imaj cizdiysem kendimi ifade etmek isterim. Ben hakli olan hic bi yoruma cevap yazmadim. Sadece sorulara cevap verdim.
Cocuklarim icin caba harciyorum zaten yoksa bu evliligi surdurmem. Hatali miyim evet hataliyim. erkek ve ya kadin fark etmiyor duygusal manada hic bisey olmamaliydi hic kimseyle aramda. ama geri donemiyorum hatami duzeltemiyorum. simdide esimin cocuklarimin yuzune bakamiyorum.
bence de esiniz cocuklari sizden alsin hic saglikli degilsiniz.
Usluptan dem vuranin tanımadığı birine ne alaka arkadaşım demesi... Çevre hiçbir zaman tek başına belirleyici faktör olamaz hiçbir durumda. Bu mantıkla ailede tek erkek olarak büyüyen herkes eşcinsel olmalı. Tüm eşcinselleri içeren bir araştırma yapılmış sanki ve çevre belirleyici faktör çıkmış gibi konuşuyorsunuz.Uslubunuzdan rahatsız oldum önce bunu belirteyim.
Dünya saglık örgütü bunu hastalık olmaktan cıkaralı daha kaç yıl oldu ki? Dünyadaki bütün işin ehli olanlar her konuda aynı görüşte mi?
Bu konuda da - sayıları cok az da olsa - farklı görüşü benimsenler var.
Çevresel olarak örnek veriyorum, ben bu örneği kendim uydurmadım katıldığım bir konferansta dinledim: cocugun sadece bes ablası var, babası kamyon soforu ve bu cocukta bu belirtiler görülüyor. Oysa araştırılınca bir alt yapısı oldugu goruluyor.
Herkesin bu dunyada birçok konuda farklı görüşü var. Saygı duymak varken alaycı usluplarla takılmak bana göre bilmenin degil bilmemenin alameti
Ve üye bir çok kişiye cevap verdiği halde bana vermedi. Çünkü işine gelmedi. Çocukluğunda tacize hatta pedofiliye ve de ensestte uğrayan kadın yada erkek sayısı o kadar fazla ki bu konuda gerçekten konu sahibine üzüldüm ama hiçbir tramva 2 çocuklu bir kadına bu derece dine batma lüksü vermiyor . Eşiyle terapi alırsa ve bir daha böyle bir rezilliğin yaşanmayacağına ikna ederse okula da döner, ama adam ailesini kurtarmak ve çocuklarının psikolojisini ve geleceğini güven altına almak adına çaresizce konu sahibini dış dünyadan izole etmiş. Çocuksuz olsa kesinlikle konu sahibine bas git derdim ama anne olunca o düştüğün dipten çıkmak zorundasın canım kardeşim. Diğer bütün annelerin yaptığı gibi.. tek çaresi terapi ve sorumluluklarının bilincine tekrar varmak. Sorumluluğunu bilse zaten bu derece saçmalamazdı.
Hâlâ aynı tavırlar :) tek faktör demedim zaten ilk mesajımda bir çok faktörün olduğuu söyledim. Ayrıca ne alaka arkadaşım demekte nasıl bir bozukluk var o kısmı da anlamadım . Ama ben sizin derdinizi anladı m . Tama m siz aşırı haklisiniz. Banlanmak istemiyorum. Hayırlı sabahlarUsluptan dem vuranin tanımadığı birine ne alaka arkadaşım demesi... Çevre hiçbir zaman tek başına belirleyici faktör olamaz hiçbir durumda. Bu mantıkla ailede tek erkek olarak büyüyen herkes eşcinsel olmalı. Tüm eşcinselleri içeren bir araştırma yapılmış sanki ve çevre belirleyici faktör çıkmış gibi konuşuyorsunuz.
şuan nasılsın
Cikmazda kotu bi haldeyim.şuan nasılsın