• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en çok tercih ettiğiniz ve alışveriş yaptığınız alışveriş sitesi....

Ayrica sakin vipdukkandan alisveris yapmayin cok problemle karsilasiliyr ve ilgili kimsede bulunmuyr surekli insani oyaliyorlar. Trendyol daybuyday hepsiburada vimjo gittigidiyor limango morhipo markapon akmagaza yenimoda bunlarda hic sorun yasamadim

limango,markafoni,trendyol,hepsiburada vageçemediğim siteler bunlar..vede hiç sorun yaşamadım..

bende trendyol markafoni morhipo ve limangodan alışveriş yapıyorum hiç bir sorun yaşamadım markafoninin ürünleri teslim süresini çok uzun buluyorum.simdi shophistica sitesini keşfettim ama nasıl bir site bilemiyorum alışveriş yapanlar varsa yardımcı olabilirlermi?

Son düzenleme:
bahsi geçen çoğu siteden çok kez alışveriş yaptım.. iadesinde sorun yaşadıklarım da var(l.. ile başlayan) ama genel olarak çok üyeli olanlardan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim,küçük çaplı siteler kap-kaç yapmasın sonra kartınıza..

ben markafoniden alısverıs yapıyorum kozmetıkde ıse ozellıkle vimjodan uzak duruyorum.
ucuz dııl bedava urun dagıtsa vimjoyla işim olmaz benım

daybuyday.com hem güvenilir hem sepetinde ki tüm ürünlere tek kargo ücreti ödüyorsun:34:

Vimjo, markafoni, hepsiburada, tombulfistik. Bunlar benim olmazsa olmazım hem güvenilir hem de piyasaya göre genelde daha ucuz siteler. Üstelik kalite de ön planda (:

Back