En çok ne mutlu eder?

en çok mutlu olduğum an bir çığlıkta dünyaya avazım çıktığı kadar bağırırken biryandan kızımın o tatlı sert sesini aynı duyup o can havliyle hayata yeniden başladığımı hissettiğim andı.çok zor bir doğum olmuştu ama çok şükür allahıma ki: beni ona onu bana bir çığşılkla bağışladı ve şimdi yin çığlık çığlığa bağıyoruz kıaımla ama bu sefer ki kahkaha çığlıkları:hooray::emir_bebek:

Huzurlu olmak....
Ailemin yanımda olması...
Sevdiğim adamın bana değer vermesi beni sevmesi her zaman yanımda olması...
Sevdiklerimin gülen yüzlerini görmek..
Seni seviyorum kelimesini duymak ve söylemek...
Sağlığımın yerinde olması...
Bunlar beni mutlu ediyor...

şavaşın asla yaşanmadığı,
açlık çeken insanların var olmadığı,
insan haklarının yenilmediği ve saygı duyulduğu,
töre cinayetlerinin yaşanmadığı,
din,ırk,dil ayırımının yapılmadığı,
terörizmin yaşanmadığı,
insanların birbirinin üstüne çıkma mücadelesinin yaşanmadığı,
masum bebeklerin cami avlularına bırakılmadığı,
türlü ihanetlerin yaşanmadığı,(vs vs.)
sımsıcak,huzur dolu tebessümlerle insanların nefes alabileceği bir dünya ancak beni çok ama çok mutlu edebilir....

şavaşın asla yaşanmadığı,
açlık çeken insanların var olmadığı,
insan haklarının yenilmediği ve saygı duyulduğu,
töre cinayetlerinin yaşanmadığı,
din,ırk,dil ayırımının yapılmadığı,
terörizmin yaşanmadığı,
insanların birbirinin üstüne çıkma mücadelesinin yaşanmadığı,
masum bebeklerin cami avlularına bırakılmadığı,
türlü ihanetlerin yaşanmadığı,(vs vs.)
sımsıcak,huzur dolu tebessümlerle insanların nefes alabileceği bir dünya ancak beni çok ama çok mutlu edebilir....

tüm bunlara katılıyorum ve birde ek olarak bebeğimin olması beni çoook mutlu ederhihoyyyt

cok sukur tum sevdıklerımın saglıgının yerınde olması benı cok mutlu edıyor...hayatın temelı saglıktır.... ama en kısa zamanda benım ve tum ısteyenlerın saglıklı bebıslerının olması da omurboyu mutlu edecek ınsallah......:emir_bebek:

cok sukur tum sevdıklerımın saglıgının yerınde olması benı cok mutlu edıyor...hayatın temelı saglıktır.... ama en kısa zamanda benım ve tum ısteyenlerın saglıklı bebıslerının olması da omurboyu mutlu edecek ınsallah......:emir_bebek:

ALLAH ne zman isterse en hayılısı ne zmansa o zaman olsun ama her zaman demişimdir allah arat masın die maşallah biz hiç aramadık 2. ayda hamile kaldım evlilik 1.yıldönümümüzde doğum yaptım en hayırlısı arkadaşlar hepimiz i.in eli ayağı düzgün aklıbaşı yerinde çocuklarımız olsun inş.

bazende alınan ve değeri madii olan ve manevi değeri yüreğimizi dolduran hediyeler...
kocacım bana istediğim koltuk takımını aldı diye o kadar sevindim ki bunu paylamka istedim burdada ve çocuklar kadar mutlu ,moldovyalı hizmetçiler gibi elinden bez düşmeyen hamarat ve işte ya neyse:dance: fingirdek oldum nerdeyse yaaaaaaaaaaaaaa n:roflol::sm_cool:sositosositoer

önce sağlık tabiii,sonrada bir ev sahibi olmamız mutlu eder şimdilik yaa
hiççç insanın istekleri bitermi,biri biter diğeri başlar.

önce sağlık tabiii,sonrada bir ev sahibi olmamız mutlu eder şimdilik yaa
hiççç insanın istekleri bitermi,biri biter diğeri başlar.

isteklerimiz biterse bence hayat biter umarım hiç bitmeyen isteklerle hayatımız mutlulukla devam eder!:asigim::1hug:a.s.

Teşekkür ederim canım.
Allah kimseyi sevdiklerinden mahrum bırakmasın

zaten hepimiz bu amaçlar doğrultusunda yaşama bağlanıyor ve bu amaçlarala mutlu olyoruz aslında genelinebakarsak biz bunlarla hayata bakıyoruz bunları istiyoruz ve çok istersek alıyoruz bence insan birşeyi hep çok istemeli ki sonunda elde edebilsin vazgeçmeden ,pes etmeden ,yorulmadan, bıkmadan isteyelim sadece!a.s.

şuan beni en çok mutlu edicek olan şey bugün yaptığım ıspanaklı keki mideye indirmek olurdu ama malesefki kilo almaktan çok korkuğum için ve bu konuda birazda takıntılı olduğum için yiyemiyorum neyse sabaha yerim. bende sabaha mutlu olurum nolcak ne kaldı zaten şurda sabaha

şuan beni en çok mutlu edicek olan şey bugün yaptığım ıspanaklı keki mideye indirmek olurdu ama malesefki kilo almaktan çok korkuğum için ve bu konuda birazda takıntılı olduğum için yiyemiyorum neyse sabaha yerim. bende sabaha mutlu olurum nolcak ne kaldı zaten şurda sabaha

ah canım ya canın ne istiyorsa ye ne istiyorsa her zaman onu yap önce ruhunu ve bedenini mutlu et kendini takıntılara kaptırma hele ki bu yaşta sakın ileride kilonu ve yaşını problem edecek çok zamanın olacak buda benden sana hatırlatma tatlım olsa da bari bende yesem ya kahveyle harika oluyor bide ya allah canım çekti ya
naptın sen bana böle şimdi bak oldu mu hiç canım ya!a.s.:1hug:cokacimcoook:içelim::kahve:

dr. un bana yanlış teşhis koymasıyla bir anda dünyam kararmıştı. sonra başka bir şehirde yapılan tetkiklerle ismini bile duymak istemediğim hastalığın olmadığını sonucunu aldığım an. ben çığlık atmadım ama hıçkıra hıçkıra sevinçten ağladığım an. çevremdekilerin bakışları.

dr. un bana yanlış teşhis koymasıyla bir anda dünyam kararmıştı. sonra başka bir şehirde yapılan tetkiklerle ismini bile duymak istemediğim hastalığın olmadığını sonucunu aldığım an. ben çığlık atmadım ama hıçkıra hıçkıra sevinçten ağladığım an. çevremdekilerin bakışları.

boşuna o kadar eza çekildikten sonra bu kadar mutlu ve ahayata bir kez daha yaniden bağlanmak için daha güçlü bir sebebiniz olmuş .herşeyde bir hayır vardır derler ya belki de inanın öle canım anncim sakın üzme kendini olur mu burdan da olsa sana dualrımla yada sözlerimle sesimi duyurp sana ulaşacağım her zaman !a.s.:1hug:

X