• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük pişmanlığım...

umutsuz_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
34
1
36
İstanbul
Herkese merhaba,
Arkadaşlar size kısaca kendimi tanıtayım..26 yaşındayım, erken yaşta bir evlilik yaptım ve geçen yıl eşimden ayrıldım..Ayrılmamın nedeni sürekli aldatılmam, geçimsizlik vs.. evliliğimin uzun sürmesinin nedenide baskıcı bir ailemim olması ve sülalede boşanmanın hoş karşılanmaması ve ilk boşanacak olanın ben olmam ama neyse sonunda insanca ayrıldım. evliliğimden çocuğum yok, hiç hamilede kalmadım..evlendiğimde ben 17 o 22 yaşındaydı..

Aradan zaman geçti ve hayatıma biri girdi..karşıma çıkan ilk kişiyle evlenmem gibi, yine karşıma çıkan ilk kişiyle yola devam ettim..yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var..o da aileseyle yaşıyo bende..o daha önce hiç evlenmemiş. Ona en başından ciddi bir ilişki olacaksa başlayalım dedim, o da 29 yaşında olduğunu artık kimseyle gönül eğlendiremeyeceğini, kendisininde ciddi bir ilişki aradığını söyledi..ya ailen kabul etmezse dediğimde, aileme söylemesemde olur, önemli olan bizim anlaşmamız bu devirde kız mı var dedi..sonra zamanlarda çok stresliydi, sebebini sorduğumda benim bu kadar dürüst bu kadar sadık olabileceğimi tahmin edemediğini, iş ciddiye bindikçe sıkıştığını çözüm bulamadığını, benimde onu sıkıştırdığımı zamana bırakmadığımı söylüyordu.aramızda cinsel bir temas olmamıştı, taki 1 ay öncesine kadar..yalnız yaşayan bir arkadaşım var ona gitmiştim, onunda evi yakındı, şeytan dürttü onu çağırdım ve olan oldu..o gece sonuca varamadığını söylemişti, bende anlamamıştım ama günüm geçince şüphelendim ve test yaptım 3 haftalık hamileydim :(( buna söyledim,ben maddi yada manevi olarak evlenmeye hazır değilim aldırcaz dedi..bir hafta dön dolaş, çare ara..evlilik senin için bir candan önemlimi, neyi bu kadar düşünüyosun, hemen yıldırım nikahıyla evlenelim, çocuğumuz olsn istemiyosan ayrılırsın bu kadar mı önemli dedim..hayır ben evlenemem pat diye, aileme ne derim, çocuğumuz olunca ne dicez, diğer evlenenler nasıl evleniyor dedim, onların ar damarı patlamış dedi, ar damarı çocuğumuzdan daha mı önemli dedim, sustu...
o süre içersinde çıkar yol düşündüm, ne ailem nikahsız çocuk kabul eder, ne de ben tek başıma o çocukla bu diyardan kaçabilecek güce sahibim..nede beni böyle kabul edip evlenecek adam var..onu dinledim ve dün onun ayarladığı hastaneye gittik...hemşireler bir taraftan gözlerim yaşını sildi, bir taraftan beni bayılttı sonrasınıda hatırlamıyorum zaten...gözyaşlarıma aldırış etmedi, başka yolumuzun olmadığını söyledi, söyledi...şimdide sudan sebeplerle anlaşamadığımızı, birbirimizi kırmamızı anlatan bir mesaj atmış..bende "yani anlaşamıyoruz, ayrılalım mı?" yazdım cevap gelmedi henüz..alnımdaki bu kara lekeyi nasıl silerim bilmiyorum..annem 40 yaşında kazara hamile kaldığında karşısına çıkıp, "orana burana sahip çıkamıyoyosun, sonra katil oluyosun" diyen ben, evliyken "ikinci bir adamın koynuna girenlere şaşıran, hayretler eden ben" ve ben..şimdi dünyam yıkılmış, allak bullak yaşamla ölüm arasında gidip geliyorum...şimdi çok pişmanıni keşke 50 kere evlenip boşanmış olsaydım, keşke keşke..ama bunu yapmasaydım..her ne kadar kan parçası olsada, geçmez bu yara, geçmez bu acı....

Son düzenleme:
Bugün gerçekten çok yoruldum ve algı seviyem bayağı düştü; yazdıkların da da ya kronolojik bir hata var ya sen anlatamadın ya da ben kavrayamadım..

Zihni açık bikaç arkadaş olayı aydınlatsın ben de yorum yazayım gelip.

Keşke cinsel bir münasebette bulunmasaymıştınız.. sevgiliniz olacak kişi sizi kandırmış bana göre evli olman önemli değil demiş ama iş ciddiye binince 180 derece dönmüş.. keşke aldırmasaydınız dicem aldırarak ikinizin üstlenmesi gereken sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.. Ve aldırmasaydınız sizinle evlenecekti illa ki evlenemem diyerek sizi kürtaja itmiş.. Zor bir durum allah yardımcınız olsun.. İlişkiniz için ise olmasada olur diyorum ben sizinle ciddi düşünmüyor bellki

Bazen hayat bizi istemediğimiz yönlere sürüklüyor.Hiç yaşamam sandığımız olayların içinde buluyoruz kendimizi.
Acın henüz çok yeni.Zamanla teselli bulursun.Şimdi ne desek boş.

Bugün gerçekten çok yoruldum ve algı seviyem bayağı düştü; yazdıkların da da ya kronolojik bir hata var ya sen anlatamadın ya da ben kavrayamadım..

kafamın çalıştığınca yazmaya çalıştım ama kafam bu kadar çalıştı kusura bakmayın :((

hangi devirde yaşıyoruz be arkadaşım erkeklere bu konuda güven olurmu hiç zaten evlenmek gibi bir niyetı olsaydı böyle bişiy yapmazdı zaten ....o kadar şey okuyoruz duyuyoruz neyse olan olmus geçmiş olsun demekten başka bişiy diyemiyorum malesef

olan olmuş canım inan çok üzüldüm:5: ama hatalarda bizim için yapacağın tek şey yaşadıklarını unutup yoluna bakman ve acı olacak ama bidaha kimseye bu şekilde hemen inanmaman ..

ya arkadaşlar, hayatta gerçekten bazı şeyler varmışki bunların sonucunda ölüm gururmuş..ama bunun günahını ödemedende allahım almasın canımı...onada bunun acısını yaşatmadan almasın onun canını...

arkadaş eşinden ayrılmış.. daha sonra birisiyle tanışmış ve sevgili olmuşlar bi zaman sonra ise ilişkiye girmişler ve hamile kalmış erkek arkadaşına evlenelim demiş oda yan çizmiş evlenemem şimdi felan diye bahane bulmuş ve çocugu aldırtmış.. şimdide onun pişmanlığını yaşıyor umutsuz_34

kısaca böyle =)

Eger gerçekten sizinle bir hayatı paylaşmak isteseydi sizi buna zorlamazdı.

Bence iyi olmuş. Belki de 2. kez kötü bir evlilik yapmış olacaktınız.

Her şeyde bir hayır vardır...

Geçmiş olsun...

Keşke cinsel bir münasebette bulunmasaymıştınız.. sevgiliniz olacak kişi sizi kandırmış bana göre evli olman önemli değil demiş ama iş ciddiye binince 180 derece dönmüş.. keşke aldırmasaydınız dicem aldırarak ikinizin üstlenmesi gereken sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.. Ve aldırmasaydınız sizinle evlenecekti illa ki evlenemem diyerek sizi kürtaja itmiş.. Zor bir durum allah yardımcınız olsun.. İlişkiniz için ise olmasada olur diyorum ben sizinle ciddi düşünmüyor bellki

keşke keşke keşke..herşey çok anlık gelişti, plansız zamansız..burdan tüm bayanlara sesleniyorum, kesinlikle evlilik dışı beraberliğe girmesinler, kesinlikle, kesinlikle

erkek milleti değil mi hepsi aynı. ilişkiye gireceksen ve çocuk istemiyorsan neden korunmadın be adam neyse canım sana geçmiş olsun bu adamdan hayır gelmez belli bence yol yakınken sen vazgeç gitsin.

o adam senınle evlenmez konusmalarından belli ,keske o gun seytan durtmeseydı ama olan olmus bence bı daha ılıskıye felan gırme hatta konsuma bıle

şimdide " kedi köpek gibi didişiyoruz bir süre ara verelim yazmış" bi insanoğluna bu yapılır mı...benim annem başım ağrısa başımda nöbet tutarken benim şu yaşadıklarıma bak :(((

Allah insanın kınadığını başına vermeden öldürmezmiş kulunu.Bu düşünce beni her zaman korkutmuştur ve hiç büyük konuşmamaya,kimseyi kınamamaya gayret etmişimdir.Siz de kendinizi bu yönde eleştiriyorsunuz.Beşer şaşıyor.Durumunuza çok üzüldüm.Evlenip ayrılmış olabilirsiniz.Hayatınıza yeni birini almak istemeniz de son derece doğal.Karşınızdaki kişi size güven veren konuşmalar yapmış.29 yaşındayım gönül eğlendirecek halim yok demiş ama yaptığının başka bir adı yok.Olan hayata gelmeyi bekleyen bebeğinize ve size oldu.Acaba sizi bebeğinizi aldırmaya zorlayan adamın vicdanı rahat mı?İnşallah en kısa zamanda kendinizi toparlarsınız.Ölümü falan kesinlikle düşünmeyin.Bu yaptığınız 2. büyük hata olur.Allah metanet versin size.

ya arkadaşlar, hayatta gerçekten bazı şeyler varmışki bunların sonucunda ölüm gururmuş..ama bunun günahını ödemedende allahım almasın canımı...onada bunun acısını yaşatmadan almasın onun canını...

kendini suçlamaktan vazgeç..hatalar bizler için sadece ders al yaşananlardan.. adamın gerçek yüzünü rabbim bu şekilde gösterdi sana ..şükret belki daha iğrençlikleri vardı onun..

şimdide " kedi köpek gibi didişiyoruz bir süre ara verelim yazmış" bi insanoğluna bu yapılır mı...benim annem başım ağrısa başımda nöbet tutarken benim şu yaşadıklarıma bak :(((

sen hala o kişiyle görüşüyormusun?? :50::50:
ben olsam hiç muhatap olmaz.bana ulaşabileceği ne kadar yol varsa kapatırdım..

o adam senınle evlenmez konusmalarından belli ,keske o gun seytan durtmeseydı ama olan olmus bence bı daha ılıskıye felan gırme hatta konsuma bıle

yok canım ya daha ne olur mu öyle şey :(( ama başka bir erkeğin yüzüne nasıl bakıcam, o olmadan bu dönemi atlatabilcekmiyim onu bilmiyorum, bir insan nasıl bu kadar kansız olabilir....maddi durumu el vermesede eğer beni sevseydi, hastaneye değil, nikaha götürürdüü :(( nasılda yalan söylemiş..nasılda rol yapmış..nasıl nasıll...

Back