- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
maşallah :) siz zaten çölyak olduğunuz için glütensiz besleniyorsunuz bu açıdan şanslısınız diyelim ..:)valla canım tamamen beslenmemi değiştirdim. İnan bana da sürpriz oldu. Bursa'da bir dr gitmiştim. Dr aynen şöyle dedi bana '' çocuğum olmuyor diye geliyorlar, beslenmelerini değiştiriyorum bitkisel tedavi uyguluyorum sonra çocuğum oldu diye göbek atıyorlar'' şok oldum ama doğru. Adam o kadar rahat ki, zaten beslenmeni düzeltip sağlıklı beslenirsen olmayacak birşey değil niye bu kadar zorlaştırıyorlar diyor. Haklı. Herşeyi yemekle bozuyoruz hep sağlıksız besleniyoruz. Kan gurubuna göre beslen, ben bir de hacamat yaptırdım. 1,5 yıl korunmadım sonra da nasılsa olmuyor diye rahattım sonra bir baktım hamileyim.. Mesala şifa oruçları tuttum. Artık ne zaman bir sıkıntım olsa 1 gün 2 gün açlık orucu tutuyorum ve kendimi çok rahat hissediyorum. Çölyaktan dolayı şeker riskim de olduğundan beslenme düzenimi değiştirdim ve hamileliğimde 7 ayda 8-9 kilo aldım. ( hamile kalmadan önce, 20 kg bile alırım o kadar iştahlıyım derken bir baktım kilo bile almıyorum.. maşallahh ) herşey yemekle oluyor. Yemezsen sağlıklısın.. Yeni hayat felsefem
hacamat da çok faydalıymış,doktorum yapmayı düşünüyor.ama iz kalmasından endişe ediyorum sadece??
bende mesela kas ve kemik ağrılarına da sebep oluyor haşimato.ayrıca alerjilerim da var.hepsi bağışıklı sistemi kaynaklı aslında..azimliyim glütensiz beslenme egzersiz ve şekeri azaltarak başaracağım diyorum