Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.! Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için...
Seni kıskandığım için sanmıştın ; Değil.. Ben O'nu sana yakıştıramamıştım Şimdi düşünüyorum... Sen bu halinle .. Bana zaten olmazdın O'na pek yakıştın...
Her kadın gibi doğurmak hevesi, her erkek gibi dağların doruklarında biraz gözden ırak hüzünlenme denemeleri aslında. Kusura bakma, kafam biraz dağınık,
‎"Deniz kıyısındaki bir çakıl taşı gibi buldun beni Hani eğilip alınır ya yerden Kayıp bir eşya gibi kullanım yönergesi bilinmeyen. Karşına çıktım işe yaramaz bir söz gibi gecenin karanlığında."
Rakı dünyada çift bardakla içilen tek içki olabilir mi acaba? Ruh ve beden gibi. Yan yana durup birbirinin derdini dinlermişçesine aldırmaz, gururlu ve bencil. Bize yakışan bir tutum. Beyaz içki, siyahi ömürleri kızıla boyar...
Kırmızı bir senfoni yazmak istedim, yalnız ışıkta duyulan. Çünkü beni sadece babamin aldığı pabuçlar sevindirdi, bayram kıyafetleri, annemin saçlarıma dokunması sevindirdi...