Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorarlarsa "Ne iş yaptın bu dünyada?" diye rahatça verebilirim yanıtını: yalnız kaldım kalabildim. Altı milyarın arasında doğdum ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından..
Belkim Bir ‘delice zeytin’di Aynı kahvaltıdaydık… Ama kavanozdaydım ben O ise Başkasının tabağında İçindeki Çekirdek Olmak vardı Oysa…
Bir bαbαnın, kızının sevgili olαylαrınα kızmαsının tek sebebi; erkeklerin kimyαsını biliyor olmαsıdır.. Can Dündar..
Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...
Gelme sevgili! Boşuna gelme, istediğin zaman rastgele bir sayfayı açıp okuyacağın kitap değilim ben! Ara sıra uğrayacağın bîr liman, canın çekince içeceğin bir kadeh şarap değilim! Üstünü değiştirmek için gelme, ben günah çıkarma kabini değilim! Git!! Kendini başka yerde temize çek..