İnşaallah canım nasipTam okumadım sanırım. Ben asillerden bilgi istendi sandım. Geç yazmışım Curly’e, bir dahaki sefere yasmin dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım nasipTam okumadım sanırım. Ben asillerden bilgi istendi sandım. Geç yazmışım Curly’e, bir dahaki sefere yasmin dedi![]()
Çok beğendimHeeee bende begenemedinmi beni![]()
Bana da ilkİnşaallah canım nasipBana ilk defa çıktı
![]()
Yedeklerden de ilk postada istendiğini anlamadım canım. Meğer listedeki herkesten istenmiş. Öğrenmiş oldumEvet yaa etiket çok yapıldı diye bende tekrar hatırlatmadım![]()
Ne gelecek işteOh oh en güzel biseyler hemde![]()
Aynen bende şokBana da ilkvalla şok ben
![]()
Bundan sonra tekrar katilirsak beraber hatirlatiriz birbirimize canımYedeklerden de ilk postada istendiğini anlamadım canım. Meğer listedeki herkesten istenmiş. Öğrenmiş oldum![]()
Ayın başında seçerler hediyeni Nevoş ile İsabelNe gelecek işte![]()
Nasip canım, inşallahBundan sonra tekrar katilirsak beraber hatirlatiriz birbirimize canım![]()
Olur alınSanada aliriz yavrum![]()
![]()
![]()
Bedenini soyle ama açık adres isterimOlur alın![]()
36 beden olsunBedenini soyle ama açık adres isterimnumaranida yazarsan yollayim
Pehhh36 beden olsun![]()
Yarışmadan kazandığınız kargomu gelecek yoksaSeçenekler ortada![]()
Canım bil kazan çekilişini kazandıkYarışmadan kazandığınız kargomu gelecek yoksa![]()
Ha tamam hadi hayırlı olsun hepinizeCanım bil kazan çekilişini kazandık50 kişi arasına girdik.O gelecek
Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!
www.kadinlarkulubu.com
SağolsunlarAyın başında seçerler hediyeni Nevoş ile İsabel![]()