İnşaallah canım nasipBana ilk defa çıktıTam okumadım sanırım. Ben asillerden bilgi istendi sandım. Geç yazmışım Curly’e, bir dahaki sefere yasmin dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım nasipBana ilk defa çıktıTam okumadım sanırım. Ben asillerden bilgi istendi sandım. Geç yazmışım Curly’e, bir dahaki sefere yasmin dedi
Çok beğendimHeeee bende begenemedinmi beni
Bana da ilk valla şok benİnşaallah canım nasipBana ilk defa çıktı
Yedeklerden de ilk postada istendiğini anlamadım canım. Meğer listedeki herkesten istenmiş. Öğrenmiş oldumEvet yaa etiket çok yapıldı diye bende tekrar hatırlatmadım
Ne gelecek işteOh oh en güzel biseyler hemde
Aynen bende şokBana da ilk valla şok ben
Bundan sonra tekrar katilirsak beraber hatirlatiriz birbirimize canımYedeklerden de ilk postada istendiğini anlamadım canım. Meğer listedeki herkesten istenmiş. Öğrenmiş oldum
Nevo supraayzz yapiyo ya hepimize supraayzzNe gelecek işte
Ayın başında seçerler hediyeni Nevoş ile İsabelNe gelecek işte
Nasip canım, inşallahBundan sonra tekrar katilirsak beraber hatirlatiriz birbirimize canım
Sanada aliriz yavrumÇok beğendim
Olur alınSanada aliriz yavrum
Bedenini soyle ama açık adres isterim numaranida yazarsan yollayimOlur alın
36 beden olsunBedenini soyle ama açık adres isterim numaranida yazarsan yollayim
Pehhh36 beden olsun
Yarışmadan kazandığınız kargomu gelecek yoksaSeçenekler ortada
Canım bil kazan çekilişini kazandık50 kişi arasına girdik.O gelecekYarışmadan kazandığınız kargomu gelecek yoksa
Ha tamam hadi hayırlı olsun hepinizeCanım bil kazan çekilişini kazandık50 kişi arasına girdik.O gelecek
Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!
www.kadinlarkulubu.com
Sağolsunlar ❤Ayın başında seçerler hediyeni Nevoş ile İsabel