Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamBir dahaki bil kazanda haber verin bana telefondan girince görünmüyor
Ben demek tam doldurmamışım çünkü hatırlıyorum katıldığımı bidakine daha dikkatli olurumSağol canım
TabikisiBir dahaki bil kazanda haber verin bana telefondan girince görünmüyor
Olabilir abla biri öyle biride doldurmalıydı yanlış hatırlamıyorsamCevap yanlış olmuştur belkide
Bende hep es gectim onlari koteks geldi,ofrifibre 10tane geldi,gerisini hep es gectim keske gecmeseydim ürünü istiyodum benyaCanım bil kazan çekilişini kazandık50 kişi arasına girdik.O gelecek
Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!
www.kadinlarkulubu.com
Neyse bundan sonra daha dikkat ederizBende hep es gectim onlari koteks geldi,ofrifibre 10tane geldi,gerisini hep es gectim keske gecmeseydim ürünü istiyodum benya
Aynen canimyaNeyse bundan sonra daha dikkat ederiz
Bende hep bırakırdım, bundan sonra napiyoruz hepsini cevapliyoruz beybisiBende hep es gectim onlari koteks geldi,ofrifibre 10tane geldi,gerisini hep es gectim keske gecmeseydim ürünü istiyodum benya
Kazandığımiz şıklıydıBen hatırlamıyorum
Mesaj yazamiyom diye illedim gitsin diye suçlu benimBende hep bırakırdım, bundan sonra napiyoruz hepsini cevapliyoruz beybisi
Ah ah ne yarışmalar vardı gitti hepsi yaaMesaj yazamiyom diye illedim gitsin diye suçlu benim
Nekadar antikayizyaAh ah ne yarışmalar vardı gitti hepsi yaa
MinikNasılsıniz güzel hatunlar