- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber nasılsın
Iyiyim canim sen nasilsinNaber nasılsın
İyi bende ortanci derse girecek bosluktabir bakayim dedim ne şarj yetiyor ne de kafa bu derslereIyiyim canim sen nasilsin
Bilgisayar yokmu canimİyi bende ortanci derse girecek bosluktabir bakayim dedim ne şarj yetiyor ne de kafa bu derslere
Kısmetimiz yokmuşNekadar antikayizya
Salak kafam aldirmadim adama kavgası olur diyeBilgisayar yokmu canim
Ben en çok Philips süpürgeyle uzuluyorum harikaydıKısmetimiz yokmuş
Heh simdi ders yetmez iste sarjinSalak kafam aldirmadim adama kavgası olur diye
VallamiBen en çok Philips süpürgeyle uzuluyorum harikaydı
Ay güzel dedi kalbimi fethetti minikcan sen nasılsın, iyilik güzellik diyelimNasılsıniz güzel hatunlar
Telefonda kurcalamuom mecbur iş yapıyorumHeh simdi ders yetmez iste sarjin
Vurdu gol oldu dimi dimiASSOSyal kiz gene sagda solda laf carpitiyon kime diyon gene biseyler
Bir kisiye verildi o zaman hiç hediye almamıştım daha kk dan ne heyecanlanmıştım ya çıkarsa diye bayağı muhabbet edilmişti yarışma yorumlarındaVallami
Ohhh mis gibi hayatTelefonda kurcalamuom mecbur iş yapıyorum
Ah ah hangi duvara vurayım bilmiyom, ben ya tehlikeli bişiyler olursa diye korktum şimdiye kadarBen en çok Philips süpürgeyle uzuluyorum harikaydı
Olmustur umarimVurdu gol oldu dimi dimi
Sorma geçen 1 de başladım yemek yapmaya 5 buçukta eşim geldi hala iş yapiyordum mutfaktaOhhh mis gibi hayat
Hayat iste minik kimisi yemek yapar kimisi hizmetcisi vardir o yaparSorma geçen 1 de başladım yemek yapmaya 5 buçukta eşim geldi hala iş yapiyordum mutfakta