- 8 Nisan 2017
- 57.049
- 301.219
- 698
Sevmem için önce kızdırmam gerekiyordu haniAra ara girip çıktım kuzucuk buralardayim
Bool teesüfler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmem için önce kızdırmam gerekiyordu haniAra ara girip çıktım kuzucuk buralardayim
Bool teesüfler![]()
Bizde seni seviyoruzzzNevreste
Evva C Calcifer E Elif_Eylul
Oriana
Jenna16
Minik Duduklu Tencere @HanimKelesimiGetir @ASSOSyal
Blue_Peri ve şu an yazamadıklarım
Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
![]()
Bugun cok hamaratım galibaMasallah sanaSon 2 gün her işimi bitirdim,bugüne isim kalmadı, sessizliğin tadını çıkarayım ben de
![]()
Sağolasın canım,sen de seviliyorsunNevreste
Oriana
Jenna16
![]()
Nazar değdirme kendineBugun cok hamaratım galibabiran önce İşleri bitirsemde çay kitap keyfine başlasam pazar gunleri puslu hava oldu mu bide en sevdiğim etkinliktir kendileri
![]()
Yaaa inşallah yağar bir sürü yerdeki dereler ve barajlar kurumus cok üzülüyorum susuzluk olursa ne yaparız bol bereketli yağışlar başlar inşallahNazar değdirme kendineBizim burası 2 gündür güneşli, yağmur yağsa diye bekliyoruz
![]()
Doğru hakkını yiyemem gazoz ikram etsem barışırmıyızO kadar etiket yaptım![]()
Doğru yaaaa ama cok yogunum etiket yapmasam gönlüm sizinleSende bizi merak etmiyorsun
Birgün gel etiketle hepimizi nasılsınız,iyi misiniz,gazoz içer misiniz falan![]()
Amin amin,susuz yaşanmaz,inşallah yağar da kuraklık olmazYaaa inşallah yağar bir sürü yerdeki dereler ve barajlar kurumus cok üzülüyorum susuzluk olursa ne yaparız bol bereketli yağışlar başlar inşallah![]()
Düşünmem lazım. Hemen ağına düşmeyeyim. Yalandan naz yapayım birazDoğru hakkını yiyemem gazoz ikram etsem barışırmıyız![]()
İnşallah cennacımmAmin amin,susuz yaşanmaz,inşallah yağar da kuraklık olmaz![]()
Bende öyleyimDoğru yaaaa ama cok yogunum etiket yapmasam gönlüm sizinle![]()
Amin canım.İnşallah cennacımm![]()
Günaydın canım:)
Gunaydiiiin fistiklarrrrGünaydın canlarım ❤ bugün geç uyanıldıysa hemen kahvaltı hazırlamalı![]()
Hayırlı güzel pazarlar ablamHayırlı Pazarlar![]()
Bizde seni canım iyiki geldinNevreste
Oriana
Jenna16
![]()
And mi içtin be mübarek boz yeminini artikinSevmem için önce kızdırmam gerekiyordu hani![]()
Merhaba canim iyiyiz seni sormaliMerhabalar kızlar nasılsınız![]()
Bende iyim çok şükür kuzumMerhaba canim iyiyiz seni sormali![]()
Bizde seniNevreste
Oriana
Jenna16
![]()
Arada uğra buraya ama çok boşladınMerhabalar kızlar nasılsınız![]()