Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caniiimmm çok tatlısın, teşekkür ederim, sende bende iyi ki burdayız yollarımız kesişti kocaman kocaman mucks mucksNevreste @Evva @Calcifer E Elif_Eylul Oriana @Jenna16 @Minik Meleklerim @HanimKelesimiGetir ASSOSyal @Blue_Perii ve şu an yazamadıklarım Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
Hayırlı olsun darısı yapmayanlara.He valla yaptım, aklımdan çıktı Şimdiiiii dans
Teşekkür ederim Her gün girip bakıyorum yeni tarif var mı diye zaten hep bir heyecan, atraksiyonHayırlı olsun darısı yapmayanlara.
Heyecanını kaybetme hiç beklerken belli ooomaaaassssTeşekkür ederim Her gün girip bakıyorum yeni tarif var mı diye zaten hep bir heyecan, atraksiyon
Herkesler tariflerini yapsa da bir rahatlasakHeyecanını kaybetme hiç beklerken belli ooomaaaassss
Ben sunumu uçakta bulutların üstünde yapicam hıhHerkesler tariflerini yapsa da bir rahatlasak
Görülmedik bir sunum olur ve oylamalarda uçabilirsinBen sunumu uçakta bulutların üstünde yapicam hıh
Rüya gibiGörülmedik bir sunum olur ve oylamalarda uçabilirsin
Ben sunumu uçakta bulutların üstünde yapicam hıh
He gülüm he, aslında diyorsun ki artık birinciliğim açıklansaHerkesler tariflerini yapsa da bir rahatlasak
Ozaman daha çok beklicek zavallim bende gecen sefer ilk yaptim 1ay bekledimHe gülüm he, aslında diyorsun ki artık birinciliğim açıklansa
O biz oluyoruz galiba kuzuHayırlı olsun darısı yapmayanlara.
Ay estağfurullah, öyle demek istemedimHe gülüm he, aslında diyorsun ki artık birinciliğim açıklansa
Asosyal sen konusurmuydun ki :)) ben sadece yorumsuz söz yazıyorsun diye aklımda kalmışHe gülüm he, aslında diyorsun ki artık birinciliğim açıklansa