Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caniiimmm çok tatlısın, teşekkür ederim, sende bende iyi ki burdayız yollarımız kesiştiNevreste @Evva @Calcifer E Elif_Eylul
Oriana @Jenna16 @Minik Meleklerim @HanimKelesimiGetir
ASSOSyal @Blue_Perii ve şu an yazamadıklarım
Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
![]()
Hayırlı olsunHe valla yaptım, aklımdan çıktıŞimdiiiii dans
![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsundarısı yapmayanlara.
Heyecanını kaybetme hiç beklerken belli ooomaaaassssTeşekkür ederimHer gün girip bakıyorum yeni tarif var mı diye zaten
hep bir heyecan, atraksiyon
![]()
Herkesler tariflerini yapsa da bir rahatlasakHeyecanını kaybetme hiç beklerken belli ooomaaaassss![]()
Ben sunumu uçakta bulutların üstünde yapicam hıhHerkesler tariflerini yapsa da bir rahatlasak![]()
Görülmedik bir sunum olur ve oylamalarda uçabilirsinBen sunumu uçakta bulutların üstünde yapicam hıh![]()
Rüya gibiGörülmedik bir sunum olur ve oylamalarda uçabilirsin![]()
He gülüm he, aslında diyorsun ki artık birinciliğim açıklansaHerkesler tariflerini yapsa da bir rahatlasak![]()
Ozaman daha çok beklicek zavallim bende gecen sefer ilk yaptim 1ay bekledimHe gülüm he, aslında diyorsun ki artık birinciliğim açıklansa![]()
O biz oluyoruz galiba kuzuHayırlı olsundarısı yapmayanlara.
Ay estağfurullah, öyle demek istemedimHe gülüm he, aslında diyorsun ki artık birinciliğim açıklansa![]()
Asosyal sen konusurmuydun ki :)) ben sadece yorumsuz söz yazıyorsun diye aklımda kalmışHe gülüm he, aslında diyorsun ki artık birinciliğim açıklansa![]()