- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.388
- 698
Sevmem için önce kızdırmam gerekiyordu haniAra ara girip çıktım kuzucuk buralardayim
Bool teesüfler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmem için önce kızdırmam gerekiyordu haniAra ara girip çıktım kuzucuk buralardayim
Bool teesüfler
Bizde seni seviyoruzzzNevreste Evva C Calcifer E Elif_Eylul Oriana Jenna16 Minik Duduklu Tencere @HanimKelesimiGetir @ASSOSyal Blue_Peri ve şu an yazamadıklarım Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
Bugun cok hamaratım galiba biran önce İşleri bitirsemde çay kitap keyfine başlasam pazar gunleri puslu hava oldu mu bide en sevdiğim etkinliktir kendileriMasallah sana Son 2 gün her işimi bitirdim,bugüne isim kalmadı, sessizliğin tadını çıkarayım ben de
Sağolasın canım,sen de seviliyorsunNevreste Evva C Calcifer E Elif_Eylul Oriana Jenna16 Minik Duduklu Tencere @HanimKelesimiGetir @ASSOSyal Blue_Peri ve şu an yazamadıklarım Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
Nazar değdirme kendine Bizim burası 2 gündür güneşli, yağmur yağsa diye bekliyoruzBugun cok hamaratım galiba biran önce İşleri bitirsemde çay kitap keyfine başlasam pazar gunleri puslu hava oldu mu bide en sevdiğim etkinliktir kendileri
Yaaa inşallah yağar bir sürü yerdeki dereler ve barajlar kurumus cok üzülüyorum susuzluk olursa ne yaparız bol bereketli yağışlar başlar inşallahNazar değdirme kendine Bizim burası 2 gündür güneşli, yağmur yağsa diye bekliyoruz
Doğru hakkını yiyemem gazoz ikram etsem barışırmıyızO kadar etiket yaptım
Doğru yaaaa ama cok yogunum etiket yapmasam gönlüm sizinleSende bizi merak etmiyorsun
Birgün gel etiketle hepimizi nasılsınız,iyi misiniz,gazoz içer misiniz falan
Amin amin,susuz yaşanmaz,inşallah yağar da kuraklık olmazYaaa inşallah yağar bir sürü yerdeki dereler ve barajlar kurumus cok üzülüyorum susuzluk olursa ne yaparız bol bereketli yağışlar başlar inşallah
Düşünmem lazım. Hemen ağına düşmeyeyim. Yalandan naz yapayım birazDoğru hakkını yiyemem gazoz ikram etsem barışırmıyız
İnşallah cennacımmAmin amin,susuz yaşanmaz,inşallah yağar da kuraklık olmaz
Bende öyleyimDoğru yaaaa ama cok yogunum etiket yapmasam gönlüm sizinle
Amin canım.İnşallah cennacımm
Günaydın canım:)
Gunaydiiiin fistiklarrrrGünaydın canlarım ❤ bugün geç uyanıldıysa hemen kahvaltı hazırlamalı
Hayırlı güzel pazarlar ablamHayırlı Pazarlar
Bizde seni canım iyiki geldinNevreste Evva C Calcifer E Elif_Eylul Oriana Jenna16 Minik Duduklu Tencere @HanimKelesimiGetir @ASSOSyal Blue_Peri ve şu an yazamadıklarım Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
And mi içtin be mübarek boz yeminini artikinSevmem için önce kızdırmam gerekiyordu hani
Merhaba canim iyiyiz seni sormaliMerhabalar kızlar nasılsınız
Bende iyim çok şükür kuzumMerhaba canim iyiyiz seni sormali
Bizde seniNevreste Evva C Calcifer E Elif_Eylul Oriana Jenna16 Minik Duduklu Tencere @HanimKelesimiGetir @ASSOSyal Blue_Peri ve şu an yazamadıklarım Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
Arada uğra buraya ama çok boşladınMerhabalar kızlar nasılsınız