• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Masallah sana :nazar: Son 2 gün her işimi bitirdim,bugüne isim kalmadı, sessizliğin tadını çıkarayım ben de🤩
Bugun cok hamaratım galiba :skandal:biran önce İşleri bitirsemde çay kitap keyfine başlasam pazar gunleri puslu hava oldu mu bide en sevdiğim etkinliktir kendileri 😌😌

Bugun cok hamaratım galiba :skandal:biran önce İşleri bitirsemde çay kitap keyfine başlasam pazar gunleri puslu hava oldu mu bide en sevdiğim etkinliktir kendileri 😌😌
Nazar değdirme kendine :KK53: Bizim burası 2 gündür güneşli, yağmur yağsa diye bekliyoruz :işsiz:

Nazar değdirme kendine :KK53: Bizim burası 2 gündür güneşli, yağmur yağsa diye bekliyoruz :işsiz:
Yaaa inşallah yağar bir sürü yerdeki dereler ve barajlar kurumus cok üzülüyorum susuzluk olursa ne yaparız bol bereketli yağışlar başlar inşallah 🤲🏻🤲🏻:dua::dua:

Yaaa inşallah yağar bir sürü yerdeki dereler ve barajlar kurumus cok üzülüyorum susuzluk olursa ne yaparız bol bereketli yağışlar başlar inşallah 🤲🏻🤲🏻:dua::dua:
Amin amin,susuz yaşanmaz,inşallah yağar da kuraklık olmaz :(

Günaydın canım:)

Günaydın canlarım ❤ bugün geç uyanıldıysa hemen kahvaltı hazırlamalı :eek:
Gunaydiiiin fistiklarrrr🥰🥰
Hayırlı Pazarlar🌹💓🤗
Hayırlı güzel pazarlar ablam🥰🥰
Bizde seni canım iyiki geldin 🥰🥰
Sevmem için önce kızdırmam gerekiyordu hani o_O
And mi içtin be mübarek boz yeminini artikin 🙄
Nese nese tünaydın hayırlı pazarlar tombikim:KK45:

Back