- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara girip çıktım kuzucuk buralardayimBlue_Peri perim nerdesin
Bool teesüflerO gelmesin boşver onu
Bugün iyi gibi,dün bildirimler falan gitti ,takip edemedimBende de öyle begencen mi diye soruyor illa bazen muhteşem komik atılmıyor alıntıyı başka yere götürüyor falan
Günaydın canım:)Günaydın kuzucuklar
HemşomGunaydin musmutlu pazarlar
GünaydınGüüüünaaayydıııınnn güne enerjik başlayanlar ekibi
Nasılsın cennacım bugun pekiGünaydın
İyiyim canım. Sen nasılsın?Nasılsın cennacım bugun peki
Bende iyiyim bi enerjik uyandım bugun yatana kadar devam eder inşallahta yapacaklarımın hepsini yapabilirimİyiyim canım. Sen nasılsın?
Masallah sana Son 2 gün her işimi bitirdim,bugüne isim kalmadı, sessizliğin tadını çıkarayım ben deBende iyiyim bi enerjik uyandım bugun yatana kadar devam eder inşallahta yapacaklarımın hepsini yapabilirim
Hayirli pazarlarHayırlı Pazarlar
Bizde seni cok seviyoruz canimNevreste Evva C Calcifer E Elif_Eylul Oriana Jenna16 Minik Duduklu Tencere HanimKelesimiGetir ASSOSyal Blue_Peri ve şu an yazamadıklarım Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
Bende seni seviyorum canım iyi ki geldinNevreste Evva C Calcifer E Elif_Eylul Oriana Jenna16 Minik Duduklu Tencere HanimKelesimiGetir ASSOSyal Blue_Peri ve şu an yazamadıklarım Hepinizi öptüm ve çok seviyorum
Ne güzel bir etiketNevreste Evva C Calcifer E Elif_Eylul Oriana Jenna16 Minik Duduklu Tencere HanimKelesimiGetir ASSOSyal Blue_Peri ve şu an yazamadıklarım Hepinizi öptüm ve çok seviyorum