- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafa gitti bende, annenin dondurucusuyduMezarliktanmi
20sene oldu öldürdüm kaynanami benKafa gitti bende, annenin dondurucusuydu
Daha az evvel 221 diEvvaninki 222 olmus benimki halaa 79 da neden acaba keske kendime verseydim 80 olmustum
Yattığı yerde huzurlu olsun inşallah20sene oldu öldürdüm kaynanami ben
1000kisiye yakin oldu buseferDaha az evvel 221 di
Kuruttu oyları kuruttu
17yasinda geldim ben buraya kv unutkanligi yeni baslamisti genc yasta daha sonra ilerledi 1senelik evliydim öldü Allah rahmet eylesin insallahYattığı yerde huzurlu olsun inşallah
1 oy 1 oynur yani skjksjksjkEvvaninki 222 olmus benimki halaa 79 da neden acaba keske kendime verseydim 80 olmustum
Nasıl öldürdün anlatsana azcuk20sene oldu öldürdüm kaynanami ben
Mekanı cennet olsun..17yasinda geldim ben buraya kv unutkanligi yeni baslamisti genc yasta daha sonra ilerledi 1senelik evliydim öldü Allah rahmet eylesin insallah
Bim yada a101 de 17 lira gibi fiatı reklmalarda veriyor.Migrosta yarım hindi 24₺ imiş, şimdi herife alalım desem bin tane laf sayacak
Alzeheimer yani, sonrası çok acı bitiyor. Hele ki genç yaşta olunca17yasinda geldim ben buraya kv unutkanligi yeni baslamisti genc yasta daha sonra ilerledi 1senelik evliydim öldü Allah rahmet eylesin insallah
Kadin cazibeme dayanamadi abla öldü1 oy 1 oynur yani skjksjksjk
Nasıl öldürdün anlatsana azcuk
Ablam, annenin türlü türlü rahatsızlıkları vardı hatırladığım. Nasıl şimdi?Mekanı cennet olsun..
Manyak yaKadin cazibeme dayanamadi abla öldü
Afedersin heryere büyük tuvaletini yapiyodu,salvarini cikarip ciplak bahceye cikiyodu biz bir hane icinde oturuyoruz halalar amcalar düsün,1koli yumurtayi çiğ olarak kirip yiyodu,bahcedeki erik agcini yiyip bitiriyodu cimanto kirec daha ne sayayimAlzeheimer yani, sonrası çok acı bitiyor. Hele ki genç yaşta olunca
Annemi kaybettim canım 8 ay oldu vefat edeli.Ablam, annenin türlü türlü rahatsızlıkları vardı hatırladığım. Nasıl şimdi?
Sevmediği için gereksiz görür ablam, ben seviyorum diyeceğim ki alsın. Yoksa ne gerek var’ı yapıştırır hemenBim yada a101 de 17 lira gibi fiatı reklmalarda veriyor.
Deli yaaaa..Kadin cazibeme dayanamadi abla öldü
Yeniymis abla başın sagolsunAnnemi kaybettim canım 8 ay oldu vefat edeli.