- 22 Temmuz 2017
- 44.643
- 132.250
- 598
Bende çorba, salata ve etli sarma var yeterBendede pilav tavuk var,pilavı pişirmedim daha salata yapacam bide.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çorba, salata ve etli sarma var yeterBendede pilav tavuk var,pilavı pişirmedim daha salata yapacam bide.
Sen sarmadan biraz yolla bende tavuk pilav yollayımBende çorba, salata ve etli sarma var yeter
Aynen öyle, virüs bir yandan,kuraklık bir yandanYavaştan gidiyor herkes ürkütmeden
Hiç biri yok ki ne olacak bu gidiş iyi değil ..
Afiyet olsun canım, daha ne olsunBende çorba, salata ve etli sarma var yeter
Sorma hemsom sonumuz hayrolsunCok kötü zamandayiz canim
Dünyanın çivisi çıktı diyorlar ya bu herhalde.Aynen öyle, virüs bir yandan,kuraklık bir yandan
Bildiğin Nisan ayını yaşıyoruz resmen, hiç hayra alâmet değil. Hakkımızda hayırlısıEvet ,olursa içerim kesin. Ya cok üzücü, hava bu aylarda en azından yağmurlu olmalı yani
Evet ,biraz soğuk,biraz yağmur olsun bari,kar zaten yokBildiğin Nisan ayını yaşıyoruz resmen, hiç hayra alâmet değil. Hakkımızda hayırlısı
Olur ablam, hemenSen sarmadan biraz yolla bende tavuk pilav yollayım
Evet ,çok yazikDünyanın çivisi çıktı diyorlar ya bu herhalde.
Ne olacağıda belli değil baksana ..Evet ,çok yazik
Sözde sarı alarm verildi geçen gün, öğlene kadar esti hava, birden güneş açtı. kombiyi akşamları açıyorum, fazla geliyor. Kuraklık çanları da çalıyor, hiç iyi değil.Evet ,biraz soğuk,biraz yağmur olsun bari,kar zaten yok
2 OcakKategori seneye ya
1 Ocak mi 2 Ocak mi ?
Marmara için Ocak ayini ikinci yarısı yağışlı olacak diyorlarNe olacağıda belli değil baksana ..
Evet ,susuz nasil yaşanır bilmem,yeni hastaliklar türer, Allah korusun :/Sözde sarı alarm verildi geçen gün, öğlene kadar esti hava, birden güneş açtı. kombiyi akşamları açıyorum, fazla geliyor. Kuraklık çanları da çalıyor, hiç iyi değil.
Deprem aklımıza geliyor hemen
İnşallah, her sene bu zamanda kar olurdu buralarda. Bu sene dediğin gibi yağmur bile yok.Marmara için Ocak ayini ikinci yarısı yağışlı olacak diyorlar
Soğuk bile yok ,Amin canim ,Hayırlısıİnşallah, her sene bu zamanda kar olurdu buralarda. Bu sene dediğin gibi yağmur bile yok.
Birde deprem var umarım olmaz yaşamayalım bunudaSözde sarı alarm verildi geçen gün, öğlene kadar esti hava, birden güneş açtı. kombiyi akşamları açıyorum, fazla geliyor. Kuraklık çanları da çalıyor, hiç iyi değil.
Deprem aklımıza geliyor hemen
15 gün var daha böyle diyorlarda yağan yağmur ancak yeri ıslatıyor.Marmara için Ocak ayini ikinci yarısı yağışlı olacak diyorlar
MezarliktanmiÖnümüzdeki sene kıtlığa hazır olmak lazım, E Elif_Eylul bacım kaynananın buzluğunu kendi evine taşı