- 20 Mart 2008
- 141.509
- 212.964
- 1.423
- 60
İyiyimiş o zamanHer gün ordayım kanki olduk dertlesiyoruz bazen numaramiz var birbirimizde o da zayıflıyor sürekli konuşuyoruz ordan haberi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyimiş o zamanHer gün ordayım kanki olduk dertlesiyoruz bazen numaramiz var birbirimizde o da zayıflıyor sürekli konuşuyoruz ordan haberi var
Şaka maka digerleri ile aram iyi değildir ama bu kız benim çocukları çok seviyor sürekli irtibat halindeuiz birde eve çok yakın market aynı mahallede oturunca öyle arkadaş oldukİyiyimiş o zaman
Site sıkıntılı hemşom,arada bakıp kaçıyorum. Sen nasilsin ?Jenna16 bugun cok yoksun iyimisin
Iyiyim bende site hep sıkıntılı merak ettimSite sıkıntılı hemşom,arada bakıp kaçıyorum. Sen nasilsin ?
Geriliyorum. Heme çıkıyorum ben de o yüzden:/Iyiyim bende site hep sıkıntılı merak ettim
Birde mahalle marketi olunca daha iyi tanıyorsun o zaman..Şaka maka digerleri ile aram iyi değildir ama bu kız benim çocukları çok seviyor sürekli irtibat halindeuiz birde eve çok yakın market aynı mahallede oturunca öyle arkadaş olduk
Miden nasıl oldu geçtimi.Geriliyorum. Heme çıkıyorum ben de o yüzden:/
Dun ve bugun zorlamadi ,iyi su an ,islerini hallettin mi bari sen ?Miden nasıl oldu geçtimi.
Karbonatlı suyu içtn demi,hallettim hepsini bugün dolaştım yürüdüm havadaok güzeldi burada.Dun ve bugun zorlamadi ,iyi su an ,islerini hallettin mi bari sen ?
YettimFena fenaa taciz var resmen
İçtim evet,iyi geldi biraz o da. Hava yaz havası gibi,nasıl kıs anlamadimKarbonatlı suyu içtn demi,hallettim hepsini bugün dolaştım yürüdüm havadaok güzeldi burada.
Koşş koşşş yetişşşYettim
Hwr gün 1 bardak iç olmazsa ondan..İçtim evet,iyi geldi biraz o da. Hava yaz havası gibi,nasıl kıs anlamadim
O kadari zarar vermesin ,ağrısı içerim . Aynen ya,kupkuru her yerHwr gün 1 bardak iç olmazsa ondan..
Kış değil resmen bahar havası var burada..
Onu bilmiyorumda dediğin gibi yanma olursa iç olmazsa.O kadari zarar vermesin ,ağrısı içerim . Aynen ya,kupkuru her yer
Sapık çıktı kız sevmedim, atraksiyon yokKoşş koşşş yetişşş
Evet ,olursa içerim kesin. Ya cok üzücü, hava bu aylarda en azından yağmurlu olmalı yaniOnu bilmiyorumda dediğin gibi yanma olursa iç olmazsa.
Yağmur yok kar yok üstelik mont bile fazla geldi yani..
Yavaştan gidiyor herkes ürkütmedenSapık çıktı kız sevmedim, atraksiyon yok
Hiç biri yok ki ne olacak bu gidiş iyi değil ..Evet ,olursa içerim kesin. Ya cok üzücü, hava bu aylarda en azından yağmurlu olmalı yani
Cok kötü zamandayiz canimEvet ,olursa içerim kesin. Ya cok üzücü, hava bu aylarda en azından yağmurlu olmalı yani