Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nerde yaptım durumlarda olmuyorkiProfilde senin yorumuna melek cevap vermiş ya ,onu nasıl yaptınız![]()
Bi şaka yapayim dedim gene küstüler
Bende uğraştım ordada anlamadım bişeyEtiket yapip yorum yap valla beynim döndü kiz
Nediyo yaaa bu valla anlamadimKız nerde yaptım durumlarda olmuyorki![]()
Yok ya ne küsmesiBi şaka yapayim dedim gene küstüler
Filizin yorumunun altında senin yorumun vardı sanki sadece ona yapılmış gibi de onu anlamadımKız nerde yaptım durumlarda olmuyorki![]()
Dur kız resim çekeyimNediyo yaaa bu valla anlamadim
Yok öyle bir şeyFilizin yorumunun altında senin yorumun vardı sanki sadece ona yapılmış gibi de onu anlamadım![]()
Yok ya ne küsmesiBirde gene diyor ya
Asıl sen gene küsüyorsun
![]()
Üstüme bile alinmadim bu sözleriniYok ya ne küsmesiBirde gene diyor ya
Asıl sen gene küsüyorsun
![]()
Ne sandın sadece ben yapabiliyorumFilizin yorumunun altında senin yorumun vardı sanki sadece ona yapılmış gibi de onu anlamadım![]()
Hee yokmuşYok öyle bir şey![]()
Bende bukadarını beklemiyordum ablaKkda oy kalmadı hepsini topladın![]()
Sana şarkı göndermem gerekiyor mu zipzip ve sena zeynep ile selam yolladım,tribini özledim dedimÜstüme bile alinmadim bu sözlerini![]()
Yani sarki baska özledim demek baskaydi bak simdi egri oturalim dogru konusalim ozledigini soyledi bu yeterlimi hayirSana şarkı göndermem gerekiyor mu zipzip ve sena zeynep ile selam yolladım,tribini özledim dedimDaha ne yapayım
![]()