Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nerde yaptım durumlarda olmuyorkiProfilde senin yorumuna melek cevap vermiş ya ,onu nasıl yaptınız
Bi şaka yapayim dedim gene küstülerNevreste nevo demek öyle
Bende uğraştım ordada anlamadım bişey var bir antini kuntini de henüz çözemedimEtiket yapip yorum yap valla beynim döndü kiz
Nediyo yaaa bu valla anlamadimKız nerde yaptım durumlarda olmuyorki
Yok ya ne küsmesiBirde gene diyor yaAsıl sen gene küsüyorsunBi şaka yapayim dedim gene küstüler
Filizin yorumunun altında senin yorumun vardı sanki sadece ona yapılmış gibi de onu anlamadımKız nerde yaptım durumlarda olmuyorki
Dur kız resim çekeyimNediyo yaaa bu valla anlamadim
Yok öyle bir şeyFilizin yorumunun altında senin yorumun vardı sanki sadece ona yapılmış gibi de onu anlamadım
Yok ya ne küsmesiBirde gene diyor yaAsıl sen gene küsüyorsun
Üstüme bile alinmadim bu sözleriniYok ya ne küsmesiBirde gene diyor yaAsıl sen gene küsüyorsun
Ne sandın sadece ben yapabiliyorumFilizin yorumunun altında senin yorumun vardı sanki sadece ona yapılmış gibi de onu anlamadım
Hee yokmuşYok öyle bir şey
Bende bukadarını beklemiyordum ablaKkda oy kalmadı hepsini topladın
Sana şarkı göndermem gerekiyor mu zipzip ve sena zeynep ile selam yolladım,tribini özledim dedimDaha ne yapayımÜstüme bile alinmadim bu sözlerini
Yani sarki baska özledim demek baskaydi bak simdi egri oturalim dogru konusalim ozledigini soyledi bu yeterlimi hayirSana şarkı göndermem gerekiyor mu zipzip ve sena zeynep ile selam yolladım,tribini özledim dedimDaha ne yapayım