- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.929
- 698
Yok be ya güven sen kazen e kimse ile bilgiler paylaşılmıyor ...ben bilgilerimi bir hediye için vermistim ..kazen sorunu çözmek için bilgi almak zorunda kalmıştı bizden ...aramadı bile ozelden sordu daha önce söylemiştim çünkü eşim bilmiyor diye öyle güven yaniAh ah hangi duvara vurayım bilmiyom, ben ya tehlikeli bişiyler olursa diye korktum şimdiye kadar
Selamın hello yavru kurtlarım benim
Hosgeldin abla hello oymak başıSelamın hello yavru kurtlarım benim
Eşim tutacakti da ben istemedimHayat iste minik kimisi yemek yapar kimisi hizmetcisi vardir o yapar
Bencede vermez oyle birisi olamazYok be ya güven sen kazen e kimse ile bilgiler paylaşılmıyor ...ben bilgilerimi bir hediye için vermistim ..kazen sorunu çözmek için bilgi almak zorunda kalmıştı bizden ...aramadı bile ozelden sordu daha önce söylemiştim çünkü eşim bilmiyor diye öyle güven yani
Tamam canım bundan sonra güveneyim o zamanYok be ya güven sen kazen e kimse ile bilgiler paylaşılmıyor ...ben bilgilerimi bir hediye için vermistim ..kazen sorunu çözmek için bilgi almak zorunda kalmıştı bizden ...aramadı bile ozelden sordu daha önce söylemiştim çünkü eşim bilmiyor diye öyle güven yani
Benim hizmetcim yapiyo sağolsunEşim tutacakti da ben istemedim
Bende öyleydim uzun zaman bişey paylasmadim adres vs vermedim ama zaten üyelerden olumlu yorum aldıkça insan rahatlıyor ..ama her samimi olduğunla paylaşma bilgilerini ..karşındaki insanın nasıl biri çıkacağını bilemezsin bazen sasirtirlarTamam canım bundan sonra güveneyim o zamanya bişey olursa diyo çok tırsmıştım
Ne şanslı hatun ama her işi de ona bırakma ne olur ne olmazBenim hizmetcim yapiyo sağolsun
Korkma canısı buradaki bilgiler burada kalır,adres veriyoruz mesela hediyeler için o konuda için rahat olsun.Ah ah hangi duvara vurayım bilmiyom, ben ya tehlikeli bişiyler olursa diye korktum şimdiye kadar
Sosyalimmm
Minnoşum
Hoş hördüm elifcim sağolHosgeldin abla hello oymak başı
Bu yıl yarışma yapmayalım diyorum
Tabiki her kişiyle bu bilgiler paylaşılmaz zaten.Bende öyleydim uzun zaman bişey paylasmadim adres vs vermedim ama zaten üyelerden olumlu yorum aldıkça insan rahatlıyor ..ama her samimi olduğunla paylaşma bilgilerini ..karşındaki insanın nasıl biri çıkacağını bilemezsin bazen sasirtirlar
Ayyy espiri yapti sanirsamBu yıl yarışma yapmayalım diyorum.Seneye inşaallah
Iyyyyy iğrenç olduAyyy espiri yapti sanirsam
Merak etme donlarimi giyemezNe şanslı hatun ama her işi de ona bırakma ne olur ne olmaz
Heee valla abla insallah bidaha tekrarlamaz72 saat sonrasını hatırlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?