• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Kesinlikle her şey ateş pahası olmuş artık.
Et balık kurumunun sucuğuda güzel oluyor biz genelde oradan alıyoruz,etleride çok güzel oluyor oranın.

Yanındada soğan söğüşşş olacak maydonoz filan,sarma nasıl oluyor ki onu bilmiyorum hiç.
Et,tavuk,ciğer neyse mutlaka almamız gereken yumurta bile 30-35🤷🏼‍♀️

20201230_145835.jpg

Geçen bende pişirdim:KK70:
Kızlar tabağa koyup tezgahın ucuna koymuşlar,atarım diye:KK70:
Kızlar tedbiri almılar baksana annem gene atmasın ne olur ne olmaz diye :KK70: :KK70:
Bizim burda yaparlar ablaya cigersarma diye gecer gömlekmi denir ona bilmiyorum ama icpilavli dolduruyolar onu cok guzel tadi oluyo
İç gömlek diyorlar ona herhalde.
Her şey çok pahalı abla ya🤷🏼‍♀️
Fiatlar böyle burada,sizin orada ne kadar ki fiatları.

Kızlar tedbiri almılar baksana annem gene atmasın ne olur ne olmaz diye :KK70: :KK70:

İç gömlek diyorlar ona herhalde.

Fiatlar böyle burada,sizin orada ne kadar ki fiatları.
Aynen korktular:70:
Hiç bilmiyorum abla🤷🏼‍♀️Sanki dana almıştı eşim 2 ay önce 50 falandı.Benimki fazla alıyor.Bölüp tek seferlik buzluğa atıyorum.

Bende öyleydim uzun zaman bişey paylasmadim adres vs vermedim ama zaten üyelerden olumlu yorum aldıkça insan rahatlıyor ..ama her samimi olduğunla paylaşma bilgilerini ..karşındaki insanın nasıl biri çıkacağını bilemezsin bazen sasirtirlar 😬
Çok haklısın minikcan👍👏😍🤩

Aynen korktular:KK70:
Hiç bilmiyorum abla🤷🏼‍♀️Sanki dana almıştı eşim 2 ay önce 50 falandı.Benimki fazla alıyor.Bölüp tek seferlik buzluğa atıyorum.
Korkarlar tabi ciğer elden gidecek yoksa :KK70: :KK70:
Burayla aynımış nerdeyse fiatları.

Çok haklısın minikcan👍👏😍🤩
Bak hediye için ileyişim bilgilerinizi alıyorum.İsterseniz kankam olun ben ona hiç bakmam 🤭Sen istersen verirsin bana zaten:)
Çok güvenlidir forum güvenebilirsin.

Bak hediye için ileyişim bilgilerinizi alıyorum.İsterseniz kankam olun ben ona hiç bakmam 🤭Sen istersen zaten verirsin bana zaten:)
Kesimnlikle katılıyorum :KK5:

Bak hediye için ileyişim bilgilerinizi alıyorum.İsterseniz kankam olun ben ona hiç bakmam 🤭Sen istersen zaten verirsin bana zaten:)
Cok zatenli bir mesaj olmus :ıslık: :ıslık:

Back