Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Herkes küçük kalsalardı diyo abla ama benimki öyle bir eziyet ki büyüse de laf anlasa diyorum Zor çocuk büyütmek, bütün hayatını adıyosun, kendinden vazgeçiyosun

Herkes küçük kalsalardı diyo abla ama benimki öyle bir eziyet ki büyüse de laf anlasa diyorum Zor çocuk büyütmek, bütün hayatını adıyosun, kendinden vazgeçiyosun
Büyüyünce anlayacak mi sanıyorsun şimdi yine dediğini yapar

İşte büyüdükçe kendini daha çok adıyorsun.
İki kızım var her şeyde önce onları düşünüyorum.Her şeyime ortaklar.
Bunun dışında tencereler büyüyor, çıkan bulaşıklar ,yıkanan çamaşırlar her şey artıyor ve işin daha çoğalıyor.

Kanka sen çok beceriklisin. Ben kendime bakmakta zorlanırken, kocama bakmakta bile iki kat zorlanıyorum. Ütü bile homurdanarak yapıyorum. Ütülenmeyecek şeyler diye ayırma bile yaptım. Dünyaya seyahat etmeye gelmişim ben. Beni öldürmek istiyorsanız eve kapatın. Bunu iyice anladım 2020’de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…