Hayatta en iyi yaptığım şey olabilirAyy nevooo senin anne halini çok merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatta en iyi yaptığım şey olabilirAyy nevooo senin anne halini çok merak ettim
Allah unutturmasınVallahi doğurmasam 3.yü ben doğurmazdımİkizlerin hamileliği ve büyütmesi çok zor oldu.Ama unutuyorsun
Oyy guduwww poncik anne yaa seni kızlarla izlemek lazımHayatta en iyi yaptığım şey olabilir
Aha bu bacının başına gelecek var diyim ben sizeAllah unutturmasın
Yav dur 3 yıldır gelmemiş sende başıma iş açmaAha bu bacının başına gelecek var diyim ben size
Kendim ettim kendim buldum diye bir şarki var ,sana armağan ediyorum beybiYav dur 3 yıldır gelmemiş sende başıma iş açma
Unuttursun çok aminKardeşsiz olmazAllah unutturmasın
Rabbim sanada nasip etsin inşaallahOyy guduwww poncik anne yaa seni kızlarla izlemek lazım
Aman ben bi şey etmiyom da bulmayım daKendim ettim kendim buldum diye bir şarki var ,sana armağan ediyorum beybi
Doğru abla bende böyle düşünüyorum, normalde 3-4 kardeş olsunlar isterdim doğurmaya doğururum da sonraki eziyeti çekemem ondan kalsınUnuttursun çok aminKardeşsiz olmaz
Hepsi bir olmuyor. Ben kızlarda 30 saat uyumadığımı bilirimAma oğlum akşam uyur sabah kalkardı,grce emmek çin uyanır ,uyurdu.Doğru abla bende böyle düşünüyorum, normalde 3-4 kardeş olsunlar isterdim doğurmaya doğururum da sonraki eziyeti çekemem ondan kalsın
Âmin canım benim, allah razı olsun, ınşRabbim sanada nasip etsin inşaallah
Ohh evlere şenlik kızların varmış abla kızlar daha yaramaz oluyor genel olarak, erkekler daha sakinler. Benim kızı da görsen erkek gibi takılır ama yerinde durmaz, evlere şenlikHepsi bir olmuyor. Ben kızlarda 30 saat uyumadığımı bilirimAma oğlum akşam uyur sabah kalkardı,grce emmek çin uyanır ,uyurdu.
Kızlar evi yıktılar ama oğlumun çok cddi yaramazlıkları olmadı
Kızlarda birgün 8-9 civarı uyandım evi su basmıştı düşün o kadar beceriklilerdi
Benimkiler ikisi bir olup çok iş yaparlardıOhh evlere şenlik kızların varmış abla kızlar daha yaramaz oluyor genel olarak, erkekler daha sakinler. Benim kızı da görsen erkek gibi takılır ama yerinde durmaz, evlere şenlik
Hamileliğim çok iyi geçti bi sıkıntım olmadı. Gündüz uyur gece tepirinirdi karnımda, doğduktan sonra da öyle oldu gece 2-3lere kadar uyumazBenimkiler ikisi bir olup çok iş yaparlardı
Hamileliğin nasıl geçti.Çok etkiliyor çocuğu
Sen gece oturup uyumadın mıHamileliğim çok iyi geçti bi sıkıntım olmadı. Gündüz uyur gece tepirinirdi karnımda, doğduktan sonra da öyle oldu gece 2-3lere kadar uyumaz
Dediyy kaç yaşında ki, benim aklım bulandıSen gece oturup uyumadın mı
18 dedi yaDediyy kaç yaşında ki, benim aklım bulandı
Ben yatağa yatınca o tepinmeye başlıyodu uyutmuyodu abla kız cins rahat etmemi istemiyodu hiçSen gece oturup uyumadın mı
18'im ablaDediyy kaç yaşında ki, benim aklım bulandı