• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Doğru abla bende böyle düşünüyorum, normalde 3-4 kardeş olsunlar isterdim😄 doğurmaya doğururum da sonraki eziyeti çekemem ondan kalsın😄😄
Hepsi bir olmuyor. Ben kızlarda 30 saat uyumadığımı bilirim😂Ama oğlum akşam uyur sabah kalkardı,grce emmek çin uyanır ,uyurdu.
Kızlar evi yıktılar ama oğlumun çok cddi yaramazlıkları olmadı🤭
Kızlarda birgün 8-9 civarı uyandım evi su basmıştı düşün o kadar beceriklilerdi:70:

Hepsi bir olmuyor. Ben kızlarda 30 saat uyumadığımı bilirim😂Ama oğlum akşam uyur sabah kalkardı,grce emmek çin uyanır ,uyurdu.
Kızlar evi yıktılar ama oğlumun çok cddi yaramazlıkları olmadı🤭
Kızlarda birgün 8-9 civarı uyandım evi su basmıştı düşün o kadar beceriklilerdi:KK70:
Ohh evlere şenlik kızların varmış abla😄😄 kızlar daha yaramaz oluyor genel olarak, erkekler daha sakinler. Benim kızı da görsen erkek gibi takılır ama yerinde durmaz, evlere şenlik🤣🤣

Ohh evlere şenlik kızların varmış abla😄😄 kızlar daha yaramaz oluyor genel olarak, erkekler daha sakinler. Benim kızı da görsen erkek gibi takılır ama yerinde durmaz, evlere şenlik🤣🤣
Benimkiler ikisi bir olup çok iş yaparlardı🤭
Hamileliğin nasıl geçti.Çok etkiliyor çocuğu🤷🏼‍♀️

Benimkiler ikisi bir olup çok iş yaparlardı🤭
Hamileliğin nasıl geçti.Çok etkiliyor çocuğu🤷🏼‍♀️
Hamileliğim çok iyi geçti bi sıkıntım olmadı. Gündüz uyur gece tepirinirdi karnımda, doğduktan sonra da öyle oldu😄 gece 2-3lere kadar uyumaz😄

Back